Loopshirt Ekiden voor heren zwart/rood
9,99 €*

Reviews on

Loopshirt Ekiden voor heren zwart/rood

4.5 / 5 46 beoordeling
45 gebruikers bevelen dit product aan
  • 30-39
    10 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    goed shirt maar mag iets "slimmer" en langer
    goed tegen kou, comfort iets te breed en te lang

    goed shirt, comfortabel om te dragen en beschermd tegen de kou.

    echter is deze een beetje te breed. mag iets meer "slimfit". Daarnaast mag deze ook wat langer zijn

  • Man
    50-59
    02 Juli 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    ideaal voor tussenseizoen
    zachte stof pasvorm onderkant

    is ideaal voor tussenseizoen wanneer het te kil is om in t shirt te lopen, bij lage temperaturen mag het iets dikker

    Antwoord :

    Beste Danny,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden LS.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    De pasvorm van het shirt wordt door velen als "te kort" omschreven, dit is dan ook meegenomen in de ontwikkeling van de opvolger van dit product.
    Als eerste technische prijs is dit product ontworpen om te dienen in de meest gangbare temperaturen. Voor echt koud of warm weer bieden we specifiekere (ademende en isolerende) producten aan.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    28 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed maar kort
    Lichtgewicht en drijft goed zweet af Mag wel iets langer zijn

    Gebruik deze shirt bij slecht weer met hardlopen en is perfect, enige minpunt vind ik dat de shirt kort is, maar voor deze prijs niets te klagen

  • Man
    60 of ouder
    06 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt Ekiden
    Prima draagcomfort

    Prima draagcomfort.

  • Vrouw
    50-59
    28 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    te mooi om hard voor te lopen ...
    Prachtige pasvorm, goede ventilatie en kwaliteit. de afwerking van de naden kan beter (binnenzijde).

    Een mooi shirt om in hard te lopen. je kunt het echter ook gewoon dragen als je sportief eruit wilt zien op een vrije middag op een mooie joggingbroek. Een aanrader voor wie van een mooie strakke pasvorm houd. De binnenzijde kan iets beter afgewerkt worden en ziet er redelijk kwetsbaar uit. De tijd zal het leren!

  • Man
    60 of ouder
    24 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima shirt

    gebruik het ook in de fitness

  • Man
    40-49
    31 Januari 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt voor de koude maanden
    Goede prijs-kwaliteit, goed zichtbaar in donker Reflectielabeltje aan de zijkant, vormloos shirt

    Ondanks dat er weinig vorm in het shirt zit past deze wel goed. Voldoet voor mij zeer goed, doet dat wat het met doen. Als je niet modebewust bent is dit een zeer goed shirt voor in de koude maanden.

  • Man
    50-59
    27 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs kwaliteitverhouding voldoende
    Dunne stof Afwerking contrastnaden minder mooi

    Geschikt voor herfst en lente. Bij vrieskou misschien iets te dun

  • Man
    30-39
    20 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker warm, maar beetje kort
    lekker warm en dik. houd me goed warm onderzijde is een beetje kort

    lekker warm en dik. houd me goed warm
    onderzijde is een beetje kort, zou fijn zijn als ie een paar cm langer was

  • Man
    40-49
    06 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt Ekiden.
    Prijs/kwaliteit verhouding is goed. -

    Bij een verkeerde maatkeuze is het retourbedrag voor jou. Ook wordt er verzendkosten gerekend onder de 70 euro. Dit zijn 2 belangrijke redenen om te overwegen producten bij een ander bedrijf te bestellen.. Jammer, decathion zou zonder deze regels meer omzet kunnen genereren.

    Antwoord :

    Beste Artur,

    Hartelijk bedankt voor je review op het Ekiden Warm shirt.
    Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs/kwaliteit.
    Graag wil ik even inhaken op uw feedback over verzending en retounering.
    Het klopt inderdaad dat er verzendkosten worden betaald voor een bestelling onder de 70 euro. Dat is helaas niet anders mogelijk op het moment.
    Retounering is daar in tegen echter wel gratis, indien de bestelling, of een deel daarvan, wordt geretouneerd via Kiala. Deze kosten zijn dan voor Decathlon. Alleen bij een retounering via PostNL zullen de kosten voor jezelf zijn.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    arthur find this answer useful

NAAR BOVEN