Einde reeks Kalenji

Shirt running heren Kiprun Evolutiv by Night

Ref :
8367686
Pluspunt
Loop steeds op de goede temperatuur dankzij het vernieuwende verluchtingssysteem, waarmee je je armen en bovenlichaam tijdens het lopen heel makkelijk kunt bedekken en ontbloten.
29,99 €*

Voordelen

Zichtbaarheid
Sterk reflecterende delen voor- en achteraan en aan de zijkanten.
Ventilatie
Vernieuwend ventilatiesysteem aan het bovenlichaam en de armen voor verkoeling.
Thermische isolatie
Houdt je warm bij temperaturen tussen 5 en 12 °C.
zakken
Ritszakje achteraan (afmeting: 14 x 7 cm).
Zweetafvoer
Je rug en armen worden verlucht zodat de transpiratie kan worden afgevoerd.
Winddicht
Je bovenlichaam en armen zijn beschermd tegen de wind.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Inzetstuk : 100.0% Polyester
Testen
Dit shirt werd getest in een lab en in de praktijk door sporters van alle niveaus. De broek werd goedgekeurd door al onze testpersonen omwille van het comfort tijdens het lopen en de goede bescherming tegen de kou.
Ontworpen voor :
hardlopen bij koud weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsadvies
Dit artikel mag samen met andere kledingstukken en andere kleuren in de wasmachine. Wassen op maximaal 30 °C. Mag niet in de droger. Niet strijken.

Bijkomende informatie

Innovatief verluchtingssysteem
Met verluchtingssysteem waardoor je verkoeling hebt wanneer je wilt. Tijdens het lopen kan je makkelijk je armen ontbloten (door de eerste laag van je mouw omhoog te schuiven), net als je bovenlichaam, dankzij de 2 ritssluitingen aan de hals (voor meer comfort is het aangeraden het losgemaakte deel in het shirt te stoppen).
Thermische isolatie
Om dit shirt te ontwerpen, hebben we de heatmap van een loper bestudeerd. Op basis van die studie hebben we 3 verschillende materialen gebruikt om lopers meer comfort te bieden: - een isolerend materiaal ter hoogte van de buik (de meest koudegevoelige zone); - een ademend materiaal om de transpiratie beter af te voeren over de rest van het lichaam, uitgezonderd de buik; - een winddicht materiaal op het bovenlichaam en de armen (de meest blootgestelde zones).
Zichtbaarheid
Tests op het terrein om te bepalen van op welke afstand de reflecterende delen zichtbaar zijn. We bootsen de reële situaties na waarin onze producten worden gebruikt. Wanneer er in het donker verkeer aankomt (stad of platteland), weerkaatsen de reflecterende elementen het licht naar de bron. De test meet de hoeveelheid gereflecteerd licht, om zo te bepalen van op welke afstand de reflecterende elementen zichtbaar zijn. Al onze producten zijn getest.
By Night
Het product bevat meer dan 100 cm² zeer reflecterende elementen (> 350 cd/lux.m²). Die zitten niet alleen aan de voor- en achterkant, maar ook aan de zijkant, zodat het jack langs alle kanten reflecteert. Ze reflecteren het licht van autokoplampen, zo ben je goed zichtbaar. BY NIGHT: We hebben de jas volgens het Decathlon-protocol geëvalueerd. Dat protocol meet van op welke afstand de reflecterende elementen zichtbaar zijn. Let wel op: dit artikel is geen persoonlijk beschermingsmiddel.
NAAR BOVEN