3,99 €*

Reviews on

T-shirt Ekiden blauw

3.9 / 5 33 beoordeling
29 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    09 Maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    shirt

    shirt is prima mag wel langer zijn voor de maat

  • Vrouw
    30-39
    23 Februari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Top

    Goede ventilatie tijdens intensief sporten. Voelt lekker aan de huid. Mooi shirt en scherp geprijst.

  • Vrouw
    30-39
    14 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ok
    Kleurvast Niet kwalitatief

    Niet duur, wel te merken aan de kwaliteit

    Antwoord :

    Beste An,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden loop tshirt.
    Dit tshirt is ons allergoedkoopste looptshirt. Het is gemaakt van lichte ademende stof, ideaal om te lopen, maar het is inderdaad niet het meest technische tshirt. De kwaliteit (slijtvastheid, duurzaamheid) zou echter niet mogen onderdoen voor de rest van onze kledij. Moest je toch niet overtuigd zijn kan je het tshirt altijd omruilen voor een technischer exemplaar.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    14 Oktober 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T- Shirt volleybal
    kleur klein uitvallen

    Maat viel gemiddeld 2 maten kleiner uit dan oorspronkelijke maat. Aan te raden is ook om 2 maten groter te bestellen. Met name in lengte valt het shirt erg klein uit.

  • 50-59
    27 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T shirt

    Had maat 38 besteld en krijg een s toegestuurd. Te klein en slechte pasvorm en de bekroning is ook te klein

  • Vrouw
    60 of ouder
    17 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hij was te klein

    Jammer dat het te Klein uit viel maar als bij Groter is te krijgen Dan Koop ik hem weer.

  • 60 of ouder
    15 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt running blauw
    goedkoop jammer dat de maten niet kloppen,

    na eerst te klein, geruild voor een grotere, dat ging zonder problemen

  • Vrouw
    50-59
    07 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima shirt
    de ruimte in de taille, lekker prjisje geen

    heb een xl gekocht, lekker shirt om in te sporten, valt lekker losjes om het lichaam maar niet te slobberig

  • Vrouw
    50-59
    06 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tshirt
    Een leuk tshirt Niks

    Het is snel droog waar goed en laat het zweet goed door

    Antwoord :

    Beste Sissy,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden loopshirt.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    August find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    02 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geweldig shirt
    Dit shirt houdt je heerlijk droog van zweet

    Zelfs tijdens de vierdaase Nijmegen 2016 die erg warm was bleef ik nagenoeg droog van zweer door het dragen van dit shirt. Echt een aanrader. Had gelukkig meteen voor iedere dag een ander shirt gekocht en heb dus heerlijk gewandeld zonder zweterig te voelen

NAAR BOVEN