Running handschoenen zwart
5,99 €*

Reviews on

Running handschoenen zwart

4 / 5 20 beoordeling
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    06 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie route
    Gezellig, leuk, goed georganiseerd, leuke route Geen

    Goed georganiseerde hardloopwedstrijd. Ook een leuke route!

  • 24 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Top prijs kwaliteit

    Voor de koudere dagen een aanrader. Zeer goede prijs kwaliteit. Het vorige paar heeft het een jaar volgehouden. Ik gebruikte ze ook als onderhandschoenen bij het fietsen als het zeer koud was.

    Antwoord :

    Beste Stijn,

    Bedankt voor je review over de Kalenji loophandschoenen.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gewoon goed

    Fijne niet te dikke handschoenen

  • Man
    20-29
    13 Januari 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kapot
    Passen precies Naad bij de vingers was al kapot bij levering.

    Vond het de moeite niet waard om voor zo weinig geld moeilijk te gaan doen, maar vond het jammer dat de naad al kapot was voordat ik de handschoenen ook maar 1 x aangehad had.

    Antwoord :

    Beste Michel,

    Hartelijk bedankt voor je review op de hardloophandschoenen van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat de handschoenen bij levering helaas al kapot waren. Dit mag natuurlijk niet zo zijn.
    Als je wilt, kunnen deze uiteraard terug gestuurd worden via Kiala of in 1 van onze winkels. Je kan dan of je geld terug krijgen, of een nieuw paar ontvangen.
    Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Michel find this answer useful

  • 40-49
    10 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele handschoenen
    Comfortabel en sluiten goed aan om de handen touchfunctie op oa je telefoon valt tegen

    De keus om deze aan te schaffen was omdat ik net begonnen ben met rennen, daardoor wel ik me nog niet volledig op de kwalitatief betere producten richten.
    Het Is inderdaad een hele fijne handschoen alleen het gebruik over oa een mobiele telefoon door het touch functie is echt tegen gevallen. Het was wel een van de dingen waarop mensen en aankoop doen, persoonlijk zou ik er niets over vermeld hebben, dan valt het ook niet tegen.

    Antwoord :

    Beste Albert,

    Hartelijk bedankt voor je review op de hardloophandschoenen van Kalenji.
    Het is fijn om te horen dat de handschoenen over het geheel goed bevallen. Helaas zijn deze handschoenen inderdaad niet volledig geschikt om je smartphone mee te bedienen. Ik begrijp de verwarring hierover, mijn excuses hiervoor. Dit zal aangepast worden.
    Ik zal de feedback doorgeven aan de productmanager zodat bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen hiermee rekening gehouden kan worden.
    Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Albert find this answer useful

  • Man
    30-39
    08 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie kwaliteit
    ze zitten goed geen

    geen

  • Man
    50-59
    06 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handschoen warm zwart Kslengi
    Zacht en warm Geen

    Het voldoet voor wat het gemaakt is !

  • Man
    30-39
    02 Januari 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideaal product
    de zachte binnenkant

    Ze zijn zacht en warm. Toch ga je niet direct zweten wanneer je iets langer loopt.

  • Man
    40-49
    29 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed

    Alles is goed

  • Vrouw
    20-29
    29 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zoals het moet
    Dun, past perfect rond mijn hand, ademd, ideaal Ticketje vanbinnen stekt

    Geen ticketjes in de handschoen plaatsen. Het zijn zeer grote die je wilt afknippen, maar dan stelt het terwijl je loopt.

NAAR BOVEN