Vanaf
39,99 €*

Reviews on

Run Light Kalenji

4.5 / 5 112 beoordeling
105 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    10 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Slechte kwaliteit

    de batterij case is zeer snel kapot en da batterij is helemaal opgezwollen na nog geen 10x te gebruiken

    Antwoord :

    Beste Kevin,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Jammer genoeg stel ik vast dat hij niet aan de verwachtingen kan voldoen. Het is uiteraard niet normaal dat de batterij case kapot gaan en zeker niet da de batterij opzwelt. Waarschijnlijk heeft het tweede met het eerste te maken. Ik denk aan een vochtprobleem, maar dat is moeilijk te definiëren vanop afstand. Zou je me eventueel een foto kunnen sturen van de beschadigingen? Dan Kan ik deze ook delen met de productontwikkelaars.
    Ga zeker en vast je Run Light omruilen. Misschien is het handig om te wachten tot eind augustus, wanneer de nieuwe verbeterde versie beschikbaar is.
    Als je nog vragen of opmerkingen hebt hoor ik het graag.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    50-59
    30 Maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Licht in het duister

    Met deze Run Light is het onmogelijk niet gezien te worden, daarnaast een prima hulpmiddel tijdens het hardlopen in donkere omstandigheden.

  • Vrouw
    30-39
    28 Maart 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Voor iedere hardloper absolute need!

    Geweldig apparaat! Zit goed, geeft veel licht en van absoluut belang tijdens het hardlopen in donkere uren.

  • 40-49
    22 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top

    top product

  • Vrouw
    30-39
    21 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Grote design-fout ivm batterijstatus

    Licht op zich is goed. Echter geen enkele mogelijkheid om batterijstatus te zien als het ding NIET aan een electriciteitsnetwerk vasthangt, zijnde dus, op het moment dat je het wil gaan gebruiken.
    Dus om te weten of je je run nog wel zal kunnen uitdoen met een functionerend licht, moet je het ding eerst ergens in een stopcontact inpluggen. Wie heeft dat in godsnaam gedesigned?

    Antwoord :

    Beste Sofie,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Je opmerking over het aflezen van de batterijstatus is volkomen terecht.
    De nieuwe Run Light (vanaf augustus 2017), zal de mogelijkheid bieden om op elk moment de batterijstatus te controleren.
    Ik geef je nog mee dat de huidige Run Light 2u meegaat op de sterkste stand en 5u op de laagste stand. Hij schakelt automatisch op de laagste stand over wanneer de batterij bijna leeg is. Dan brand hij nog een uurtje op de laagste stand.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    SOFIE find this answer not useful

  • Man
    50-59
    08 Februari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    perfecte verlichting!

    't zijn korte dagen, na 't werk gaan lopen door het bos vraagt om goede verlichting vooraan om te zien, achteraan om gezien te worden. Deze runninglight voldoet eraan. De band over de schouder is wat kort waardoor tijdns het lopen de lamp de neiging heeft naar boven te glijden (soms een trekje aan de lamp is wel nodig) voor lopers met een cardioband om de borst is 't wel even wennen. Nu heb ik een horloge met polsmeting en is dit euvel geen probleem meer voor mij.

    Antwoord :

    Beste Gregor,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    GREGOR find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    08 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fantastisch voor nachtelijke sportuitstapjes

    Uit mezelf een review schrijven doe ik eigenlijk nooit, maar wat is dit een fantastische aanwinst voor hardlopers (maar ook fietsers) die 's avonds nog op pad gaan. Je kan voor twee personen de weg verlichten en je ziet gewoon perfect waar je loopt. Gaat lang mee.

  • Man
    30-39
    04 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect

    Op zoek naar een hesje met lampjes op voor een achterzijde kwam ik de Kalenji run light tegen.
    De reviews zagen er goed uit, dus zelf de lamp aangeschaft.
    Nu een aantal malen mee wezen hardlopen en het beviel eigenlijk vanaf het begin. Wat mij betreft en aanrader voor iedereen die in de schemer gaat (hard)lopen.

  • Man
    50-59
    25 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed licht
    je ziet zelf waar je loopt en wordt ook ge zien nog geen

    je ziet zelf waar je loopt en wordt ook ge zien

  • Man
    20-29
    21 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super goed product

    Een product dat meer dan zijn geld waard is.
    Heeft voldoende lumens om elke omgeving te verlichten.

    Antwoord :

    Beste Sven,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Run Light.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Sven find this answer useful

NAAR BOVEN