Loopsokken Kiprun Strap paars/roze
9,99 €*

Reviews on

Loopsokken Kiprun Strap paars/roze

4 / 5 20 beoordeling
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    27 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    eindelijk goede loopkousen
    geeft zeer veel steun eigenlijk een beetje te klein

    ik heb een maat 40 en deze sokken spannen enorm aan mijn tenen. als ik die meer naar voor trek dan zit de hiel niet op de juiste plaats. misschien toch best een maatje groter nemen volgende keer...

    Antwoord :

    Beste Glynnis,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun Strap loopsokken.
    Deze sok heeft als belofte extra steun voor de enkels. Om dit te kunnen garanderen voelt ze veel strakker aan dat een gewone loopsok. Als de maat dan wat nipt is, kan het best dat de sok voor u te klein aanvoelt. In dat geval, aarzel niet om de sokken kosteloos om te ruilen in uw dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Glynnis find this answer useful

  • Man
    30-39
    21 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Great socks
    Fit, comfortable, look None

    Very nice socks, keeps your feet protected, no too thin, expensive for Decathlon standards but I highly recommend them

  • Man
    30-39
    25 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sokken zitten goed

    Sokken zitten wel goed strak maar geven hierdoor wel voldoende steun.

  • Man
    20-29
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    De strap plooit dubbel tijdens het lopen

    Goeie kousen, tot de strap na dubbel begint te plooien.
    Perfecte kousen voor mensen die tijdens het lopen graag een paar keer de schoenen en kousen afdoen..
    Geen aanrader dus.

    Antwoord :

    Beste Daan,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun strap loopsokken.
    Jammer genoeg stel ik vast dat deze niet al je verwachtingen voldoen.
    Het is bij deze sokken belangrijk ze goed op te trekken en daarna goed te positioneren alvorens er mee te lopen.
    Misschien zijn de sokken niet de juiste maat? Of misschien zijn de sokken gewoon niet de beste match voor jouw voeten?
    Geen enkel probleem, danzkij onze 100% "niet tevreden, geld terug garantie" kan je de sokken altijd ruilen in je Decathlon winkel, ongeacht de staat waarin ze zich bevinden.

    Met sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Daan find this answer useful

  • Man
    40-49
    22 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    hardloop sokken kalenji
    niets te snel kapot

    Bijzonder slechte sok na 5 keer lopen hiel gescheurd zonde van het geld paar euro erbij en ik had x-socks gehad.

    Antwoord :

    Beste Henny,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de Kiprun Strap sokken van Kalenji. Dit helpt onze klanten om de juiste keuze te kunnen maken.
    Ik vind het dan ook jammer om te lezen dat de sokken zo snel stuk zijn gegaan. Deze sokken zijn ontworpen om langere stukken op te kunnen lopen, op zowel verharde als onverharde paden. Het zou dus ook niet mogen gebeuren dat de sok na 5x hardlopen al bij de hiel scheurt. Ik zal dit dan ook doorsturen naar de productmanager, zodat hier naar gekeken kan worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de sokken kan retouneren. Je kan dat doen bij 1 van onze winkels of door een retour aan te maken op decathlon.nl. Je kan er dan voor kiezen om een nieuw paar te ontvangen, of je geld terug te krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    30 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Verstevigd waar het hoort Het kleurenpalet

    De aangeboden kleuren is wat miniem, is toch mooi als je de kleuren kunt combineren met de rest van de loopoutfit

    Antwoord :

    Beste Gerrit,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun Strap loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoen.
    Deze sokken zijn beschikbaar in 3 kleuren (waaronder een neutrale zwarte optie) die voornamelijk afgesteld zijn op de Kalenji trailcollectie, waarvoor deze sokken met hun extra ondersteuning uitermate geschikt voor zijn. Onze Kiprun loopsokken zijn dan weer afgestemd op de Kiprun kledij, net zoals de Elio loopsokken zijn afgestemd op de Elio kledij.
    Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    14 Juli 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede onderstreuning
    STevig model Warm

    STevige sokken voor goede ondersteuning. Zalig in de winter, maar wel warm in de zomer.

    Antwoord :

    Beste Kim,

    Bedankt voor je mening over de Kalenji Kiprun strap (voorheen trail) loopsokken.
    Het doet me plezier te vernemen dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik geef je graag mee dat de nieuwe versie van dit product (voorzien voor 2017), veel ademender zal zijn en dus beter geschikt om te lopen in warm weer.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    26 Juni 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed

    Aangenaam om te dragen

    Antwoord :

    Beste Sandra,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun Strap loopsokken.
    Het doet ons plezier te vernemen dat de sokken aan je verwachtingen voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    06 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke sokken
    Goede steun, goede sokhoogte, perfect Beetje prijzig

    Een prima sok, wel prijzig maar ik ben er deskndanks blij mee. Goede steun, wel oppassen met aandoen je kan aan de onderzijde een vouw dubbel krijgen, even met aandacht je sokken aantrekken en dan heb je geen blaat

  • Man
    20-29
    19 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopsokken
    Goede ondersteuning N.v.t

    N.v.t

NAAR BOVEN