Runningslip 2016 dames roze
5,99 €*

Reviews on

Runningslip 2016 dames roze

4.3 / 5 8 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    29 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    slip
    draagt aangenaam aangegeven maat komt niet overreen met werkelijke

    goede pasvorm

    Antwoord :

    Beste Lut,

    Bedankt voor je review over de Kalenji First loopslip.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoet.
    Ik kan je nog meegeven dat we enorm investeren in een nieuwe taillering van al onze modellen, zodat deze in de toekomst steeds meer overeen komen met wat de behoeften van de klant.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binennkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    06 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Runninglsip
    Geen schuurplekken Geen

    De slip zit heel erg lekker

  • Vrouw
    40-49
    26 Juli 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Helaas, ook dit broekje blijft niet op z'n plek
    Kruipt tussen billen tijdens lopen

    Geen

    Antwoord :

    Beste,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review op de runningslip van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat de slip niet goed blijft zitten, waardoor deze tussen de billen kruipt.
    Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal jouw feedback dan ook doorgeven aan de productmanager, zodat dit verder onderzocht en verbeterd kan worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de slip kan retouneren en dan je geld terug kan krijgen. Dit kan via 1 van onze winkels of door een retour aan te maken op je account op Decathlon.nl
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    22 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer geschikt voor outdoor
    comfortable, zeer goede pasform

    Het is een zeer comfortabele slip.
    Goed elastiek en goede pasform.
    Tijdens wandelen een aanrader

  • Vrouw
    30-39
    21 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit goed

    Best wel maatje groter kopen dan dat je normaal hebt

    Antwoord :

    Beste Lesley,

    Bedankt voor je review de Kalenji loopslip voor dames.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Volgend jaar worden de maattabellen herwerkt, zodat onze maten beter aansluiten bij de algemene norm.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    19 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zacht en comfortabel
    voelt heerlijk zacht aan en zit perfect! geen

    Ik vind deze persoonlijk nog beter dan de vorige versie!

    Antwoord :

    Beste An,

    Bedankt voor je review over de Kalenji looponderbroek voor dames.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    22 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Vorige versie beter
    stof/draagcomfort minder comfortable als vorige model

    Ik zou eigenlijk graag weten of ik ergens nog de vorige versie kan verkrijgen? Die zat voor mij persoonlijk comfortabeler, al heeft deze dezelfde eigenschappen! (iets mindere 'snit' voor mij)

    Antwoord :

    Beste Mvr. Leyssens,

    Bedankt voor uw mening over de Kalenji Slip voor dames.
    Jammer genoeg kan ik niet nagaan of er in de winkels nog stuks van de vorige versie beschikbaar zijn aangezien deze dezelfde productcode heeft als zijn opvolger. Kalenji past zijn pasvormen regelmatig aan, op basis van feedback van hun klanten. Misschien dat volgend jaar de snit weer verandert en deze u meer zal liggen. Ik wens je alvast nog veel loopplezier!

    Sportieve groeten,




    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    15 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sport ondergoed

    Slip ok. Maar hipster zou nog comfortabeler zijn. En meer hippe kleuren. Er was enkel roze beschikbaar tot hilariteit van mijn dochters van 18 en 19! Maar...zitten zeer goed!

    Antwoord :

    Beste Mvr. De Wulf,

    Bedankt voor uw review over de Kalenji running slip.
    Het doet met ons plezier te vernemen dat het product aan uw verwachtingen kan voldoen.
    Wat betreft de kleur, we hebben hetzelfde model ook in het zwart. (klik hier)
    Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort in één van onze Decathlon winkels.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

NAAR BOVEN