Reflecterende handschoenen running
15,99 €*

Reviews on

Reflecterende handschoenen running

4.3 / 5 8 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    28 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Safe, warm and ventilating when desired
    Reflecting upper, ventilating between fingers Missing a clip to keep the pair of gloves together

    These gloves are worth recommending for runners that can appreciate a glove with ventilating capabilities. The yellow fabric between the gloves fingers has good ventilating properties as it is a sort of mesh fabric. The gray upper material is reflective and therefore adds to your visibility and safety in the dark. I can understand why some buyers have reported that these gloves don't work with a touchscreen. Operating a touchscreen is however possible but harder than with gloves that have some silver wires at the finger tips. In this case the touchscreen can be operated because the fabric is thin enough to trigger a response from the touchscreen. You may however need to make a bigger effort that expected or is used to from typical touchscreen gloves.

  • Vrouw
    40-49
    12 Januari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Werkt echt super
    Zit lekker, reflecteert boven verwachting!

    Had er graag een fotootje aan toe gevoegd .

  • Vrouw
    20-29
    01 Maart 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    extra zichtbaarheid
    sterk reflecterend , lichtgewicht aan de grote kant

    Ik ben zo blij dat ik 's avonds deze handschoenen kan aandoen wanneer ik ga lopen of fietsen. Ze maken me extra zichtbaar. geen overbodig luxe tijdens de winteravonden waarop automobilisten gehaast zijn en zwakke weggebruikers vaak uit het niets lijken op te duiken. Deze handschoenen maken dat ik me heel wat veiliger en dus ook geruster voel. Ik het het gevoel 'lichtjes' aan mijn handen te hebben. Ze wegen weinig, dus kunnen makkelijk in de handtas. Ze zijn wel aan de grote kant (voor mijn meisjeshanden) maar dat laat me toe om bij vriesweer er een extra paar handschoenen onderaan te doen. Niet dat dat nodig is eigenlijk, want echt koude vingers heb ik er nog niet mee gehad.

  • Vrouw
    20-29
    05 Februari 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fluo in de donkerte

    Met deze reflecterende handschoenen wordt ik goed gezien als ik in het donker loop.

  • Vrouw
    20-29
    25 Januari 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    /
    materiaal, warm, luchtdoorlatend kleinste maat is zelf voor mijn handen te groot

    /

  • Man
    20-29
    29 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    ze vallen steeds uit
    lekker warm water dicht ze vaalen vaak uit

    zorg dat je zeker een goede maat koopt

  • Man
    20-29
    29 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    ik mag niet omruilen
    ze zijn winddigid en lekker warm ze vallen steeds uit

    zie dat je er zeker koopt die perfect passen anders vallen ze uit

  • Vrouw
    50-59
    23 November 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ik gebruik deze handschoenen op de fiets
    Goede zichtbaarheid Mochten nog iets warmer zijn.

    Ik merk duidelijk dat ik beter opgemerkt wordt door andere weggebruikers, vooral als ik al eens met met mijn armen (moet) zwaaien om opgemerkt te worden.
    De handschoenen zijn ook warmer dan ze op het eerste zicht lijken, omdat de reflecterende stof eigenlijk geplastificeerd is (wel ademend).
    Ze drogen snel (het gebeurt dat ik ermee in de gietende regen rijd).

NAAR BOVEN