Warme loopbroek Ekiden heren zwart
14,99 €*

Reviews on

Warme loopbroek Ekiden heren zwart

4.3 / 5 39 beoordeling
35 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    28 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top broek voor de koudere dagen
    Warm, Goede pasvorm, broekzakje voor sleutel geen

    De hardloopbroek van Kalenji is warm en een zeer comfortabele hardloopbroek voor de koudere dagen. Sluit goed aan ook naar meerdere keren wassen. zit goed

  • Man
    50-59
    27 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopbroek Ekiden Hardloop
    Draagcomfort Geen

    Prima hardloopbroek voor de recreatieve hardloper

  • Man
    50-59
    24 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    van lopen tot badminton koop bij Decathlon
    alles geen

    goed product goede prijs kwaliteits verhouding

  • Vrouw
    40-49
    06 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warme loopbroeken
    De prijs, snelheid bezorging, kwaliteit Geen

    Ivm goede kwaliteit/ service nogmaals broeken besteld maar dan maat groter

  • Man
    50-59
    14 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie snelle broek en bezorging :)
    prijs en kwaliteit geen

    De loopbroek zit comfortabel, is snel bezorgd en had een mooie prijs. Top.

  • Man
    Jonger dan 20
    06 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopbroek Ekiden

    Prima broek zeker voor de prijs /kwaliteit verhouding.

  • Man
    40-49
    25 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    erg fijne broek

    geen

  • 09 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super koopje
    Perfecte pasvorm -

    Toen ik 'm in de winkel zag hangen voor die prijs dacht ik dat het nooit iets kon zijn. Maar toen ik 'm in de handen had werd ik toch nieuwsgierig en ben ik 'm gaan passen. Zat perfect! Waarschijnlijk zal die na een paar keer dan wel z'n pasvorm verliezen. Geen sprake van! Ook na een half jaar intensief gebruik nog steeds als nieuw.

  • Man
    40-49
    06 Maart 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warme loopbroek
    zit goed Zit snel een schuurplek in het kruis.

    Ondanks dat de broek goed zit toch al vanaf 1 van de eerste keren een schuurplek erin. nu ben ik er zelfs al doorheen, terwijl ik dit met een broek die ik bij de Aldi heb gehaald dit niet heb. En die heb ik al langer

    Antwoord :

    Beste Geert-Jan,

    Hartelijk bedankt voor je review op de Ekiden tight van Kalenji.
    Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm.
    Wel vind ik het jammer om te horen dat er al zo snel een schuurplek in de broek zat.
    Ik zou je graag willen aanraden om contact op te nemen met de winkel van aanschaf om te kijken of jullie een gezamelijke oplossing kunnen vinden.
    Ik zal de gegeven feedback dan ook doorgeven aan de productmanager, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    25 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top broek
    zit als gegoten, houdt goed warm.

    Een fijne broek, zit goed en sluit goed aan. Hij houdt lekker warm. Ik ga er binnenkort nog 1 kopen

NAAR BOVEN