Trailschoenen heren Ekiden One Trail zwart
19,99 €*

Reviews on

Trailschoenen heren Ekiden One Trail zwart

4.1 / 5 15 beoordeling
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    10 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    snel stuk
    zit goed meteen stuk

    Schoenen zitten zeer goed echter na 3 runs begeven..
    Daarna hetzelfde paar nog eens gekocht (met het idee dat ze stuk waren door de wasmachine) maar deze begaven het helaas al tijdens de marathon.

    Antwoord :

    Beste Mathias,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden One Trail.
    Jammer genoeg stel ik vast dat deze niet aan je verwachtingen voldoen.
    Uiteraard is het niet de bedoeling dat loopschoenen het begeven na enkele runs.
    Ik raad je aan je loopschoenen zo snel mogelijk kosteloos om te ruilen voor een nieuw paar.
    Kan je me ook enkele foto's sturen zodat ik zie waar juist het probleem zit en dit kan delen met het merk.
    Deze loopschoen is onze eerste technische prijs voor trailrunning. Hij is bedoeld om max. 3x week 1u. op vlak of glooiend terrein te lopen, al dan niet offroad. Voor de marathon zou ik deze schoenen absoluut niet aanraden omdat ze veel te weing demping en stabiliteit bieden voor zulke onderneming. Aarzel niet om onze ervaren verkopers je te adviseren bij de aankoop van jouw ideale marathonschoen.
    Ik geef je graag nog mee dat je loopschoenen nooit in de wasmachine mag steken, dit zal de slijtage altijd versnellen. (tips voor het reinigen van loopschoenen).

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veel voor weinig!
    Goede pasvorm en een fijne demping van de zool.

    In de recenties spreekt er iemand over dat het profiel bij nat gras wel te wensen over laat. Ik heb tot nu toe een aantal keren trails in het nabijgelegen bos gelopen en een obsticalrun van 21K, maar ik moet zeggen dat de schoenen erg prettig liepen. Ook op natte ondergrond. Prijs-kwaliteit is top.

  • Man
    60 of ouder
    08 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sportschoen
    goedkoop Geen

    Goede kwaliteid voor die prijs

  • Man
    60 of ouder
    27 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima keus
    licht van gewicht en niet duur geen

    De Trailrunning schoenen zijn super licht van gewicht en lopen prima

  • Man
    40-49
    20 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima schoenen
    prijs

    Perfecte schoenen voor een hele kleine prijs.
    Gebruik ze voor het werk, na een dag lopen nergens last van. Aanrader

  • Man
    60 of ouder
    05 Augustus 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Kalenji Kapteren
    goede zool, zacht en soepel ..een echte aanrader ! géén !

    Ik ben een gepensioneerde persoon met zeer gevoelige voeten !
    Heb deze Kalenji's nog maar een week, maar wel constant gedragen
    een geweldige schoen met goede ondersteunende zolen voor mensen met moeilijke voeten
    geen last van de nadelen van inlopende schoenen
    dit heb ik eerder nog nooit meegemaakt, zelf niet met schoenen van de duurdere merken
    je hebt meteen het gevoel of je ze al jaren draagt
    ze zijn licht en gemakkellijk aan te doen
    ik heb me nu van hetzelfde model "Kalenji Kapteren" al een tweede paar als reserve aangeschaft !

    Antwoord :

    Beste Leon,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden One trailschoenen.
    Met genoegen stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoen.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnenkort bij Decatlhon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Leon find this answer useful

  • Man
    20-29
    09 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede schoenen
    Loopt lekker, zitten goed, grip Verwacht dat ze geen jaar mee gaan

    Ik gebruik deze schoenen voor survival sport, hierdoor hebben ze flink te verduren. Ondanks dit blijven ze heel.
    Ze hebben veel grip, ook in modder.
    Echte aanrader voor deze prijs!

  • Man
    10 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Zwaarder dan vermeld
    Goede prijs kwaliteid verhouding Vermelde gewicht is per schoen ipv per paar.

    Vermelde gewicht is per schoen ipv per paar.

  • Man
    30-39
    22 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goeie trailschpen mooie prijs
    goedkope maar lekker zittende schoen. nog niet ontdekt

    Ik gebruik deze schoenen nu enkele weken voor bootcamp. een stevig schoen met een goede grip voor op verschillend terrein.

  • Man
    40-49
    04 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji Kapteren
    Pasvorm en prijs

    Ik gebruik de schoenen om te fitnessen en vind ze daarvoor voldoende soepel en licht. Ze geven voldoende steun.

NAAR BOVEN