Smartphonearmband voor running zwart
8,99 €*

Reviews on

Smartphonearmband voor running zwart

3.3 / 5 10 beoordeling
4 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    29 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niet geschikt voor alle telefoons

    Goede hoes. waterdicht. Makkelijk in gebruik en sluitbaar. Helaas te klein voor mijn telefoon. De Samsung s5 met originele beschermhoes past er gewoon niet in. Moet bij gebruik de beschermhoes loshalen. Achterkant erop zetten en dan past hij net. Mij teveel gedoe en ligt dus in de kast te verstoffen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    15 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    praktische smartphonearmband
    prijs, kwaliteit beperkte keuze in kleuren

    Blijft goed op zijn plaats zitten
    Iets moeilijker vast te bevestigen als je dunne armen hebt

    Antwoord :

    Beste Marilene,

    Bedankt voor je mening over de Kalenji smartphone armband.
    Met plezier stel ik vast dat deze je wel kan bekoren.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,



    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    08 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    smartphone armband

    Mijn smartphone past er nipt in. Hoesje mocht een beetje breder zijn.

    Antwoord :

    Beste Fay,

    Bedankt voor je review over de Kalenji smartphonearmband.
    Ik geef je graag mee dat wel ook een ietsje groter model aanbieden (voorlopig enkel in het zwart), waarin je smartphone vast beter zal passen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 22 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Te groot

    Er staat aangegeven 'one size fits all' alleen de band zit toch echt veel te los en glijdt van mijn arm af.

    Antwoord :

    Beste Demi,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de smartphonearmband van Kalenji.
    De band zou geschikt moeten zijn voor armen met een omtrek van 18 tot en met 44 cm zijn.
    Je mag de band uiteraard terugbrengen naar 1 van onze winkels of door een retour aan te maken op je account op decathlon.nl, zodat je je geld terug kan krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    15 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Smartphone armband
    Het klitteband Materiaal en formaat

    De aankoop van de smartphone viel erg tegen.
    Dun materiaal, Geen solide indruk.
    Floddermateriaal

    Antwoord :

    Beste G. Zegers,

    Bedankt voor het schrijven van een review.
    Vervelend om te horen dat de smartphone armband niet aan de verwachtingen voldoet.
    Ik zal de feedback doorgeven aan de productmanager zodat het product verbeterd kan worden.
    Ik wil je er graag opwijzen dat je de armband mag omruilen/retourneren in een van onze winkels of via een kialapunt als het online gekocht is.

    Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met sportieve groet,

    Daan, Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    24 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend
    Waterdicht, goede klitteband Nog niks

    Omdat ik dit product nog niet zo lang gebruik kan ik geen grote review schrijven

  • Vrouw
    30-39
    02 Mei 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Arm opengeschaafd
    Goedkoop Harde randjes en niet geschikt voor alle smartpoho

    In de winter gaat dit prima, al moet ik mijn smartphone er scheef insteken wegens aansluiting van kabeltje dat niet op de juiste plaats zit. Gisteren voor het eerst in Tshirt gaan lopen en mijn amr ligt op twee plaatsen open door de harde randjes die schuren. Geen aanrader dus!

    Antwoord :

    Beste Mvr. Vanhamel,

    Bedankt voor uw review over de Kalenji smartphonearmband.
    Met alle verschillende types op de markt is het uiteraard niet makkelijk een smartphonearmband te ontwikkelen die voor alle smartphones en voor alle personen de ideale smartphonearmband blijkt. In onze afdeling accessoires bieden wij nog een aantal andere smartphone armbanden aan.
    Daarnaast heeft Kalenji ook een alternatieve oplossingen bedacht. Zoals bijvoorbeeld een tshirt met ingebouwde smartphonehouder.
    Verder hebben ook alle loopbroeken uit het Elio gamma én alle trailshorts/rokjes een aparte zakje om je smartphone mee te nemen.
    Aarzel dus niet om je smartphonearmband om te ruilen en onze andere oplossingen uit te testen.
    Nog veel loopplezier gewenst!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    28 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Matig
    stevig, mobiel blijft bruikbaar plastic laagje, armband te groot

    Het plastic had een verkleurd gedeelte bij aankoop, zelfs nadat het geprobeerd is schoon te maken. Armbevestiging is veel te groot voor mij, Ik moet het zo bevestigen dat er een gedeelte dubbelgevouwen wordt. Op deze manier blijft die wel goed zitten, maar het uitsteeksel is minder fijn.

  • Vrouw
    22 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handig

    goed voor zijn prijs

    Antwoord :

    Beste Mvr. Mallants,

    Bedankt om uw mening te delen over de Kalenji smartphone armband.
    Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    27 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    degelijk en trendy design

    .

NAAR BOVEN