Rugzak voor trail heren
34,99 €*

Reviews on

Rugzak voor trail heren

4.1 / 5 10 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Topper
    Meerdere vakjes. Te verstellen in grootte Rugdeel niet waterdicht, zweet komt door tas heen

    Fijne tas welke ik gebruik om hardlopend van werk naar huis te gaan met werkkleding in de tas. Moest alleen een beetje wennen aan het geklots vh water :)

    Positief:
    Meerdere vakken voor bv sleutels, telefoon en pasjes
    Te verstellen in grootte
    Betaalbaar en inclusief waterzak!

    Negatief:
    Rugdeel is niet waterdicht waardoor zweet door de rugtas heen komt. Je spullen in de rugtas dus even in een plastic zak doen.

  • Man
    30-39
    17 Juli 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    licht en prettige pasvorm
    -gewicht, pasvorm rode elastische touwtjes bij bidonhouders voor

    fijne rugzak voor kleine prijs

  • Man
    30-39
    14 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    prima zakje
    comfortabel sluiting darm

    Licht rugzakje met voldoende opbergmogelijkheden om zowel drank, eten, wat extra kledij,... mee te nemen tijdens duurlopen. Makkelijk af te stellen en eens afgesteld, voel je deze nergens schuren tijdens het lopen, zelfs met volledig gevulde waterzak en bidons vooraan. Getest en goed bevonden tijdens een trail van 55 km.

    Verbeteringen tov de vorige versie zijn de elastieken op de zij-linten zodat je de overtollige lengte makkelijk kan samenhouden en de linten niet los hangen te bengelen.

    Minpunt tov de vorige versie is dat de 2 rode bovenste lusjes vooraan niet meer aanwezig zijn. Ze zijn nog wel te zien op de product-foto's. Deze waren enorm handig om bvb softflasks welke je in de bidonhouders steeks vast te houden.

    Een kleine ergernis is de sluiting van de waterdarm welke niet volledig afsluit. Als je deze afsluit, loopt het water er weliswaar niet meer zo hard uit maar toch drupt het er nog uit. Dus altijd wat gesmos als je de gevulde rugzak bvb in je auto meeneemt.

    Antwoord :

    Beste Davy,

    Bedankt voor je review over de kalenji trailrugzak.
    Het doet me plezier te vernemen dat de rugzak aan je verwachtingen voldoet.
    Zoals je misschien al weet werkt Kalenji aan een aantal nieuwe hydratatie oplossingen. Zo komen er eind juni een hydratievest en gordel om flasks in mee te nemen. Onze eigen flasks laten nog even op zich wachten, maar vanaf eind juni bieden we alvast Salomon flasks aan.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Davy find this answer useful

  • Man
    30-39
    11 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aanrader voor langere tochten
    Goed verstelbaar, ruimte voor extra spullen Grote slokken kosten relatief veel moeite

    Fijne rugzak, zit lekker hoog op de rug, goed instelbaar, schudt niet. Wel goed alle lucht uit de drinkblaas halen tegen klotsen.
    Slangetje door het elastiekje van de bidonhouder, dan zit hij perfect!

  • Man
    03 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prefect for jogging
    the design is very well thought of. so far none

    awesome item and delivery was very quick as well.
    This backpack is just what I needed for jogging. It fits perfectly and now I never have to run being thirsty. I recommend this product to everyone who likes to jog/run long distances.

  • 04 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    uitstekende prijs-kwaliteit

    Voordien liep ik met eenunning belt Nathan die steeds heen en weer schuurde, allesbehalve praktisch. Sinds kort overgeschakeld op deze vest en dit is zonder twijfel een goede aankoop. Mits goede afstelling zit deze muurvast en zeer comfortabel, je kan er een vest, portefeuille, sleutels, 2 bidons etc in kwijt. Over de kwaliteit van de waterzak heb ik voorlopig nog geen klachten. Mijns insziens kan deze ook steeds vervangen worden indien beschadigd...

  • Man
    40-49
    17 Juni 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Comfort tijdens (trail)rennen
    Goed, instelbaar, ook tijdens het lopen, prijs kwetsbare waterzak, zat snel een klein gaatje in

    Loshangende stelbandjes met spelden vastgezet, dit vergroot eenvoudig het comfort.
    Als borstbandjes goed zijn ingesteld is de rest heeft goed te verstellen tijdens het hardlopen.
    Al snel zat er een gaatje in de zak, dit lijkt een (door)schuurplekje exact op de plek waar het knoopje van het rode touw zit, of dit de werkelijke oorzaak is val lastig vast te stellen.
    Ik kan niet precies deze waterzak als separaat artikel vinden in de webshop.
    Soms zit de drinkslang oncomfortabel tegen mijn nek (went wel na enige tijd)

  • Man
    30-39
    10 Mei 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak trail
    Goedkoop, veel vakjes, goede pasvorm volle waterza Tikkende touwtjes, pasvorm als waterzak leeg raakt

    Fijne rugzak voor het geld. Zit goed als waterzak vol is, als deze leger raakt gaat de rugzak wat losser op je rug zitten, niet mogelijk om strakker te trekken. Onder het rennen tikken er diverse touwtjes. De waterslang blijft ook niet altijd goed gefixeerd zitten. Veel opbergvakjes voor gels of powerbars oid.

  • Man
    30-39
    13 Maart 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    top prijs/kwaliteit verhouding
    ziet goed en ziet er degelijk uit. niet strak verstelbaar tot heel slanke mensen

    Ik ben niet eens de allerslankste in het lange afstands lopen, maar voor de echte slanke marathonlopers kan hij niet strak genoeg versteld worden bij de borstkas. Verder zit hij goed en kun je goed bij de drinktuit en bidons tijdens het rennen.

  • Man
    20-29
    20 Januari 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Waterzak lekt al na minder dan 6 maand
    Rugzak is degelijk Waterzak onbetrouwbaar

    Waterzak die meegeleverd lekt na nog geen zes maand gebruik onderaan. Heb met het vorige model waterzak van kalenjii dit ook al meegemaakt. Rugzak zelf is vrij de gelijk, alleen de bevestiging zou nog iets beter kunnen geregeld worden, die riempjes laten bij snel lopen nog net iets te veel beweging toe.

    Antwoord :

    Beste,

    Dank u voor de feed-back over de sac trail homme. Onze excuses voor de problemen met deze product. Uw mening komt in aanmerking voor de ontwerp van onze toekomstige producten. Natuurlijk, stel ik voor dat u de defect sac bij ons terug brengt om die tegen een andere te kunnen ruilen of om geld terug te worden.

    Sportieve groeten

    Yannick Belvaux Commercial Director Running/Walking DECATHLON

NAAR BOVEN