Sportance Comfort fuchsiaroze
14,99 €*

Reviews on

Sportance Comfort fuchsiaroze

4.5 / 5 26 beoordeling
23 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    Jonger dan 20
    23 Oktober 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede sportbh
    Goede ondersteuning

    Zeer fijne sportbh, goede pasvorm, stevige en goede ondersteuning voor tijdens het hardlopen, te gebruiken voor vrijwel iedere sport.

  • Vrouw
    40-49
    21 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn sportBH
    Goede pasvorm

    Fijne sportbeha met een prettige pasvorm. Door het haakje aan de achterzijde te gebruiken creëer je nog meer stevigheid. Het kleurtje is ook nog erg leuk, al zie je daar tijdens het sporten niet veel van ;-)

  • Vrouw
    50-59
    04 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte sportbeha
    Geeft goede ondersteuning bij intensieve sporten.

    Zit prettig en geeft goede ondersteuning.

  • Vrouw
    50-59
    14 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel
    Gebruik hem als gewone bh, doe geen sport Tot nu toe geen

    Tot nu toe geen tips

    Antwoord :

    Beste Peter,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Sportance Confort loopbeha.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen kan voldoen.
    Ik wens je nog veel sportplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    14 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goede sportbeha
    Ondersteunend met voorgevormde cup

    Ik been zeer tevreden van deze sportbeha. Deze zit goed, sluit goed aan, biedt voldoende ondersteuning (Heb wel geen zware boezem) en met de voorgevormde cups heb ik ook nog een mooie boezem in mijn sportbloesjes. Je hebt ze in alle behamaten (dus niet S, M, L maar 80A, 75B, 90C,...)

    Antwoord :

    Beste Kim,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Sportance comfort loopbeha.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    16 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ben zeer tevreden
    Draag comfoort Niets

    Top bh,dikke 10

  • Vrouw
    20-29
    21 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima sport bh
    Goed aansluitend, geeft voldoende steun Geen

    Geen

  • Vrouw
    20-29
    20 Mei 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Elegante en stevige sport BH
    Ook voor kleinere cupmaat ideaal en is elegant! Bij een te dun sportshirt zie je de naadjes

    Ben super tevreden over deze sport BH! Naast dat hij super goed aansluit ziet hij er ook nog eens erg leuk uit. Het enige is dat je de plooien van de BH lichtelijk door dunne sportshirts heen ziet, maar dit hou je altijd bij sport BH's.

  • Vrouw
    30-39
    13 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    SPORTANCE COMFORT MARINEBLAUW
    DE BORSTEN KOMEN ER ZEKER NIET UIT AL SPORTEND TE WEINIG KLEURKEUZE

    IK BEN HEEL TEVREDEN OVER DEZE SPORTBH. IK HEB NAMELIJK HEEL GROTE BORSTEN EN DIT BELEMMERDE ME VAAK OM BEPAALDE SPORTEN UIT TE OEFENEN. HAD REEDS DIVERSE BH'S GEPROBEERD VAN SPECIAALZAAK, MAAR DEZE IS OP HEDEN DE BESTE QUA KWALITEIT EN STEVIGHEID.

    Antwoord :


    Beste Mvr. Christiaens, Bedankt voor uw review over de Kalenji Sportance Comfort loopbeha.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel sportplezier mee, en tot binnenkort bij Decathlon! Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 30-39
    04 Mei 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Matige kwaliteit en niet alle maten beschikbaar
    Sportbh die er toc h elegant uitziet Omvangsmaat 75 in cup E of groter bestaat niet

    Vanaf cupmaat E is 80 cm de kleinste omvang, voor mi helaas nog net te breed.
    Haakjes aan achterzijde om BH te sluiten zitten niet goed vast, zijn tweemaal gescheurd.

NAAR BOVEN