Vanaf
39,99 €*

Reviews on

Run Light Kalenji

4.5 / 5 107 beoordeling
102 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    08 Februari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    perfecte verlichting!

    't zijn korte dagen, na 't werk gaan lopen door het bos vraagt om goede verlichting vooraan om te zien, achteraan om gezien te worden. Deze runninglight voldoet eraan. De band over de schouder is wat kort waardoor tijdns het lopen de lamp de neiging heeft naar boven te glijden (soms een trekje aan de lamp is wel nodig) voor lopers met een cardioband om de borst is 't wel even wennen. Nu heb ik een horloge met polsmeting en is dit euvel geen probleem meer voor mij.

    Antwoord :

    Beste Gregor,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    GREGOR find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    08 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fantastisch voor nachtelijke sportuitstapjes

    Uit mezelf een review schrijven doe ik eigenlijk nooit, maar wat is dit een fantastische aanwinst voor hardlopers (maar ook fietsers) die 's avonds nog op pad gaan. Je kan voor twee personen de weg verlichten en je ziet gewoon perfect waar je loopt. Gaat lang mee.

  • Man
    30-39
    04 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect

    Op zoek naar een hesje met lampjes op voor een achterzijde kwam ik de Kalenji run light tegen.
    De reviews zagen er goed uit, dus zelf de lamp aangeschaft.
    Nu een aantal malen mee wezen hardlopen en het beviel eigenlijk vanaf het begin. Wat mij betreft en aanrader voor iedereen die in de schemer gaat (hard)lopen.

  • Man
    50-59
    25 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed licht
    je ziet zelf waar je loopt en wordt ook ge zien nog geen

    je ziet zelf waar je loopt en wordt ook ge zien

  • Man
    20-29
    21 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super goed product

    Een product dat meer dan zijn geld waard is.
    Heeft voldoende lumens om elke omgeving te verlichten.

    Antwoord :

    Beste Sven,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Sven find this answer useful

  • Man
    40-49
    20 Januari 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goed, maar kan beter
    lampje voorzijde geeft (heel) veel licht knipperlampje achterzijde zeer matig zichtbaar

    Het harnas sluit goed aan en het geheel loopt prettig (ook na 2 uur in het donker). Afhankelijk van de grote je buik- en borstomvang kan de verlichting een beetje omhoog schijnen wat vervolgens weer vervelend is voor je ogen tijdens het hardlopen. Bij een "normaal" postuur geeft dit echter geen probleem. Het voordeel is wel dat je bewust wordt om ver naar voren te kijken en niet naar beneden (enkele meters voor je uit). Als je vermoeid raakt, heb je de neiging meer naar bendenen te kijken. Door naar voren te blijven kijken blijft je loophouding goed. De hoeveelheid licht aan de voorzijde is enorm krachtig en is voor tegenliggers niet altijd prettig. Stand 1 is meer dan voldoende. De 3 rode knipperlampjes aan de achterzijde zijn daarentegen zeer matig. Vind ik een tekortkoming. Om de zichtbaarheid aan de achterzijde te verbeteren heb ik een klein lichtgewicht led-fietslampje bijgehangen (eenvoudig d.m.v. klipje je aan het harnas). Deze kun je voor enkele euro's kopen bij Decatlon (fietsafdeling).

  • Man
    40-49
    18 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden

    Prima verlichting, kan goed zien waar je loopt. Voor tegenliggers schijnt het licht iets teveel omhoog, krijg opmerkingen van tegenliggers.

  • Man
    60 of ouder
    16 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geen
    Gemakkelijk te dragen Geen

    Geen

  • Man
    40-49
    16 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    GEWELDIG!
    Goed zicht, geen angst voor misstappen Geen

    Mischien de verticale stand kunnen regelen van de lamp

  • Man
    40-49
    15 Januari 2017
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goed
    Goe verlichting Geen

    Geen

    Antwoord :

    Beste Alain,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

NAAR BOVEN