Set van 2 Ekiden loopboxershorts heren zwart oranje
Vanaf
9,95 €*

Reviews on

Set van 2 Ekiden loopboxershorts heren zwart oranje

4.4 / 5 19 beoordeling
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • 40-49
    02 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede pasvorm
    goed in de lies geen

    geweldig

  • Man
    30-39
    11 Oktober 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    goede boxer voor lopen wandelen en fietsen
    zit heel goed en geeft geen irritaitie naden komen los

    naden beter maken

  • Man
    50-59
    23 Juni 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed aansluitende sportieve boxershort
    Geen hinderlijke naden, prettig om te dragen

    Deze boxershort gedragen bij een lange afstandswandeling (100 km).. Weinig hinder ondervonden. Enkel het transpiratievocht langs de elastiekband droogt vrij traag.

  • Man
    40-49
    31 Mei 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prijs kwaliteitverhouding uitstekend
    Pasvorm is goed, voorkomt nare schuurplekken Stiknaden zijn kwetsbaar

    In Parijs, vlak voor de start van de marathon in 2015 kom ik er tot mijn schrik achter dat ik mijn gebruikelijke hardloopslip (zonder pijpjes) vergeten was. Wel had ik het model Ekiden bij mij. Deze droeg ik al tijden, maar dan gewoon dagelijks en juist niet tijdens het hardlopen. Immers: de pijpjes? Dat loopt toch niet lekker, dat gaat kruipen ed. Enfin, ik moest die dag wel. 42 kilometer later wist ik dat ik nooit meer iets anders wilde tijdens het hardlopen. Gewoon goed! Zit heerlijk, voert toch heel goed af en een uitstekende pasvorm. Bovendien had ik geen last van schuurplekken op mijn binnenste dijen, iets waar ik meestal last van krijg bij lange duurlopen. Die stiknaden? Dat is een minpunt. Ik denk dat bij zeker 15-20 procent wel een naad loslaat, meestal net onder de heupband. Ik neem het voor lief. Een tientje voor twee shorts? Ik ga dan niet zeuren.

  • Man
    60 of ouder
    23 Maart 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke Boxer voor fitness en wandelen
    Draagt fantastisch tijdens fitness en wandelen Jammer mag niet op 40 graden of meer wassen

    Jammer niet op 40 graden wassen

  • Man
    50-59
    18 Februari 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopboxershort Ekiden
    pasvorm, vochtafvoer geen

    ideaal voor alle sporten.

  • Vrouw
    50-59
    06 Februari 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    shorts
    Is in veel kleuren verkrijgbaar Elastischeband klapt dubbel

    Vindt deze minder prettig zitten als de slips.Heb deze shorts gepakt omdat hier meer kleur in was dan de slips.

  • Man
    30-39
    03 Februari 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne boxers
    Pasvorm, support, stof

    Prima boxers voor onder mijn loopbroek. Houden alles goed op zijn plek en je merkt bijna niet dat je ze aan hebt.

  • Man
    20-29
    30 Januari 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    functioneel
    goed ademend materiaal, gaat niet schuren pijpjes kruipen snel omhoog

    Voor tijdens het sporten is het een heerlijke undershort. Ademt goed en je merkt bijna niet dat je het aan hebt. Nadeel vond ik wel dat bij mijn liezen de pijpjes niet lang genoeg waren waardoor de pijpen snel opkruipen. Ook voor mensen met een goede/grote kont is het short misschien wat krap. Ik zou daarom een maat groter adviseren.

  • Man
    40-49
    06 Januari 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopboxershort Ekiden 2

    keine

NAAR BOVEN