Rugzak voor trail dames
34,99 €*

Reviews on

Rugzak voor trail dames

3.7 / 5 11 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    26 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topproduct aan een zacht prijsje
    Moeilijk schoon te maken

    Uitstekend product aan een heel zacht prijsje (meeste camel bags zijn een pak duurder)! Ik vind het enkel moeilijk om de waterzak en de drinkslang te reinigen. Er is ook geen info te vinden (bij de productomschrijving, op de site) over hoe je dit best doet. Tip aan Decatlon om dit in de toekomst wel te doen?

    Antwoord :

    Beste Veerle,

    Bedankt voor je review over de Kalenji trailrugzak voor vrouwen.
    Met plezier stel ik vast dit product je wel kan bekoren.
    Voor het reinigen van de waterzak kan ik je volgende tips meegeven:
    Wanneer je de zak alleen voor water gebruikt hebt, moet je enkel het mondstuk reinigen. Dit kan je uit de slang trekken. Het Blauwe rubber waaraan je zuigt kan je ook van het mondstuk halen. Hierna kan je het mondstuk en het rubber grondig afwassen (of desnoods in de vaatwasser steken).
    Wanneer je de zak gebruikt hebt voor een sportdrank, demonteer je naast het mondstuk ook de slang. Die trek je gewoon los van het bevestigingstuk met de zak. Hierna kan je eerst alles grondig uitspoelen met heet water om de resten van sportdrank op te lossen, daarna kan je naar keuze nog afwassen met een product of in de vaatwasser steken. Hoewel dit voor de zak en de slang niet echt een meerwaarde is.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    20 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Klotsen door de straten
    Zak klots heel erg, telefoonvak is erg groot,

    Stond in de winkel niet aangegeven dat een dames tas gaat, echter daar geen problemen mee als man zijnde. Water klotst extreem erg, mis een vakje waar je makkelijk eten uit kan halen, waterslang hangt er altijd bij, geen plek voor montage, daarnaast is de watertuit lastig open te maken als je aan lopen bent en verliest deze water als je hem dicht wilt doen...

  • Vrouw
    20-29
    20 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi ding, zakjes hadden meer aan voorkant gemogen
    Zit goed, mooie maat

    Fijn klein tasje, goede pasvorm. Kan naast 2 liter water ook wel een kledingstuk en wat te eten bij in. Slang van de waterzak iets ingekort. Prettig dat er maatstreepjes op de waterzak staan, goed dat de waterzak helemaal open kan.(schoonmaken) Bereikbare zakjes hadden van mij wel iets groter gemogen.
    Het materiaal is wat aan de fragiele kant, fluitje liever in de gesp verwerken.
    Helemaal niet duur!

  • Vrouw
    30-39
    16 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji dames rugzak
    lekker licht, fijn draagconfor met hard lopen klein, te kleine/korte buik band

    Fijne tas om mee te hardlopen. Hij lijkt groter op het plaatje dan dat die is in werkelijkheid, maar je kunt de zijkant open ritsen en dat maakt de rugzak weer groter.
    De buik band is erg klein/strak, is gemaakt voor slanke dames.
    Maar ik ben er erg blij mee!

  • Vrouw
    40-49
    01 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima comfortabele rugzak, spijtig van de waterzak
    Rugzakje zit erg fijn en handig formaat Waterzak echt ondermaats

    Heb het rugzakje gekocht om gemakkelijk te kunnen drinken tijdens het lopen. Spijtig maar na 3x proberen en even vaak natte kleren maar geen drinkcomfort, is de waterzak na de 20 km van Brussel als onbruikbaar bestempeld. Ter info had ook het pompje gekocht en geïnstalleerd.

    Antwoord :

    Beste Carine,

    Bedankt voor je review over de Kalenji dames rugzak trail.
    Het spijt ons dat de waterzak niet naar behoren functioneert. Uiteraard mag een waterzak in geen enkel geval lekken.
    Daarom raad ik je aan je lekkende waterzak zo snel mogelijk om te ruilen in de dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Nogmaal onze excuses voor dit ongemak.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Carine find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    26 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima rugzak
    goed draagcomfort, ruimte voor een dun jackje

    Ik heb het rugzakje inmiddels twee keer gebruikt tijdens het hardlopen en het zit uitstekend dankzij de elastische borstband. De waterzak is voor mij iets te groot en luchtvrij vullen met minder dan twee liter is lastig. Zoalng je wandelt heb je is dit overigens geen probleem, maar als je hardloopt gaat het klotsen. Er is een losse 1-liter zak te koop, dus die zal ik nog wel eens aanschaffen. Het zou voor mij ideaal geweest zijn als de rugzak exclusief waterzak werd verkocht, zodat je zelf je maat kunt kiezen.

  • Vrouw
    40-49
    19 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ze hadden gelijk!
    Rugzak gekocht vanwege de positieve reviews. En kl Waterzak is even een 'gedoe'. Geen gebruiksaanwijz

    Fijne rugzak, zit goed en fijn tijdens hardlopen. Voldoende ruimte om gelletjes, regenjasje etc mee te nemen. Nog niet mee gelopem in de warmte, dus dat moet nog getest worden. Zit stabiel op de rug. Let op dat lucht goed uit de waterzak haalt, anders een klotsende zak, dat was vervelend de 1e keer lopen :-)

  • Vrouw
    40-49
    06 Maart 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Prijs kwaliteit aardig, maar niet altijd praktisch
    lichtgewicht, goed betaalbaar vakjes niet makkelijk toegankelijk tijdens lopen

    Ik heb de rugzak drie keer geprobeerd, maar mij beviel deze niet. Met name het drinken uit de slang kost mij te veel energie. Toegang tot het eten is ook lastig tijdens het lopen.
    Rugzak is superlicht en pasvorm is prima. Goed betaalbaar. Helaas voor mij niet geschikt.

  • Vrouw
    20-29
    06 Augustus 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne pasvorm
    Fijne pasvorm, lichte rugzak Geen vakje voor telefoon (te klein)

    Pasvorm is erg fijn. Jammer dat er geen telefoon (smartphone) in past, zakjes met rits zijn te klein daarvoor. Verder heel degelijk product, houdt zich goed en is makkelijk schoon te maken.

  • Vrouw
    20-29
    23 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Matige rugzak
    Goede pasvorm en een groot achtervak Lastig om eten te pakken tijdens rennen

    Heel onhandige vakjes, tijdens het lopen is het lastig om daar dingen uit te halen en in te stoppen.

    Antwoord :

    Beste Toke,

    Allereerst wil ik je bedanken voor de review op de Women's trail bag van Kalenji. Door jou review help je ons om de kwaliteit van onze producten constant te verbeteren.

    De Womens trail bag is ontworpen om tijdens het hardlopen dingen mee te kunnen nemen die je tijdens het hardlopen kunt gebruiken. Ik vind het dan ook jammer om te horen dat de tas niet het optimale gebruiksgemak kan geven zoals je er van had verwacht.

    Ik wil je er dan ook graag op attenderen dat je de tas retour mag sturen. Je kan er dan voor kiezen om een ander artikel aan te schaffen, of je geld terug krijgen.

    Ik hoop dat ik je zo voldoende heb geinformeerd. Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd contact opnemen

    Met sportieve groet,
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN