9,99 €*

Reviews on

T-shirt hardlopers lange mouwen heren Run Warm zwart

4.5 / 5 54 beoordeling
53 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    21 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    leuke shirt!

    Prima shirt, na het wassen snel droog, goed gevoel!

    Antwoord :

    Beste Patrick,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden loopshirt.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    patrick find this answer useful

  • Man
    50-59
    08 Maart 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk shirt

    Lekker shirt voor de koudere periode

  • Man
    60 of ouder
    03 Maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt lange mouwen

    Fijn shirt voor de koude periodes. ik draag het met een onder shirt en dat bevalt mij prima.

  • Man
    30-39
    01 Maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt

    Loopt erg prettig, en is ook nog goed zichtbaar, en een mooie prijs voor dit product.

  • Man
    50-59
    28 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    shirt lange mouwen

    warm en goede pasvorm.prima shirt voor de " koude "periode.en scherp geprijsd.

  • Man
    30-39
    27 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    redelijk warm

    Shirt houdt redelijk warm. Wel ander ondershirt oid gebruiken of Het 3 lagen principe toepassen. Shirt viel wat kleiner dan gedacht en wat het mist zijn net de langere mouwen met het gat voor de duim.

  • Man
    30-39
    11 Februari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede pasvorm goede prijs

    Goede pasvorm, mooi van kleur. Blijft ook mooi in de was.

  • Man
    40-49
    11 Februari 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    zeer goed shirt

    Zit comfortabel en is geschikt voor tussenseizoen.

    Antwoord :

    Beste Micha,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden Loopshirt
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 30-39
    10 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    goed shirt maar mag iets "slimmer" en langer
    goed tegen kou, comfort iets te breed en te lang

    goed shirt, comfortabel om te dragen en beschermd tegen de kou.

    echter is deze een beetje te breed. mag iets meer "slimfit". Daarnaast mag deze ook wat langer zijn

  • Man
    50-59
    02 Juli 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    ideaal voor tussenseizoen
    zachte stof pasvorm onderkant

    is ideaal voor tussenseizoen wanneer het te kil is om in t shirt te lopen, bij lage temperaturen mag het iets dikker

    Antwoord :

    Beste Danny,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden LS.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    De pasvorm van het shirt wordt door velen als "te kort" omschreven, dit is dan ook meegenomen in de ontwikkeling van de opvolger van dit product.
    Als eerste technische prijs is dit product ontworpen om te dienen in de meest gangbare temperaturen. Voor echt koud of warm weer bieden we specifiekere (ademende en isolerende) producten aan.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

NAAR BOVEN