6,99 €*

Reviews on

T-shirt hardlopers lange mouwen heren Run Warm blauw

4.5 / 5 48 beoordeling
47 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    11 Februari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede pasvorm goede prijs

    Goede pasvorm, mooi van kleur. Blijft ook mooi in de was.

  • Man
    40-49
    11 Februari 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    zeer goed shirt

    Zit comfortabel en is geschikt voor tussenseizoen.

    Antwoord :

    Beste Micha,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden Loopshirt
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 30-39
    10 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    goed shirt maar mag iets "slimmer" en langer
    goed tegen kou, comfort iets te breed en te lang

    goed shirt, comfortabel om te dragen en beschermd tegen de kou.

    echter is deze een beetje te breed. mag iets meer "slimfit". Daarnaast mag deze ook wat langer zijn

  • Man
    50-59
    02 Juli 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    ideaal voor tussenseizoen
    zachte stof pasvorm onderkant

    is ideaal voor tussenseizoen wanneer het te kil is om in t shirt te lopen, bij lage temperaturen mag het iets dikker

    Antwoord :

    Beste Danny,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden LS.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    De pasvorm van het shirt wordt door velen als "te kort" omschreven, dit is dan ook meegenomen in de ontwikkeling van de opvolger van dit product.
    Als eerste technische prijs is dit product ontworpen om te dienen in de meest gangbare temperaturen. Voor echt koud of warm weer bieden we specifiekere (ademende en isolerende) producten aan.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    28 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed maar kort
    Lichtgewicht en drijft goed zweet af Mag wel iets langer zijn

    Gebruik deze shirt bij slecht weer met hardlopen en is perfect, enige minpunt vind ik dat de shirt kort is, maar voor deze prijs niets te klagen

  • Man
    60 of ouder
    06 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt Ekiden
    Prima draagcomfort

    Prima draagcomfort.

  • Vrouw
    50-59
    28 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    te mooi om hard voor te lopen ...
    Prachtige pasvorm, goede ventilatie en kwaliteit. de afwerking van de naden kan beter (binnenzijde).

    Een mooi shirt om in hard te lopen. je kunt het echter ook gewoon dragen als je sportief eruit wilt zien op een vrije middag op een mooie joggingbroek. Een aanrader voor wie van een mooie strakke pasvorm houd. De binnenzijde kan iets beter afgewerkt worden en ziet er redelijk kwetsbaar uit. De tijd zal het leren!

  • Man
    60 of ouder
    24 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima shirt

    gebruik het ook in de fitness

  • Man
    40-49
    31 Januari 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt voor de koude maanden
    Goede prijs-kwaliteit, goed zichtbaar in donker Reflectielabeltje aan de zijkant, vormloos shirt

    Ondanks dat er weinig vorm in het shirt zit past deze wel goed. Voldoet voor mij zeer goed, doet dat wat het met doen. Als je niet modebewust bent is dit een zeer goed shirt voor in de koude maanden.

  • Man
    50-59
    27 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs kwaliteitverhouding voldoende
    Dunne stof Afwerking contrastnaden minder mooi

    Geschikt voor herfst en lente. Bij vrieskou misschien iets te dun

NAAR BOVEN