Loopschoenen dames wellness running Ekiden Active grijs blauw
29,99 €*

Reviews on

Loopschoenen dames wellness running Ekiden Active grijs blauw

3.9 / 5 9 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    27 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zit lekker, niet helemaal genoeg demping
    Mooie vlotte schoen, zit lekker Te weinig ondersteuning voor mijn voet?

    Nu 4 keer op de schoenen gelopen, beginnende loper. Eerste twee keer een verademing tov de vorige schoen, nu begin ik last te krijgen van mijn voeten en schenen. Toch niet helemaal de juiste schoen? Zitten wel erg lekker en lopen buiten trainingen om heel fijn. Pijn zakt ook wel weg na het trainen maar loopt niet lekker.

  • Vrouw
    30-39
    08 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopschoen
    Pijn onder de voeten bij het lopen.

    Pijn onder de voeten bij het lopen.

    Antwoord :

    Beste Marlies,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden Active loopschoenen.
    De pijn onder je voeten kan verschilende oorzaken hebben. De Kalenji Ekiden Active situeert zich eerder onderaan het gamma, misschien dat een loopschoen met meer comfort en demping de pijn onder je voeten kan vermijden. De extra investering kan ervoor zorgen dat je pijnvrij loopt, en dat is onbetaalbaar toch? Ik raad je aan om de Ekiden Active loopschoenen om te ruilen in je Decathlon winkel, en samen met onze ervaren verkopers op zoek te gaan naar een model dat je beter ligt.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    marlies find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    20 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel fijn
    Het bevalt mij de lichtheid en de goede form

    Zeer tevreden met deze schonen, ze zijn licht, mijn speciale zolen passen perfect

  • Vrouw
    20-29
    11 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top schoenen
    Lopen heerlijk voor weinig geld

    Voor weinig geld heb je hele fijne hardloopschoenen.

  • Vrouw
    30-39
    21 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoentje om mee te beginnen
    Loopt lekker, lichte schoen geen

    Prima schoen om als beginnende hardloper mee te beginnen. Je vliegt bijna over de weg.

  • Vrouw
    20-29
    05 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Overbelasting
    Goedkoop Niet goed

    1 keer op hardgelopen en meteen een overbelaste voet als resultaat.

    Antwoord :

    Beste Aline,

    Hartelijk bedankt voor je review op de hardloopschoen Ekiden Active van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat je na 1x lopen direct last hebt van je voet.
    Het is een schoen waarbij je 1 a 2x in de week 45 tot 60 minuten zou moeten kunnen lopen.
    Bij hardloopschoenen kan het zo zijn dat je moet wennen aan een nieuwe schoen. Dit kan soms 4 tot 6 trainingen in beslag nemen om echt te wennen aan de andere schoen.
    Mocht het toch niet de juiste schoen voor jou zijn, kan je deze uiteraard retouneren. Dit kan in 1 van onze winkels of bij een kiala punt.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    05 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke schoenen!

    Deze schoenen een maandje geleden gekocht en ze zitten heerlijk. Ik gebruik ze niet om hard te lopen, maar wel om heerlijk te wandelen of gewoon thuis te sporten of snel even makkelijke schoenen aan als je naar de supermarkt moet. Erg tevreden dus!

  • 50-59
    14 Juli 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top schoen
    lopen heerlijk en lekker licht geen

    het het is een heerlijke loopschoen

  • Man
    60 of ouder
    22 Mei 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geweldig
    Licht om dragen,veerkrachtig,de ideale schoen om t Geen

    bij mijn volgende bezoek schaf ik zeker een 2de paar aan!!!

NAAR BOVEN