34,99 €*

Reviews on

Rugzak voor trail dames

3.8 / 5 13 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    11 Februari 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede kwaliteit, vorm kan beter

    De kwaliteit van het materiaal is prima, ook na tientallen keer gebruik en enkele keren in de wasmachine is er nauwelijks slijtage. Super voor die prijs!

    De buikband is me te klein, dat is wel heel jammer, maar het lukt ook zonder.
    De zakjes vooraan mochten wat groter, en ook de bereikbare zakjes op de rug mochten groter. Enige lenigheid is vereist om aan je gels en zo te kunnen.
    Wel handig dat je de rugzak ook wat ruimer kan maken om een jasje of zo mee te nemen.
    Schuurt nauwelijks.
    Geen last van geklots.

    Antwoord :

    Beste Klein,

    Bedankt voor je review over de kalenji trailrugzak voor dames.
    Met plezier stel ik vast dat dit product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    09 Januari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Dames- tegen herenversie
    Zit perfect Geen zakjes aan de voorzijde!

    Ik heb uiteindelijk voor de herenversie gekozen omdat die wèl 2 zakjes aan de voorzijde hebben. Gemiste kans wat mij betreft. Daar passen de Salomon softflasks van 250ml mooi in. De waterzak voldoet prima. Met hardlopen/trailrunning goed de lucht eruit halen en hij klotst écht niet! Systeem werkt net zo goed als bv Salomon.

  • Vrouw
    30-39
    26 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topproduct aan een zacht prijsje
    Moeilijk schoon te maken

    Uitstekend product aan een heel zacht prijsje (meeste camel bags zijn een pak duurder)! Ik vind het enkel moeilijk om de waterzak en de drinkslang te reinigen. Er is ook geen info te vinden (bij de productomschrijving, op de site) over hoe je dit best doet. Tip aan Decatlon om dit in de toekomst wel te doen?

    Antwoord :

    Beste Veerle,

    Bedankt voor je review over de Kalenji trailrugzak voor vrouwen.
    Met plezier stel ik vast dit product je wel kan bekoren.
    Voor het reinigen van de waterzak kan ik je volgende tips meegeven:
    Wanneer je de zak alleen voor water gebruikt hebt, moet je enkel het mondstuk reinigen. Dit kan je uit de slang trekken. Het Blauwe rubber waaraan je zuigt kan je ook van het mondstuk halen. Hierna kan je het mondstuk en het rubber grondig afwassen (of desnoods in de vaatwasser steken).
    Wanneer je de zak gebruikt hebt voor een sportdrank, demonteer je naast het mondstuk ook de slang. Die trek je gewoon los van het bevestigingstuk met de zak. Hierna kan je eerst alles grondig uitspoelen met heet water om de resten van sportdrank op te lossen, daarna kan je naar keuze nog afwassen met een product of in de vaatwasser steken. Hoewel dit voor de zak en de slang niet echt een meerwaarde is.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    20 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Klotsen door de straten
    Zak klots heel erg, telefoonvak is erg groot,

    Stond in de winkel niet aangegeven dat een dames tas gaat, echter daar geen problemen mee als man zijnde. Water klotst extreem erg, mis een vakje waar je makkelijk eten uit kan halen, waterslang hangt er altijd bij, geen plek voor montage, daarnaast is de watertuit lastig open te maken als je aan lopen bent en verliest deze water als je hem dicht wilt doen...

  • Vrouw
    20-29
    20 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi ding, zakjes hadden meer aan voorkant gemogen
    Zit goed, mooie maat

    Fijn klein tasje, goede pasvorm. Kan naast 2 liter water ook wel een kledingstuk en wat te eten bij in. Slang van de waterzak iets ingekort. Prettig dat er maatstreepjes op de waterzak staan, goed dat de waterzak helemaal open kan.(schoonmaken) Bereikbare zakjes hadden van mij wel iets groter gemogen.
    Het materiaal is wat aan de fragiele kant, fluitje liever in de gesp verwerken.
    Helemaal niet duur!

  • Vrouw
    30-39
    16 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji dames rugzak
    lekker licht, fijn draagconfor met hard lopen klein, te kleine/korte buik band

    Fijne tas om mee te hardlopen. Hij lijkt groter op het plaatje dan dat die is in werkelijkheid, maar je kunt de zijkant open ritsen en dat maakt de rugzak weer groter.
    De buik band is erg klein/strak, is gemaakt voor slanke dames.
    Maar ik ben er erg blij mee!

  • Vrouw
    40-49
    01 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima comfortabele rugzak, spijtig van de waterzak
    Rugzakje zit erg fijn en handig formaat Waterzak echt ondermaats

    Heb het rugzakje gekocht om gemakkelijk te kunnen drinken tijdens het lopen. Spijtig maar na 3x proberen en even vaak natte kleren maar geen drinkcomfort, is de waterzak na de 20 km van Brussel als onbruikbaar bestempeld. Ter info had ook het pompje gekocht en geïnstalleerd.

    Antwoord :

    Beste Carine,

    Bedankt voor je review over de Kalenji dames rugzak trail.
    Het spijt ons dat de waterzak niet naar behoren functioneert. Uiteraard mag een waterzak in geen enkel geval lekken.
    Daarom raad ik je aan je lekkende waterzak zo snel mogelijk om te ruilen in de dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Nogmaal onze excuses voor dit ongemak.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Carine find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    26 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima rugzak
    goed draagcomfort, ruimte voor een dun jackje

    Ik heb het rugzakje inmiddels twee keer gebruikt tijdens het hardlopen en het zit uitstekend dankzij de elastische borstband. De waterzak is voor mij iets te groot en luchtvrij vullen met minder dan twee liter is lastig. Zoalng je wandelt heb je is dit overigens geen probleem, maar als je hardloopt gaat het klotsen. Er is een losse 1-liter zak te koop, dus die zal ik nog wel eens aanschaffen. Het zou voor mij ideaal geweest zijn als de rugzak exclusief waterzak werd verkocht, zodat je zelf je maat kunt kiezen.

  • Vrouw
    40-49
    19 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ze hadden gelijk!
    Rugzak gekocht vanwege de positieve reviews. En kl Waterzak is even een 'gedoe'. Geen gebruiksaanwijz

    Fijne rugzak, zit goed en fijn tijdens hardlopen. Voldoende ruimte om gelletjes, regenjasje etc mee te nemen. Nog niet mee gelopem in de warmte, dus dat moet nog getest worden. Zit stabiel op de rug. Let op dat lucht goed uit de waterzak haalt, anders een klotsende zak, dat was vervelend de 1e keer lopen :-)

  • Vrouw
    40-49
    06 Maart 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Prijs kwaliteit aardig, maar niet altijd praktisch
    lichtgewicht, goed betaalbaar vakjes niet makkelijk toegankelijk tijdens lopen

    Ik heb de rugzak drie keer geprobeerd, maar mij beviel deze niet. Met name het drinken uit de slang kost mij te veel energie. Toegang tot het eten is ook lastig tijdens het lopen.
    Rugzak is superlicht en pasvorm is prima. Goed betaalbaar. Helaas voor mij niet geschikt.

NAAR BOVEN