Vanaf
39,99 €*

Reviews on

Run Light Kalenji

4.5 / 5 98 beoordeling
93 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    20 Januari 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goed, maar kan beter
    lampje voorzijde geeft (heel) veel licht knipperlampje achterzijde zeer matig zichtbaar

    Het harnas sluit goed aan en het geheel loopt prettig (ook na 2 uur in het donker). Afhankelijk van de grote je buik- en borstomvang kan de verlichting een beetje omhoog schijnen wat vervolgens weer vervelend is voor je ogen tijdens het hardlopen. Bij een "normaal" postuur geeft dit echter geen probleem. Het voordeel is wel dat je bewust wordt om ver naar voren te kijken en niet naar beneden (enkele meters voor je uit). Als je vermoeid raakt, heb je de neiging meer naar bendenen te kijken. Door naar voren te blijven kijken blijft je loophouding goed. De hoeveelheid licht aan de voorzijde is enorm krachtig en is voor tegenliggers niet altijd prettig. Stand 1 is meer dan voldoende. De 3 rode knipperlampjes aan de achterzijde zijn daarentegen zeer matig. Vind ik een tekortkoming. Om de zichtbaarheid aan de achterzijde te verbeteren heb ik een klein lichtgewicht led-fietslampje bijgehangen (eenvoudig d.m.v. klipje je aan het harnas). Deze kun je voor enkele euro's kopen bij Decatlon (fietsafdeling).

  • Man
    40-49
    18 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden

    Prima verlichting, kan goed zien waar je loopt. Voor tegenliggers schijnt het licht iets teveel omhoog, krijg opmerkingen van tegenliggers.

  • Man
    60 of ouder
    16 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geen
    Gemakkelijk te dragen Geen

    Geen

  • Man
    40-49
    16 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    GEWELDIG!
    Goed zicht, geen angst voor misstappen Geen

    Mischien de verticale stand kunnen regelen van de lamp

  • Man
    50-59
    29 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima voor nachtwandelingen a/d kust
    Voldoende lichtsterkte (zelfs op 1) en oplaadbaar Batterijstatus niet zichtbaar en verblindend

    De batterijstatus is enkel te controleren bij het opladen, dit is voor mij persoonlijk het ergerlijkste punt. Een tweede negatief punt is dat de lamp niet regelbaar is en daardoor in je eigen gezichtsveld zit. Wanneer het 's nachts koud is, is dit erg vervelend omdat je dan je eigen adem verlicht en dan krijg je het gevoel dat je continue door mist loopt...
    Ook is de elektrische kabel te kort als je de lamp lager wil dragen. ;-(
    Verder gebruik is deze voor nachtwandelingen met de hond op het strand en daarvoor is deze uiterst geschikt (Ik kan perfect zien waar de hond zijn behoefte gedaan heeft en kan dit dan ook makkelijk, met het daarvoor voorziene zakje, oprapen ;-)).
    Dus, best tevreden al had ik liever de update van dit product gehad...

    Antwoord :

    Beste Stefan,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat deze je wel kan bekoren.
    De update voor volgend jaar zal onder meer een regelbare lamp hebben.
    Ook zal de lamp los te maken zijn van het harnas, hierdoor zal je ze lager kunnen dragen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    50-59
    29 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Levensgevaarlijk
    Tegenliggend verkeer wordt verblind !

    Zou eigenlijk uit de handel moeten genomen worden

  • Man
    50-59
    22 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Aanrader
    doet wat het moet doen, licht geven in pikkedonker denk niet dat er al concurentie bestaat

    Ga niet meer zonder buiten als het donker is. Zeer tevreden over, enige minpunten: batterijlading alleen te controleren tijdens opladen. Van lichtsterkte veranderen met handschoenen aan is niet zo handig.

    Antwoord :

    Beste Asterix,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachting kan voldoen.
    De volgende versie van de Run Light zal heel wat kleine verbeteringen hebben ondergaan,
    en het zal ook mogelijk zijn de batterijlading te checken.

    Sportieve groeten,

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    21 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Blinded by the lights
    Accuduur, gewicht, gebruik

    Heb de lamp nu aantal malen 's ochtends gebruikt tijdens loop van Zaandam naar Amsterdam. Voor een groot deel gaat dit over verlichte fietspaden. Heb wel de indruk dat tegemoetkomend verkeer (ik loop op fietspaden tegen de rijrichting in) enigszins wordt verblind als de lamp op standje 3 staat. Standje 1 voldoet al prima. Je valt in ieder geval goed op.

  • Man
    50-59
    14 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed zicht
    Licht gewicht en goed zicht Geen

    Tijdens het lopen heb ik goed licht. Dat het licht met de lichaamsbeweging mee gaat is geen probleem, het zicht voor mij blijft voldoende. Draaggemak is uitstekend.

  • Vrouw
    20-29
    08 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Super!

    In de winkel stond ik er wat weigerachtig tegenover. Ik dacht dat 40 euro nogal veel was voor - bij wijze van spreken - '2 lampjes'. Gezien het gaat om de veilheid van 2 'personen' (hond), heb'k hem aangekocht. Ik heb er de eerste keer mee gelopen en je voelt het gewoon niet dat je hem aanhebt. Het lampje vooraan zit ook super qua locatie, gezien je alles voor je uit kan zien. In ons geval nog een extra pluspunt: Ik zie de hond voor mij lopen en zijn reflectie vestje wordt nog extra belicht :) Ik zou hem direct opnieuw kopen!
    (mensen kijken wel eens raar ;) )

    Antwoord :

    Beste,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat hij je volledig heeft kunnen overtuigen.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

NAAR BOVEN