Rugzak voor trail small
24,99 €*

Reviews on

Rugzak voor trail small

4.1 / 5 11 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    lekker licht
    licht, ruimte voor je sleutels of repen de banden hadden wat langer gemogen

    Ik loop er nu bijna 2 maanden mee en moet zeggen dat ik dit veel eerder moest doen .
    je hebt er nauwelijks tot geen last van als die om je rug zit , had wel liever gehad dat de banden wat langer waren om ze strakker te trekken.
    er zitten ook vakjes aan de voorkant voor eventuele repen of sleutels.
    kortom : ga je een duurloop doen dan kost deze camelbag niet te duur en is ook nog een praktisch.

  • Man
    40-49
    09 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideaal als je een hardloper bent
    Licht, kan er een liter water erin. Zie opmerkingen

    Moet zeggen dat het komt met geen handleiding of aantekening dus het duurt effe voordat ik snapte precies waar alles moet komen te zitten. Ik dacht dat het mondstuk kapot was want er kwam niks door maar je moet het openmaken! Wist ik niet!
    Verder is het prima voor het hardlopen - je voelt niks op je rug, hij is heel licht. Als je het water geluid niet wilt horen tijdens het lopen dan moet je eerst het lucht uit halen door het slangetje.
    Ik ben er tevreden met het rugzak. Geen waterriem en flessen meer nodig!

  • Vrouw
    50-59
    22 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trailrugzak small merk Kalenji
    Het is een handige rugzak Niets

    Het is een handige kleine rugzak die nauw aansluit waardoor je er tijdens het rennen nauwelijks last van hebt. De waterzak heeft een praktische grote opening en sluit goed af. Daarnaast past er nog goed een hesje en iets te eten in. Ik vond het ideaal, zeker in combinatie met de zeer schappelijke prijs.

  • Vrouw
    50-59
    16 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    meteen kopen!
    Super handig beschrijving van mogelijkheden.

    Il heb nu een paar keer een lange duurloop gedaan. Je voelt niets! Handige zakjes voor waar je bijvoorbeeld je mobiel en /of gelletjes in kan doen. Rugzak heeft ruimte genoeg om een extra regenjas meetenemen. Ideaal!

  • Man
    60 of ouder
    28 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekkende rugzak
    zit op zich goed Lekt waar slang aan zak vastzit, maar niet goed !!

    graag omruiling

    Antwoord :

    Beste Joek,

    Hartelijk bedankt voor je review op de kleine trailrugzak van Kalenji.
    Het is fijn om te horen dat de tas goed zit.
    Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de slang lekt. Ik wil je er dan ook graag op wijzen dat je de tas kunt omruilen. DIt kan door een retour aan te maken in je account op decathlon.nl. Je kan er dan voor kiezen om een nieuwe tas te ontvangen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    05 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Ook voor dames!
    Extra vakjes Geen

    Ook voor de dames is deze rugzak prima geschikt! Ik heb een grote cupmaat en geen problemen met deze fijne rugzak. Als je de borst clips op zijn strakst zet en hem zo op maat maakt door alleen de schouderbanden langer of korter te maken, dan loopt het borststuk over je borsten en zit de rugzak prima, geen knelpunten, geen schuurplekken. jammer dat ik geen foto van uploaden ;-)

  • Vrouw
    30-39
    25 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handig!
    zit goed om je lichaam, geen schuren toch wel ietsje smal, had net meer ruimte verwacht

    Fijne rugzak, lekker klein, maar eigenlijk weer net iets te klein waar ik het voor wilde gebruiken. er kan wel net een shirtje in, maar paar schoenen helaas niet. Toch is het een fijne aanvulling als je bijvoorbeeld van A naar B loopt ipv rondje, maar ook met de waterzak is een groot rondje prima te doen.

  • Vrouw
    40-49
    24 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Toch niet voor dames
    Lichrgewicht Borstband zit precies over borsten.

    Mooi klein lichtgewicht rugzakje. Helaad vallen er na een paar weken al onderdelen af. Grootste nadeel is de borstband die precies over de borsten gaat en dus irriteert. Daarmee is deze tas dus uiterst ongeschikt voor dames.

    Antwoord :

    Beste Frederike,

    Allereerst hartelijk dank voor je review op de trail bag small. Door jou review help je ons om de kwaliteit van onze prodcuten constant te verbeteren.
    Ik vind het dan ook vervelend om te horen dat de tas niet voldoet aan de verwachtingen. De tas hoort niet na korte tijd uit elkaar te vallen.

    Het klopt inderdaad dat de banden van de tas over de borsten loopt. Van deze tas is helaas geen versie specifiek voor vrouwen. Wilt u een tas die specifiek voor vrouwen is ontworpen komt u bij dit model uit.

    Je kunt de huidige tas retouneren. Daarbij kan je er voor kiezen om je geld terug te krijgen of een nieuw product aan te schaffen.

    Ik hoop je zo voldoende geinformeerd te hebben. Wanneer u nog vragen heeft kan je deze gerust stellen.

    Mathijs Wiggers
    Online merchandiser DECATHLON

    Frederike find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    17 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji drinkrugzak 1 liter
    Je merkt niet dat je hem draagt. Water wordt zo snel warm tegen je lichaam.

    Fijne rugzak. Je heb nergens last van met dragen. De waterzak is gemakkelijk schoon te maken en te vullen. Aan de voorkant zitten nog (open) zakjes waar je eventueel een gelletje in mee kan nemen. Bovendien is de rugzak absoluut niet duur. Ik gebruik hem voor afstanden 20-25 km.

  • Vrouw
    30-39
    02 Mei 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    fijne rugzak met drinksysteem, een aanrader!
    draagcomfort, bewegingsvrijheid schoonmaken van de zak

    Vorig jaar heb ik een rugzak gekocht met een drinksysteem. Inmiddels heb ik de waterzak vervangen met een zak van een ander merk die ook in de kalenjitas past. Het is en blijft een gedoe met het schoonmaken, maar het weegt niet op tegen het comfort tijdens het hardlopen. Je voelt de tas vrijwel niet en je kunt je heerlijk vrij bewegen.
    De zak van het andere merk is iets lastiger uit elkaar te halen, maar de zak is daarentegen weer makkelijker schoon en droog te maken. Ook het mondstuk is los te vervangen.
    De vorige zak van kalenji zelf kreeg ik iets makkelijker uit elkaar en dronk iets prettiger, maar volgens mij is het nieuwe systeem van kalenji nu hetzelfde als die van de zak die ik nu heb.
    Verder kun je nog kleine spullen meenemen in de tas en ook aan de voorkant zijn kleine vakjes voor bijvoorbeeld een powerbar/powergel.
    Ik vond een drinkgordel geen succes, want dat gleed af of kroop omhoog.
    Dit vind ik de ideale oplossing en ik gebruik de tas al bij een afstand van zo'n 14 kilometer.
    Volgens mij kun je tot wel 2 liter meenemen, maar ik heb tot nu toe niet meer dan 1,5 liter nodig gehad op een afstand van 21 kilometer.
    Ik gebruik het zodanig vaak, dat ik met gemak de kosten er uit haal en de zak zou kunnen vervangen voor een nieuwe zak.
    De vervangende zakken zijn te vinden bij zowel de wielrennersafdeling als de hardloopafdeling.
    Ik hoop dat je wat aan mijn review hebt en dat je wellicht net zo veel plezier van de tas zult hebben als ik!

NAAR BOVEN