Loopschoenen kinderen Ekiden One grijs
10,99 €*

Reviews on

Loopschoenen kinderen Ekiden One grijs

4.3 / 5 11 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    15 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg glad
    Kleur en uitstraling Erg gladde zolen

    Erg gladde zolen zonder profiel voor in de gymzaal waardoor je snel uitglijdt en ze vallen klein.

    Antwoord :

    Beste Cindy,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de Ekiden One hardloopschoenen voor kinderen.
    Wat vervelend om te horen dat de zolen zo glad zijn, waardoor je als kind snel uitglijdt.
    Dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de schoenen kan retouneren. Je kan dan je geld terug krijgen.
    De Ekiden Active voor kinderen kan misschien een goede vervanger zijn. Op deze schoen zit meer profiel, waardoor deze zowel binnen als buiten goed te gebruiken is.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Cindy find this answer useful

  • Man
    40-49
    23 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen en een goede prijs/kwaliteit
    Ligt van gewicht. Snel aan en uit nog niet gevonden

    Prima schoen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn zoon heeft er veel plezier mee.

  • Vrouw
    50-59
    28 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topschoen
    Uitstekende pasvorm en licht van gewicht Geen

  • 40-49
    05 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sportschoenen meisje
    Fijne schoenen, die goed aansluiten geen mooie kleur

    Goede prijs / kwaliteit verhouding!

  • 25 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ik had voor mijn zoon schoenen met klevers nodig.
    direct gevonden naar de keuze van mijn zoon. Niets.

    Ik hoop dat je die blijft verkopen, want mijn zoon is een persoon met beperking, en kan geen veters knopen. Jammer vindt je ze zelden boven de maat 37.

  • Vrouw
    30-39
    21 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    perfecte schoenen voor chiro

    heel tevreden

  • Vrouw
    30-39
    04 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopschoenen Ekiden grijs
    stevige sportschoen gepast voor turnlessen school witte zool, snel vuil

    meer kleuren voorzien

  • Vrouw
    40-49
    22 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Great hardloopschoenen
    Very light well ventilating , look great

    Bought these for my 6 year old son for running. Very light comfortable, well ventilating, easy to put on, he loves them

  • Vrouw
    40-49
    05 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopschoenen grijs
    uitstekend geen !!!

    ik gebruik ze op mijn werk en om te wandelen en zeker ook in de zumba les ik doe de maandag en donderdag zumba en het gaat uitstekend met die schoenen !!!!! j

  • Vrouw
    40-49
    13 Mei 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportieve schoen
    Licht, sportief, makkelijk schoon te maken, Geen

    Mijn beide dochters gebruiken de schoenen voor gym. Bij ontvangst (snelle levering) werden de schoenen gelijk aangetrokken en ze liepen ermee weg. Alsof ze de schoenen al een tijdje hebben.

NAAR BOVEN