Loopsokken Kiprun Intensive Light oranje
5,99 €*

Reviews on

Loopsokken Kiprun Intensive Light oranje

3.5 / 5 10 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    31 Augustus 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopsokken
    Past perfect, sluit goed om de voet heen, Geen

    Geen

  • Man
    50-59
    06 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Te klein voor voet met maat 44-45
    maat klopt niet

    Deze sokken voelen veel te strak aan. Ik heb maat 44-45 en de Kiprun intensive sokken met maat 43/46 zijn veel te klein. Het is ook meteen zichtbaar hoe klein ze zijn als je deze vergelijkt met andere sokken met dezelfde maat.

    Antwoord :

    Beste Andrea,

    Bedankt voor het schrijven van een review.

    Vervelend om te horen dat de sokken zo klein uit vallen.
    Ik zal de informatie doorgeven aan de productmanager zodat de sokken verbeterd kunnen worden.
    Ik wil je graag laten weten dat je de sokken mag omruilen/retourneren in een van onze winkels of via een kialapunt als je ze online hebt gekocht.

    Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met sportieve groet,

    Daan, Online merchandiser DECATHLON

  • 50-59
    22 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopsokken Kiprun
    Goede pasvorm. Met lopen nergens last van Geen

    Geen tevreden product

  • Vrouw
    20-29
    28 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopsokken
    Stevige stof Tenen enorm breed

    Tenen zo breed dat het een soort champignonkop bovenop is. Dat brede veroorzaakt proppen bij de tenen, waardoor je pijnlijke drukplekken krijgt

    Antwoord :

    Beste Maaike,

    Hartelijk bedankt voor je review op de sokken Kiprun Intensive van Kalenji.
    Wat vervelend dat de sokken niet vallen zoals gewenst. We hebben het probleem nog niet eerder gehoord, maar ik zal het probleem doorgeven aan de productmanager.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de sokken terug mag brengen. Dit kan in 1 van onze winkels.
    Je kan dan of een nieuw paar krijgen, of je geld terug krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    20 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima loopsokken
    Voeten blijven droog, stevige hiel en tenen Ik heb maat 38 ,dus 35-38 besteld maar toch strak

    Niet zo lang in bezit dus niets bijzonder aan te merken, wel handig de L(inks) en R(echts) symbool.

  • Vrouw
    03 Juni 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stevig en comfortabel

    Geen last meer van blaren, ideaal voor langere afstanden

    Antwoord :

    Beste Sofie,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun Intensive sokken.
    Het doet ons plezier dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    23 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sportsokken
    neutraal kleur sok te ruim aan de tenen - zwarte stof zit dubbel

    De sok is te breed links en rechts van de tenen. Gelukkig zijn mijn loopschoenen ruim genoeg anders is er zeker gevaar voor blaren. De sokken sluiten niet genoeg aan

    Antwoord :

    Beste Petra, Bedankt voor uw review over de Kalenji Run Intensive sokken .
    De loopsokken van Kalenji zijn ontworpen om iedereen (man/vrouw) een ideale pasvorm te bieden.
    De vorm van de voet kan echter enorm verschillen van persoon tot persoon, waardoor het mogelijk is dat deze sokken voor u niet ideaal zijn.
    Het zwart gedeelte is gemaakt uit verstevigde stof die minder rekbaar is dan bijvoorbeeld de stof van onze elio sokken, die dit verstevigde gedeelt niet hebben.
    Aarzel niet om je sokken om te ruilen, en één van onze andere sokken te proberen. Vraag gerust aan een verkoper of je het model ook eerst kan passen.
    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    19 Mei 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Favoriete hardloopsokken
    zitten lekker, geen blaren

    Fijnste sportsokken die ik heb. Heb ondertussen ongeveer zes paar liggen. Normaal heb ik vrij snel last van blaren tijdens het lopen of sporten maar met deze sokken aan heb ik nergens last van.

  • Vrouw
    50-59
    16 Mei 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima loopsok
    goede pasvorm, weinig last van naden -

    goede pasvorm
    weinig last van de naden
    voldoende absorberend

    Antwoord :

    Beste Mvr. geykens,

    Bedankt om uw mening te geven over de Kalenji Kiprun Intensive loopsokken.
    Het doet me plezier te vernemen dat het product je kan bekoren.
    Ik wens je nog verder nog veel loopplezier!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    09 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jammer
    Leuk kleur Warm

    Het zwarte stuk sluit ter hoogte van mijn kleine teen niet mooi aan. Krijg daardoor blaren, onbruikbaar om te hardlopen.

    Antwoord :

    Beste Mvr. Vroman,

    Bedankt om je mening te delen over de Kalenji Kiprun intensive sokken.
    Ik stel vast dat je niet tevreden bent over het product, dus ik raad je aan om het zo snel mogelijk om te ruilen in één van onze Decathlon winkels.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

NAAR BOVEN