Runningshirt dames blauw
Vanaf
9,99 €*

Reviews on

Runningshirt dames blauw

4.2 / 5 12 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    07 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    Leuk shirt

    Alleen jammer ik had een 36 besteld en heb een xs gekregen, dat is volgens mij een 34

    Antwoord :

    Beste Jannie,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over het eliofeel shirt van Kalenji.
    Bij ons is maat 36 een XS, waardoor de ontvangen maat dus klopt.
    Door jouw feedback, weten wij wel dat de maataanduiding beter moet, dus hier zullen we dan ook een oplossing voor gaan zoeken.
    Helaas zie ik dat wij het shirt in deze kleur niet meer in maat 38 op voorraad hebben. Je kan het shirt nog wel terug sturen en je geld terug krijgen.
    In een andere kleur hebben wij het shirt nog wel in maat 38. Als je dat graag wilt, hoor ik dat graag.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.


    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    jannie find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    09 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Runningshirt dames eliofeel geel/groen
    materiaal, lengte geen

    Heel fijn en soepel shirt. Ik heb een lange rug maar
    dit shirt past uitstekend. Goede prijs/kwaliteit

  • Vrouw
    20-29
    09 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Runningshirt
    Goede prijs/kwaliteit verhouding Lengte van shirt

    Mooie pasvorm en perfect sportshirt. Wanneer er gesport/gezweet is krijg je het niet koud, omdat het shirt vrijwel ''droog'' aanvoelt. Erg prettig wanneer ik van bijvoorbeeld het paard afstap en nog moet afzadelen.

  • Vrouw
    13 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Matig
    Fijn stofje mooie kleur Borsten tekenen teveel af

    Ik heb hem teruggestuurd, vond hem niet mooi staan.
    (Geld nog niet terug ontvangen)
    Heb inmiddels een paar anderen besteld

    Antwoord :

    Beste Lenie,

    Hartelijk bedankt voor je review op het eliofeel shirt van Kalenji.
    Wat jammer om te horen dat de pasvorm niet kon voldoen aan je wensen.
    Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot je retourzending, wil ik je graag adviseren contact op te nemen met onze klantenservice.
    Mijn collega's van de klantenservice kunnen je daar zeker mee helpen. Ze zijn te bereiken per telefoon op 088- 33 22 888 of per mail via klantenservice@decathlon.com
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • 11 Juni 2016
    That review has been deposited on this product version
    super fijn loop shirt

    Zit heerlijk fijne pas vorm en licht en vangt goed zweet op, ben zeer tevreden over het shirt mooie kleurtje en wasen en op nieuw aan doen!
    Kwa kwaliteit super, en ook Kwa prijs!

    Maar zo als ik met maatje meer zou het shirt oets langer mogen!

    En ik raad meer mensen dot product aan.

  • Vrouw
    40-49
    24 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt
    neemt goed zweet op en wast heel gemakkelijk

    Super t-shirt, bijna niet nodig om te strijken, dus wassen en terug aan :-)

    Antwoord :

    Beste Pasale , Bedankt voor uw review over het Kalenji Eliofeel tshirt.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel sportplezier mee, en tot binnenkort bij Decathlon! Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    22 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prettig shirt
    Prettige stof en goede pasvorm Kraag is wel een beetje smal

    Prima shirt om in te gaan hardlopen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    06 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Runningshirt damens Eliofeel grijs/roze
    Zit lekker laat lucht door geen

    ik vind het fijn dat het shirt ietsje langer is mooi model
    mocht in wat meer kleuren ,dan had ik er nog een genomen

    Antwoord :

    Beste Mvr. Sebgregts , Bedankt voor uw review over het Kalenji Eliofeel tshirt .
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.
    Alle kleuren zijn beschikbaar via onze website. Doe zeker ook je voordeel met onze lotprijs!
    Ik wens je nog veel sportplezier, en tot binnenkort bij Decathlon! Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    JOHAN find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    02 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top T-shirt
    goede lengte geen

    Ik ben vrij groot en dit T-shirt is lang genoeg.

    Antwoord :

    Beste Mvr. Van Sprundel,

    Bedankt om uw mening te delen over het Kalenji tshirt eliofeel.
    Het is fijn om te horen dat het tshirt aan al uw verwachtingen voldoet.
    Nog veel loopplezier gewenst, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    HILDE find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    30 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Naden op de rug zitten niet zo lekker
    Licht shirt, goed ademend Op de kleurvlakken lopen naden die je heel erg voe

    Als de naden op de rug beter weggewerkt worden.Niet meer voelbaar zijn, is het een perfect shirt.

NAAR BOVEN