Top Ekiden blauw
4,99 €*

Reviews on

Top Ekiden blauw

4.1 / 5 14 beoordeling
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    17 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima topje
    Zit lekker Mag iets langer

    Prima topje ,valt alleen klein uit heb een maat groter dan normaal.

  • Vrouw
    60 of ouder
    01 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooi
    mooi materiaal en kleur en model t eklein voor de maat die aangegeven word

    valt klein jammer genoeg dus geen zin terug te sturen vond ik te omslachtig dus hem maar weg gegeven....wel jammer vond hem erg mooi

  • Vrouw
    60 of ouder
    28 Augustus 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji, een heel fijn merk voor alle kleding
    Goed ademend,, nooit te warm of plakkerig. Iets aan de korte kant

    De maatvoering is goed, alleen vond ik de tops iets aan de korte kant. 10 cm langer zou wat meer loopcomfort geven.

  • Vrouw
    30-39
    26 Juli 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima prijs/kwaliteit

    Basic topje in mooie kleur. Blijft goed zitten en is aangenaam tijdens het joggen. Niets op aan te merken.

    Antwoord :

    Beste Kim,

    Bedankt om je mening te delen over de Kalenji Ekiden looptop.
    Met genoegen stel ik vast dat het shirt je wel kan bekoren.
    Nog veel loopplezier gewenst en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ademende topjes
    prijs kwalieit is uitstekend leuke kleuren geen

    Geen

    Antwoord :

    Beste Lieve,

    Bedankt voor je revieuw over het het Kalenji Mouwloos looptshirt.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    30 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne top
    Goede pasvorm, mooie kleur, bedekte rug, zit fijn Dat hij er niet in het zwart is

    Zit fijn, hij sluit aan rond de boezem maar bij de buik zit hij wat losser, dus geschikt voor mensen die een shirt willen dat niet heel strak rond de buik zit. Ik vind het fijn dat de rug vrij bedekt is i.t.t. bij tanktops, daardoor hoef je geen racerback BH te dragen, wat ik minder fijn vind zitten. De kleur is mooi fris en vrolijk. Aantal keer in de was geweest en nog steeds mooi. Ik zou hem heel graag ook in het zwart willen!

  • Vrouw
    50-59
    30 Juni 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Oranje top

    Gewoon een goede kwaliteit

  • Vrouw
    40-49
    26 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima shirt
    Draagt licht, mooi model, prachtige kleur. Valt wat klein

    Mooi shirt voor een lage prijs. Valt wel klein, zou een maat groter bestellen dan je normaal draagt.

  • Vrouw
    30-39
    12 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit lekker.
    Topje zit lekker en ziet er ook leuk uit. Vreemde maten, vallen erg klein uit.

    Verder geen opmerkingen, behalve dat ze erg klein uitvallen en je ze dus echt eerst moet passen. Koop je ze via internet op je reguliere maat dan passen ze niet.

  • Vrouw
    50-59
    12 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    de kleur geen

    het zit fantastisch goed en heb complimenten gekregen van de mooie kleur zodus niks dan positief
    Heb het al 2x gewassen en het zit nog goed

NAAR BOVEN