Sprinter voor loopsters Ekiden zwart
Vanaf
6,99 €*

Reviews on

Sprinter Kalenji Ekiden dames zwart

3.1 / 5 11 beoordeling
5 gebruikers bevelen dit product aan
  • 17 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Niet tevreden over de pijpjes

    Aangename stof. Heb maatje kleiner genomen owv de rekbaarheid. Vandaag eerste maal met gelopen en pijpjes kruipen inderdaad constant omhoog. Zeer vervelend. Ik hoop dat ik mijn kassaticket nog heb want wil voor ander short ruilen.

    Antwoord :

    Beste Inda,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Sprinter Ekiden.
    Met spijt stel ik vast dat deze niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.
    Je kan je aankoop uiteraard steeds ruilen voor een andere maat of een andere short. Het kasticket heb je hier niet voor nodig.
    Probeer zeker eens een iets langer model loopshort, deze zal veel minder snel "omhoog kruipen" als het sprinter Ekiden model!
    Ik wens je nog veel loopplezier.

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    17 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopbroek kort
    Dunne stof, dus gauw droog. Zit lekker. Zakje. Geen

    Fijn broekje gemaakt van soepele stof, zit erg lekker.

  • Man
    60 of ouder
    14 Mei 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sprinter Ekiden
    Soepele stof kruipt op langs de benen door de analtomie

    gekocht voor mijn vrouw, maat was goed, product gegeven aan ander, zeer tevreden

  • Vrouw
    12 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Broekje zit lekker, behalve als je gaat rennen
    Lage prijs Pijpjes kruipen op

    Had broekje al gekocht voordat ik de reviews op website had gelezen. Pijpjes kropen inderdaad op tot onderbroekmodel. Geen goede pasvorm. Zojuist meegenomen naar Decathlon winkel, en geld terug gekregen. Geweldige service! Nu een - hopelijk - betere kwaliteit broekje gekocht.

    Antwoord :

    Beste Miranda,

    Hartelijk bedankt voor je review op de ekiden sprinter van Kalenji.
    Wat jammer om te horen dat het product niet is bevallen.
    Ik zal de gegeven feedback doorsturen aan de productmanager, zodat bij de ontwikkeling van de nieuwe collectie hier rekening mee gehouden kan worden.
    Het is goed om te horen dat je goed bent geholpen in de winkel bij het retour brengen van het artikel.
    Hopelijk heb je inderdaad meer plezier van het nieuwe broekje.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    11 Augustus 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een tweede huid
    zweetabsorberend ik heb er een dikke buik mee

    iets losser aan de lenden

  • Vrouw
    20-29
    31 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Ideaal om te hardlopen, luchtig, prijskwaliteit Kruipt beetje omhoog

    Zeer goed voor deze prijs

  • Vrouw
    20-29
    11 Juli 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Goede maat kiezen
    dit broekje een maat kleiner zit perfect ! Ken geen negatieve punten.

    Gezien de rek van de stof is een maatje te klein een suggestie, bij mij zit het broekje prima, geen last van opkruipende pijpjes..
    Voelt comfortabel en stof voelt ademend bij +25.

  • Vrouw
    06 Juli 2015
    That review has been deposited on this product version
    Broekspijpen kruipen omhoog
    Verder zit de short comfortabel, niet knellend Broekspijpen kruipen omhoog

    Kan ik geld terug krijgen gezien dit een gekend probleem is, ook al zijn de kaartjes al afgeknipt?

    Antwoord :

    Beste,

    Dank u voor u mening over de "sprinter Ekiden". We houden rekening van uw opmerkingen voor nieuwe producten te ontwikkelen.

    U kunt natuurlijk bij ons terug te komen om terug betaald te worden.

    Met sportieve groeten

    Yannick Belvaux Commercial Director Running/Walking DECATHLON

  • Vrouw
    17 Juni 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hij kruipt omhoog
    niet knellend hij blijft niet goed zitten, pijpen kruipen op

    Tijdens het hardlopen blijft er een soort onderbroekmodel over, doordat de pijpen niet naar beneden blijven zitten

    Antwoord :

    Beste Sandra,

    Ik wil je bedanken voor het schrijven van een product review over de hardloopshort Sprinter Ekiden van Kalenji.
    Erg vervelend dat de pijpen van het broekje niet goed blijven zitten tijdens het lopen. Het blijkt dat als de pasvorm niet optimaal is dat dit probleem zich voor kan doen.Tijdens het ontwerpproces van nieuwe broekjes zal je feedback meegenomen worden.
    Wanneer je niet tevreden bent ben je welkom om het product te ruilen of te retourneren.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • 24 Mei 2014
    That review has been deposited on this product version
    Ook hier "opkruipend broekje"
    Geen Broekje blijft absoluut niet zitten, kruipt omhoog

    Het broekje kruipt onmiddellijk omhoog bij het lopen, waardoor er schuring is tussen de benen, heb het 1x geprobeerd maar zal het zeker niet meer gebruiken voor het lopen.

    Antwoord :

    Mevrouw,

    Dank u voor u feed back. Afhankelijk van de mensen paast deze broek anders. Ik raad jullie aan om die bij een van onze locatie terug te brengen om een wissel te doen of geld terug te zijn. Ik raad jullie ook mischien om een andere legging te proberen: cuissard Elio, ref 8236992 of cuissard Strech, ref 8236489.

    Dank u!

    Yannick Belvaux
    Commercial Director Running/Walking - Decathlon

NAAR BOVEN