LOOPSCHOEN KIPRUN LD ZWART ROZE
69,99 €*

Reviews on

LOOPSCHOEN KIPRUN LD ZWART ROZE

4.5 / 5 13 beoordeling
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    06 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Erg fijne schoen
    De schoen is stevig en heeft een erg fijne demping De kleuren zijn misschien wat minder mooi

    Ik heb altijd hardloopschoenen van Asics en Nike gehad, maar ben toch een keer overgestapt naar Kalenji. Ik vind deze schoen heel fijn en de prijs is een stuk beter dan mijn vorige schoenen. Ik ben een fanatiek loper en loop nu altijd op deze schoenen. De demping is erg fijn en de schoenen zitten stevig.

  • Man
    40-49
    09 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Beste schoen voor het geld. Loopt goed.

    Goede ondersteuning.
    Prijs, kwaliteit goed.
    Absorptie goed ( demping ).

  • Man
    60 of ouder
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfortabele sportschoen
    soepel en zacht aanvoelend

    betaalbare sportschoen met veel waarde voor zijn geld

    Antwoord :

    Beste Andre,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun LD loopschoenen.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    03 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede demping en zit perfect om de voet
    Ontzettend comfortabel, mooi, zit goed om de voet Niet geschikt voor voorvoetlanders/natural runners

    De schoenen zijn van goede kwaliteit en zitten ontzettend fijn. De demping maakt het een zeer comfortabele schoen en daarnaast zit de Kalenji Kiprun LD perfect om de voet. Verder is de schoen erg licht.

    Als je een voorvoetlander bent, dan kun je deze schoen beter overslaan. Door de demping zijn ze daar niet voor geschikt. Voor middenvoetlanders en hiellanders is dit een prima schoen.

    De maten vallen normaal, dus je gebruikelijke schoenmaat voldoet.

  • Vrouw
    20-29
    13 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super schoenen!
    praktisch, licht, lopen heerlijk geen

    Schoen zit gelijk lekker, is flexibel, maar ook heel licht aan de voet. Ik heb ze gekocht voor een wandel vakantie en voor mijn werk als serveerster, ze lopen heerlijk en na dagen wandelen/werk heb ik nog geen enkele blaar gehad!

  • Vrouw
    40-49
    24 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne hardloopschoen
    Goede pasvorm, goede demping en vering Geen

    Een fijne hardloopschoen met een goede demping en vering.

  • Vrouw
    30-39
    30 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    voor de eerste keer klachten
    demping

    voor het eerst heb ik met deze schoenen miserie ..met de voorgangers nooit probs gehad heb ze nu 14 dagen en men tenen zien er in af ze zijn groot genoeg heb extra ruimte zoals het moet maar men tenen worden er blauw in vind ik zeer jammer ...maar ga moeten kijken naar ander merk deze keer zeer jammer want deed ze supper graag aan

    Antwoord :

    Beste Ilse,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kipurn LD.
    Het spijt ons te vernemen dat de schoenen niet helemaal aan je verwachtingen voldoen.
    In principe zou je geen blauwe tenen mogen krijgen in een schoen die voldoende ruimte biedt vooraan.
    Het kan zijn dat de vorm van je voet niet mooi aansluit bij de vorm van de schoen, waardoor het lijkt dat je voldoende ruimte hebt, maar op bepaalde plaatsen toch te dicht bij de toe-cap zit. Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat je voeten te veel kunnen bewegen in de schoenen tijdens het lopen.
    Misschien kan het helpen als de veters wat strakker aantrekt om dit te vermijden? Moest het probleem niet opgelost geraken, raad ik je aan de schoenen kosteloos om te ruilen en samen met onze verkopers een vervanger te zoeken die beter bij je aansluit.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    15 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top
    Lopen fijn, zijn luchtig Best prijzig.

    Pas de prijs aan?

  • Vrouw
    40-49
    10 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    perfecte schoen
    Goede demping en stevige pasvorm iets te hoog in de hak

    Na altijd op assics te hebben gelopen is dit een prima alternatief.
    De demping vindt ik zelfs beter alleen heb je in het begin het gevoel of er een hakje onder zit, daar moet je wel even aan wennen.
    Schoen voelt stevig om de voeten.

  • Vrouw
    20-29
    02 Mei 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Fijne schoen
    Prijs/kwaliteit

    Fijne stabiele schoen. Tijdens het hardlopen heb ik af en toe last van mijn knieën maar tot op heden nog geen last gehad met deze schoenen. Verder is de schoen wel redelijk stug waardoor je voor je gevoel niet soepel loopt. De demping daarin tegen is erg fijn, ook de pasvorm is prettig. Altijd op Saucany gelopen maar die slijten doorgaans vrij snel. De Kalenji schoenen blijven nu al beter dan de Saucany schoenen en vooral de veters met de lip blijven veel beter zitten bij veel gebruik. Prima prijs kwaliteit voor de Kalenji LD!

NAAR BOVEN