Loopsokken Ekiden wit x3
2,99 €*

Reviews on

Loopsokken Ekiden wit 3 paar

4.3 / 5 31 beoordeling
28 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    09 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top kwaliteit
    De kwaliteit geen

    Ongelooflijk voor die prijs. Ik gebruik de sokken voor hardlopen en op de racefiets. Perfecte pasvorm en gemaakt om lang mee te gaan.

  • Man
    50-59
    20 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Supermakkelijk sokken
    Zit zeer goed aan de voet Geen

    Vlot draagbaar en spotgoedkoop

    Antwoord :

    Beste Luc,

    Bedankt om je mening te delen over de Kalenji Ekiden loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachting voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Luc find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji sportsokken
    - licht en dun van stof maar toch vrij stevig - aan te tenen nog iets steviger

    - ze waren een cadeautje voor mijn partner
    - hij draagt ze in zijn fietsschoenen
    - aangenaam om dragen
    - fris en voldoende ventilerend materiaal
    - misschien nog iets sterker maken aan de tenen .....

    Antwoord :

    Beste Greet,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoen.
    Voor slijtvastere sokken aan de hiel en tenen raad ik je de Kiprun loopsokken aan, deze hebben specifieke verstevigde zones aan hiel en tenen.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 30 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Blaren!

    Doordat deze sok niet naadloos is krijg je blaren op je tenen.

    Antwoord :

    Beste Menno,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de Ekiden sokken van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat je blaren hebt gekregen tijdens het dragen van de sokken.
    De ekiden sokken zijn ontworpen om af en toe korte stukken op hard te lopen. Als de sok echter goed om te voet heen zit, zou dit natuurlijk (ook) op korte stukjes geen blaren mogen veroorzaken. Ik wil je er graag op wijzen dat je de sokken terug mag brengen naar 1 van onze winkels of retour kan sturen door een retour aan te maken op je account op decathlon.nl
    Je kan er dan voor kiezen om je geld terug te krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    03 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopsokken
    draagcomfort geen

    prima produkt, je merkt nog niet eens dat je sokken draagt.

  • Man
    50-59
    30 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sokken
    Zitten goed. Geen.

    Blijven goed op de plaats zitten.

  • Man
    50-59
    16 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    behoorlijke aankoop
    goede prijs-kwaliteit van het product niet alle maten waren in voorraad.

    geen specifieke opmerekingen

    Antwoord :

    Beste Jos,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden Junior loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik geeft je nog mee dat als bepaalde maten niet in voorraad zijn in de winkel, je deze vanop de hiervoor voorziene schermen in de winkel kan bestellen op onze webshop en gratis thuis kan laten leveren.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Jos find this answer useful

  • Man
    20-29
    09 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!
    Sokken zitten lekker tijdens het sporten. Geen

    De sokken zitten lekker tijdens het sporten.
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Binnenkort als ik weer in de winkel ben koop ik gelijk nog een paar!

  • Vrouw
    60 of ouder
    02 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sokken
    blijven goed zitten geen

    Goede sok prima prijs

  • Man
    50-59
    31 Mei 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    passen goed

    niets op aan te merken, prima sokken

NAAR BOVEN