Loopschoenen heren Kiprun LD geel
69,99 €*

Reviews on

Loopschoenen heren Kiprun LD geel

4.4 / 5 22 beoordeling
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    17 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    Topschoen
    Demping, comfort, pasvorm, geen blaren

    Topschoen om te lopen en te wandelen. Prima demping, comfort en goede pasvorm. Blaren zijn verleden tijd in deze schoenen, ook al zijn ze nieuw of de de hele dag intensief gebruikt.

    Antwoord :

    Hey Lorenzo,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun LD loopschoenen.
    Ik stel met veel plezier vast dat deze je zeer wel bevallen.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    20-29
    05 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekende schokdemping tegen blessures
    demping, design, prijs/kwaliteit geen

    Ik heb lange tijd last gehad van een lopersknie blessure. Meer dan 5 km lopen was enkele maanden geleden nog onmogelijk met mijn vorige schoenen. Na een rustperiode heb ik deze Kalenji's gekocht om te herstarten. Ondertussen loop ik opnieuw zo'n 10 km. Enkel met deze schoenen heb ik geen last meer van mijn knieblessure. Heel goede ondersteuning dus!

    Antwoord :

    Beste Stefano,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun LD.
    Fijn om te horen dat je met deze schoenen geen last meer hebt van knieblessure met deze loopschoenen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    50-59
    22 Oktober 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hardloopschoenen
    prijs mag iets meer demping hebben

    goede schoen om kortere afstanden tot 10-15 km af te leggen ,langere afstand geen ervaring mee

  • 10 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Kiprun ld

    Demping redelijk goed.
    Jammer dat ik na 2 loopjes een gigantisch blaar aan overgehouden

    Antwoord :

    Beste Steven,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun LD.
    Jammer van de blaar die je hebt opgelopen. Dat kan altijd gebeuren tijdens de eerste sessies natuurlijk. Moest je na meerdere sessies toch hinder blijven ondervinden, aarzel dan niet om gebruik te maken van onze 100% "niet tevreden, geld terug" garantie op onze Kalenji loopschoenen.
    Onze verkopers helpen je daarna graag verder in je zoektocht naar een geschiktere loopschoen.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Steven find this answer useful

  • Man
    50-59
    06 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hardloopscoenen
    de kieur korte tong

    lopen lekker en heeft een goede demping.

  • Man
    40-49
    06 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Beoordeling Kalenji running ld
    Demping en pasvorm Niets

    Altijd op Brooks gelopen.
    Gezien mijn budget toch maar Kalenji ld gekocht als 2e paar
    Maatvoering is normaal.
    Hebben zelfs een betere demping als mijn nieuwe Brooks,lopen echt heerlijk.
    Mi ook erg geschikt voor zwaardere lopers zoals ik.
    Gezien prijs kwaliteit een topprodukt.
    Volgend jaar over op 2 paar Kalenji ld.

  • Man
    50-59
    30 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima geholpen door Peter
    Loopt lekker ga marathon lopen Geen

    Prima schoen met goede pasvorm en met goede demping

  • 24 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Lekkere schoenen

    Goedemorgen,

    Gister de schoenen gekocht en vanmorgen de eerste 12 km ermee gelopen zitten gelijk lekker en liepen goed normaal altijd bij nieuwe schoenen wel een blaar maar vandaag geen last.

    Top schoenen

    Dennis van Gaalen

  • Man
    60 of ouder
    23 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tegenvaller
    Draagcomfort vemindert snel. Stof bovenwerk te dun

    De eerste dagen liepen de schoenen prima. Goede maat en goede zool. Maar na enkele weken minder comfort. Stevigheid verminderde en al na een maand verscheen een gat in het bovenwerk. Met name de kwalitiet van het voorste gedeelte waar de tenen zitten is niet goed. Te dun. Gat van 1 cm waardoor sok zichtbaar is.

    Antwoord :

    Beste Koos,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de Kiprun LD hardloopschoenen van Kalenji.
    Dit helpt ons om de kwaliteit van de producten constant te verbeteren.
    Wat vervelend om te horen dat er in de schoen na kort gebruik al een gaatje kwam. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Gelukkig hebben wij dit nog niet eerder te horen gekregen.
    Graag zou ik hier een foto van ontvangen, zodat ik dit door kan sturen naar de productmanager in Frankrijk. Op die manier kan er naar een oplossing gezocht worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de schoenen kan terug brengen naar 1 van onze winkels. Je kan dan je geld terug krijgen of een nieuw paar ontvangen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Koos find this answer useful

  • Man
    50-59
    05 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    top schoenen
    goed stabiel en prima demping niets

    Ik loop al 35 jaar en heb op veel verschillende merken gelopen. Meerdere jaren op een schoen en als die dan weer door de fabrikant werd aangepast weer eens een andere geprobeerd. Ik ben echt blij verrast door het 'huismerk' van Decathlon. Eerlijk gezegd had ik er niet teveel vertrouwen in en heeft de gratis 3 maanden test me over de streep geholpen. Maar wat een geweldige schoen! Nu maar hopen dat ze niet ook met de waan van andere modellen etc meegaan en deze schoen een tijd in het assortiment houden, (Eigenlijk was ik op de site terecht gekomen omdat ik overwoog er meteen maar een tweede paar bij te kopen vanwege dat 'risico')

NAAR BOVEN