Runningtights voor heren Kanergy zwart
39,99 €*

Reviews on

Runningtights voor heren Kanergy zwart

4.1 / 5 8 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    28 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopbroek
    Juiste pasvorm Dat ik er maar een heb

    Geen tips

  • Man
    30-39
    13 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aan de prijs voor de kwaliteit
    Zit lekker Zit al een gaatje in

    Broek gebruikt voor een obstacle run. Maar meteen de eerst run al een gaatje in de knie. Stof lijkt stevig, maar is eigenlijk best wel slap.

    Antwoord :

    Beste Peter,

    Hartelijk bedankt voor je review op de Kalenji Kanergy tight zwart/blauw.
    Wat vervelend dat er zo snel een gat in de knie is gekomen. Het is echter zo dat deze broek helaas niet geschikt is voor obstacle runs.
    Helaas hebben wij op dit moment ook geen broeken die specifiek voor dit soort evenementen geschikt is.
    Mocht je toch graag een tight willen dragen bij dit soort evenementen zou ik je de volgende broek aan willen raden:
    http://www.decathlon.nl/warme-looplegging-ekiden-heren-id_8280370.html
    Deze broek is qua stof wat dikker, waardoor deze iets meer kan opvangen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Peter find this answer useful

  • Man
    30-39
    05 November 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super broek voor redelijk weer
    Pasvorm, compressie, kwaliteit Geen koud weer broek

    Ik heb dit model besteld als vervanging voor de vorige. Daar kwam na 2 jaar lopen een klein gaatje in en omdat dat mijn favoriete lange broek is leek het me raadzaam alvast een vervanger klaar te hebben. Allereerst positief verrast doordat er inmiddels een aansnoertouw in de broek is aangebracht, tweede TOP verandering: de labels zijn naar het zakje verplaatst, waardoor je ze rustig weg kunt knippen zonder dat er een irritant randje tegen je lijf aanschuurt. De broek is absoluut niet voor koud weer. Hij wordt nu aanbevolen als 'fris' weer broek, maar zelfs dat is misschien wat optimistisch. Het is eigenlijk een zomerbroek. Of een lange broek voor mensen die het niet snel koud hebben. Ik geloofde nooit zo in het compressie verhaal, maar deze broek heeft mij doen omslaan. Ik loop echt prettiger met deze broek, die letterlijk steun geeft. Ook op (middel-)lange afstanden (21km) loop ik zonder irritatie door. Volledig zn geld waard.

  • Man
    40-49
    19 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    formidabel
    zit als gegoten , pareltje, zelfs in donker

    mogen nog meer reflecterende lijnen op, je weet maar nooit in het donker...

  • Man
    30-39
    23 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopbroek
    De broek zit goed, is mooi en degelijk Ze is niet geschikt voor koud weer zoals opgegeven

    De broek lijkt op het eerste zicht te smal, dit heeft waarschijnlijk met de compressiefunctie te maken want ik heb er tijdens het gebruik geen hinder van ondervonden.

  • Man
    30-39
    23 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne hardlooplegging
    Goede pasvorm, warm en zit lekker Geen

    Door de Kanergy worden de beenspieren minder snel moe. In vergelijking met anderen broeken is dit een groot verschil.

  • Man
    30-39
    18 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne hardloop broek.

    Fijne broek, goede kwaliteit.

  • 17 Februari 2014
    That review has been deposited on this product version
    klein en dun
    design klein en dun

    Deze runninglegging is qua design supermooi, vind ik, maar valt heel erg klein - dat komt waarschijnlijk doordat het bedoeld is als compressie-legging. Houd je aan de maten en vergeet de 'tussenmaat' zoals L-XL, als je meer dan L hebt, stap dan meteen over naar XL.
    Daarnaast: deze legging is superdun, het lijkt wel een panty. Het is absoluut geen broek voor fris of koud weer! Wellicht iets voor in de lente, rond de 15 graden, maar niet onder de 10.

NAAR BOVEN