Smartphoneriem running blauw geel
Vanaf
8,99 €*

Reviews on

Smartphoneriem running blauw geel

3.8 / 5 21 beoordeling
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    23 Oktober 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Glibbert alle kanten op.
    Kleur. Grootte. Geen haakje om aan de broek vast te zetten.

    Hij past wel bij mn maatje 46. Dat is fijn. Maar ik loop hem iedere paar minuten naar beneden te sjorren. Door het elastiek zoekt hij het smalste punt op, dat is niet rond de middel!

  • Vrouw
    15 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geen aanrader

    Spijt van deze aankoop, de band gaat nl snel los (elastiek blijft niet zitten) en daardoor blijft hij niet op z'n plek zitten en schuift hij tijdens het rennen omhoog

    Antwoord :

    Beste Anouk,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven en delen van jouw productervaring.
    Ik vind het erg jammer om te lezen dat de smartphoneriem niet kan voldoen aan je verwachting.
    Het is feedback die we al eerder hebben gehoord, maar ik zal het wederom doorgeven aan de productmanager, zodat dit verholpen kan worden.
    Mocht je het willen, je kan de smartphoneriem terug brengen naar de winkel. Je kan er dan voor kiezen om je geld terug te krijgen of deze om te ruilen bijv. voor de smartphonearmband. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.


    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    06 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Blijft niet zitten
    Telefoon en sleutels passen precies Kruipt omhoog

    Mooi fijn klein flexibel ding maar kruipt helaas omhoog tijdens het rennen.

    Antwoord :

    Beste Lotte,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de Kalenji Smartphoneriem.
    Dit helpt ons om de kwaliteit constant te verbeteren, en het helpt onze klanten met het maken van hun keuze.
    Wat jammer om te lezen dat de riem omhoog kruipt. Ik zal de door jou gegeven feedback doorsturen naar Kalenji, zodat bij de ontwikkeling hier de volgende keer meer naar gekeken kan worden.
    Mocht je het nog niet gedaan hebben, wil ik je er op wijzen dat je de smartphoneriem kan retouneren. Dit kan in iedere Decathlon winkel of door een retour aan te maken op je account op Decathlon.nl. Je kan dan je geld terug krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Lotte find this answer useful

  • Vrouw
    20-29
    31 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet waterdicht
    Handig in gebruik Niet waterdicht

    Gezien het belgische weer zou het wel handig zijn moest er ook een waterdichte variant bestaan ! Misschien een tip om in het gamma op te nemen ;)

    Antwoord :

    Beste Charlotte,

    Bedankt voor je review over de Kalenji smartphoneriem.
    Met plezier stel ik vast dat deze je wel kan bekoren. Wat betreft de waterdichtheid; dat is logische en terechte feedback die we al langer van onze klanten krijgen. in onze nieuwste producten (zoals de trailcollectie) is hier dan ook al rekening mee gehouden en is er minstens één waterdicht smartphonezakje voorzien. In de toekomst zullen alle zakjes bedoeld voor smartphones waterdicht zijn.
    Ik wens je verder nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    30 Juni 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handige smartbelt
    Goede prijs, en prima kwaliteit Geen

    Erg handig om je huissleutel en telefoon op te bergen als je een rondje gaat rennen.

    Antwoord :

    Beste Erik,

    Bedankt voor je review over de Kalenji smartphonegordel.
    Met veel plezier stel ik vast dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    28 Juni 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji smartphoneriem running
    Stoort niet tijdens het lopen.

    Ik heb er de 20km van Brussel mee gelopen. De riem heeft me niet gestoord en ik heb mijn autosleutel, smartphone en een gel kunnen meenemen.
    We hebben geluk gehad met het weer, dus ik heb niet kunnen testen of de riem al dan niet waterdicht is.

    Antwoord :

    Beste Davy,

    Bedankt voor je review over de Kalenji smartphoneriem.
    Met genoegen stel ik vast dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    25 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    dubbel bebruik
    extra dun van goed materiaal

    ideaal om geld veilig onder de kleren op te bergen en bij het lopen als opbergtasje

    Antwoord :

    Beste Hubert, Bedankt voor uw review over de Kalenji smartphone riem.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel sportplezier mee, en tot binnenkort bij Decathlon! Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Hubert find this answer useful

  • Man
    50-59
    21 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopriem voor telefoon
    Precies zoals ik gedacht had, goede elastische ban Band past net en ben zelf toch geen dikkerd

    Riem vindt ik veter als een armband vorige je telefoon

  • Vrouw
    20-29
    10 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig smartphoneriem en zeer aan te raden
    Heeft ruimte voor allebei mobiel als sleutels af en toe woord riem minder strak tijdens hardlope

    Gemakkelijk te gebruiken en licht van gewicht. Nauwelijks merkbaar bij het hardlopen, behalve af en toe, wanneer de band losser wordt, maar zelfs dat is geen probleem. Heeft zelfs een klein gaatje voor je oordopjes kabel. Overal, heel fijn.

  • 29 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Lastig

    Zakt constant af tijdens het lopen. De riem ( elastiek) lost heel vlug waardoor je constant aan het ding loopt te trekken

NAAR BOVEN