RUN LIGHT KALENJI
39,99 €*

Reviews on

Run Light Kalenji

4.5 / 5 88 beoordeling
84 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    07 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Aanrader
    Hoeveelheid licht en draagcomfort zijn top. De positie van de lichtbundel is niet instelbaar.

    Goed zicht zonder straatverlichting, ook in het bos! Draagcomfort is uitstekend. De positie van de lampje is stabiel. En paar dingen die beter kunnen: de verticale positie van de lichtbundel is helaas niet instelbaar...afhankelijk van de vorm van de borst (man/vrouw) zal het licht meer naar beneden of boven stralen. In mijn geval schijnt het licht een beetje naar boven waardoor ik vermoedelijk tegenliggers verblind. Ik mis dan ook een kapje aan de bovenzijde van het lampje waardoor er wat verstrooit licht direct mijn ogen bereikt. Ik denk dat ik door een blokje rubber (1 cm dik) erachter te plakken wel een juiste positie kan krijgen. Los van mijn opmerkingen ben ik erg blij met dit product!

  • Man
    30-39
    02 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Nieuw
    Sterk licht geen idee

    Beste, ik heb gisteren dit artikel aangekocht, nu weet ik niet hoe waterdicht dit is? Kan ik in de regen lopen met dit lampje of niet?

    Antwoord :

    Beste Junior,

    Je kan met de Run Light in de regen lopen. Het product is voorzien van rubberen dichtingen waar nodig.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Junior find this answer useful

  • Man
    50-59
    27 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    looplicht
    sterke lichtstraal

    soms nogal een gedoe om het juist aan te doen

    Antwoord :

    Beste Luc,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat deze je wel kan bekoren.
    Het aan-en-uit doen kan in het begin wat lastig zijn, maar hoe meer je hem gebruikt, hoe vlotter dit gaat.
    Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    27 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    run light
    Makkelijk om te doen en een goede schakelaar Geen min punten

    Op advies van verkoper heb ik de run light uitgebreid uit getest tijdens de Fjoertoer 2016 (avond wandeling) Ook voor deze tak van sport een zeer bruikbare artikel om veilig en goed verlicht in het donker te wandelen.De drie licht sterkte"s erg handig om bij slecht verlichte paden de sterkte aan te passen.Nogmaals een aanrader voor vele sporten

  • Vrouw
    40-49
    11 November 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super lampje
    3 verschillende sterktes en licht om dragen Geen negatieve punten

    Ik loop hIer nu een jaar mee en vind het veel handiger dan een hoofdlamp. Je voelt eigenlijk niet dat je het aanhebt en als je tegenliggers hebt, zet je t gewoon wat minder fel. Intussen hebben al een aantal medelopers het ook aangeschaft en ze zijn er eveneens heel tevreden van

    Antwoord :

    Beste Ann,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer praktische looplamp

    gemakkelijk gebruik zonder handen te gebruiken, hindert niet bij het lopen

    Antwoord :

    Beste Chris,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat hij aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    50-59
    03 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Verbluffend goed product, nergens beter gezien!
    Sterk, gaat 3 - 4u mee op een laadbeurt Sommige tegenliggers doen alsof ze verblind zijn

    Dit is echt een lamp om mee te zien in het donker en niet allen om gezien te worden. Stevig van kwaliteit. Ik heb hem nu al 3 maanden en nu kan ik in alle uren van de dag gaan lopen. Dankzij zijn harnas weegt hij niet door, en ik heb er zelfs 30km mee gelopen zonder hem lastig te vinden.

    Antwoord :

    Beste John,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    02 November 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Bevalt prima, jammer genoeg niet kantelbaar
    Lichtsterkte, stabiliteit, accuduur Licht te hoog, niet verstelbaar

    De lichtsterkte is zeer goed, en houdt het ook erg lang vol. Ik loop altijd op volledig onverlichte paden en daarbij is dit meer dan voldoende. Als ik loop dan beweegt de lamp heen en weer. Lijkt me logisch en is niet hinderlijk.
    Enige minpunt is dat het licht te hoog schijnt: bij tegenliggers moet ik 'm handmatig naar beneden houden. Gelukkig heb ik die weinig. Je kan 'm naar beneden trekken maar hij kruipt zo weer omhoog.
    Toch zou ik zo weer deze lamp kiezen: bij auto's die hun licht niet willen dimmen heb ik zo ook een goed wapen :-)

  • Man
    60 of ouder
    01 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Revieuw?
    Geeft zeer veel licht in de duisternis. Iets te korte bandje over je rug

    Geen

  • Man
    60 of ouder
    30 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wow!
    Uitstekend zicht, veiligheid. Geen kantelbare lichtbundel voor optimaal zicht

    Ik ren vaak ''s avonds maar moet in de herfst etc mijn geliefde rivierdijken mijden: te link vanwege de duisternis. De runlight opent letterlijk de weg. Scherp licht, brede bundel en het rode runlight geeft veiligheid.

NAAR BOVEN