Sokken Kanergy wit asfalt
24,99 €*

Reviews on

Sokken Kanergy wit asfalt

4.3 / 5 10 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    27 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Blaines !!
    Compression juste OK, moins effectif que X-socks Des blaines dès le premier jour ! Horrible

    J'ai les Kanergy Socks depuis 2 jours.... (nouvelle serie?? > avec (sur étiquette) 94% Polyamide et 6% Elasthane. )
    Donc, tout neuf, utilisé la toute première fois, et j'ai DEJA des blaines ! (Après - 15 km, c'était déjà foutu, et à 32 km j'entrait à 20% desous ma vitesse, avec des douleurs, bien sûr...)
    Je n'ai jamais eut ça avec X-socks, et même pas avec des chaussettes tout à fait ordinaires en cotton.(à 4€ la paire...).. (chaussettes aussi sans rainures, bien sûr)
    C'est bien horrible, parce que le but (messages commerciales..) de TOUT les 'running socks' est de garder les pieds sec et reduction des frottements !?? Ce Kanergy ne fait PAS ça, au contraire, il les provoque !!!!
    Je vais bien les retourner a mon DECATHLON et demander remboursement.
    Pour la compression, le produit est OK, mais aussibien MOINS que avec X-socks.
    Pourquoi le les avait acheté ? Simplement parce que la publicité chez les 2 communiquait exactement "les mêmes qualités" et Kanergy était €5 moins chèr que X-socks. Ils sont tout les deux effroyablement chèr (600% de profit ???) ... mais au mois, on PEUT courir long distance avec X-socks et Kalenji l' empêche... contre BEAUCOUP d'argent !!!

    Antwoord :

    Bonjour Monsieur,

    Nous vous remercions pour l'avis déposé au sujet de la chaussuette de running Kanergy et vous présentons nos excuses pour l'inconfort et les douleurs rencontrées durant l'utilisation de ce produit. Nous prenons bonne note de vos remarques au sujet du frottement du produit. Celles-ci seront utiles aux responsables du développement de l'offre chaussette de Kalenji. Nous vous invitons à nous restituer cet article dans le magasin de votre choix à votre meilleure convenance, en vue de son échange ou de son remboursement.

    Sportivement,
    Yannick Belvaux
    Commercial Director Running
    DECATHLON BELGIUM

  • Vrouw
    40-49
    29 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Compressiekousen

    Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede steun

  • Man
    50-59
    27 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Compressie kousen

    Prima product en Prima kwaliteit prijs verhouding

  • Vrouw
    40-49
    19 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Compressie kousen
    Makkelijk aan te trekken en zeer comfortabel

    Makkelijk aan te trekken en zeer comfortabel

  • Man
    40-49
    13 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne sokken
    Goede compressie

    De sokken hadden iets minder lang gemogen.

  • 10 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima sokken, ook voor een Obstacle Run.

    Eerste kennismaking met compressie sokken. Merkte het verschil direct: meer energie en minder vermoeidheid in de benen met normale runs. Wilde ze ook proberen bij een Obstacle run. Ik was bang dat de sokken het zouden beschadigen bij het nemen van obstakels of afzakken onder de modder en in het water. Niets van dat. En na het wassen zitten ze nog steeds perfect en zien ze er gied uit. Moet wel opmerken dat ik het met de compressie tights (kort, ook van Kalenji) combineerde. Het effect kan dus ook van de tights komen. Het werkt en ik ben erg tevreden over de aankoop.
    Ik ben benieuwd naar de compressie level van de sokken?

  • Man
    60 of ouder
    24 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zitten comfortabel aan.
    Voelt minder moe aan na de wedstijd. Compressiekousen zonder voet gingen af op sokken.

    In het algemeen tevreden met deze aankoop,uitgezonderd afgaan van de compressiekousen.

    Antwoord :

    Beste Leopold,

    Bedankt voor je review over de Kalenji compressiesokken.
    Met plezier stel ik vast dat de sokken aan je verwachtingen kunnen voldoen.
    Wat betreft de kleurvastheid kan ik je meegeven dat Kalenji op de hoogte is dat sommige sokken (hangt van de kleur(stof) af) kunnen afgaan bij een eerste gebruik of wasbeurt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en ik wijs je hierbij graag op onze 100% niet tevreden, geld terug garantie.
    Aarzel niet om producten die niet aan je verwachtingen voldoen om te ruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Ik wens je verder nog veel loopplezier!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    LEOPOLD find this answer useful

  • Man
    40-49
    03 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima compressiekousen
    Prima kwaliteit prijs verhouding Geen

    Heb deze sokken en ook de dure variant van een ander merk. Merk geen verschil en lopen prima! Raad iedereen deze loopsokken aan!

  • Man
    60 of ouder
    16 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    50
    50

    Ik maak deel uit van een groep runners en dit reeds sinds 2008. Intussen ben ik 69 jaar en begin ik pijn aan de kuiten te krijgen. De bij u aangekochte compressiekousen zijn een oplossing !

    Antwoord :

    Beste Mr. Glenisson,

    Bedankt voor uw review over de Kalenji Kangery sokken.
    We zijn blij te vernemen dat onze compressiesokken een oplossing bieden voor je problemen.
    Ik geef je nog even mee dat we ook tubes in ons aanbod hebben, die een nog betere compressie bieden dan de sokken.
    Enige nadeel is wel dat je ze enkel kan gebruiken tijdens de inspanning, terwijl je de sokken kan dragen voor en na de inspanning.
    Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort in één van onze Decathlon winkels.

    Sportieve groeten,



    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Gustave find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    08 April 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne compressiekous
    Zit comfortabel goede kous voor preventie blessure iets minder dan Hertzog, deze is goed bij blessure

    Makkelijk aan-, uittrekken
    Ik heb na mijn zweepslag eerst de Herzog compressiekous gedragen, nu de blessure over is vind ik de Kanergy Run compressiekous prettiger dragen.
    Tijdens de blessure vond ik dat de Herzog kous meer werking had.

NAAR BOVEN