Loopshirt voor heren Elio rood
9,99 €*

Reviews on

Loopshirt voor heren Elio rood

4.2 / 5 13 beoordeling
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    24 Juni 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    prima voor de gevoelige loper
    licht, snel droog, perfect voor de gevoelige loper kleurkeuze

    Lopen is voor mij ook zweten. Deze t-shirts voelen niet plakkerig aan, blijven licht en zijn na het lopen of een wasbeurt snel weer droog. Ik heb ook een gevoelig bovenlichaam, een bebloede borst na anderhalf uur lopen heb ik met dit t-shirt nog niet meegemaakt. Zeker een aanrader. Een volledig zwarte of oranje versie zouden me wel nog iets meer kunnen bekoren.

    Antwoord :

    Beste Erik,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Eliofeel tshirt.
    Het doet me plezier vast te stellen dat het tshirt aan je verwachtingen voldoet.
    Hier kan je alle kleuren van dit model terugvinden.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon,

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    06 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopshirt
    Uitstekend en goede pasvorm

    heerlijk shirt

  • Man
    Jonger dan 20
    15 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Neemt veel zweet op
    Ziet er mooi uit Transpireerd niet

    Na 5 km lopen is de gehele rug nat van zweet.

    Antwoord :

    Beste Jurre,

    Hartelijk bedankt voor je feedback op het Eliofeel shirt van Kalenji.
    Dit helpt ons om de producten te verbeteren.
    Wat vervelend om te horen dat je de transpiratie van het shirt niet beviel.
    Ik zal je feedback doorgeven aan de productmanager, zodat in de ontwikkeling van de kleding hier meer rekening mee gehouden kan worden.
    Wil je een shirt waar meer verluchtingsgaten ook aan de achterkant op de rug zitten, raad ik je 1 van de kiprun shirts aan.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je het shirt kosteloos kan retouneren. Dit kan in 1 van onze winkels. Ook kan dit via kiala als je het shirt online hebt aangeschaft.
    Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    40-49
    11 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    t-shirtjes
    pasvorm, lengte comfort niets

    Heerlijke shirtjes, de stof draagt prettig en als je ze na het wassen gewoon even ophangt, kreukt het niet en zijn ze met een kwartiertje droog. Ik draag deze shirts al een paar jaar gewoon als normale t-shirts dus dagelijks en ik zweer erbij. Hardloop shirts zijn iets langer waardoor je niet snel met een blote rug loopt als je voorover bukt.

  • Man
    40-49
    12 Augustus 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-SHIRT
    DRAAGT LEKKER. PLAKT NIET ALS HET NAT IS. GEEN

    goed product voor een goede prijs!!

  • Man
    10 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed zonder meer

    Licht, aangenaam om in te lopen.

  • Man
    Jonger dan 20
    01 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Sport Niks

    Maak eens een deftig beoordelingsformulier!!

  • Vrouw
    50-59
    17 Juli 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    behoudt mooi de vorm geen

    nog meer kleurvarianten aanbrengen?

  • Man
    60 of ouder
    14 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aangenaam om tijdens zeer warm weer te dragen = li
    licht om dragen, wast perfect wijde hals , is te groot

    hals is te groot (te wijd)

  • Man
    30-39
    13 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Comfortabel, ademend

    Zeer universeel en comfortabel shirt.

NAAR BOVEN