Looplegging Elioplay heren zwart blauw grijs
Vanaf
24,95 €*

Reviews on

Looplegging Elioplay heren zwart blauw grijs

4.3 / 5 15 beoordeling
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    07 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kapot bij aflevering
    Kapot

    Het product is kapot bij aflevering; losse stiksels.

    Antwoord :

    Beste,

    Hartelijk bedankt voor je review op de Elioplay tight van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat de broek al stuk was bij levering.
    Dat mag natuurlijk nooit gebeuren.
    Ik wil je er graag op wijzen dat, mocht je dat niet al gedaan hebben, je de broek retour mag sturen.
    Je kan er dan voor kiezen om een nieuwe te ontvangen of je geld terug te krijgen. Dit kan je doen in je account op Decathlon.nl
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    30-39
    16 Februari 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Prima basisbroek voor in de winter, lekker warm
    Goede kwaliteit materiaal, ritszakje Geen kuitritsen, krappe tailje

    Op zich een prima broek. lekker warm door het laagje fleece materiaal aan de binnenkant en ook de elastische stof is van prima kwaliteit. Handig ritszakje op de linkerbeen. Ik mis wel de rits onder aan de pijpen om makkelijk in te stappen, en de tailjemaat is vrij klein.

  • Man
    20-29
    13 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top product
    Sluit goed aan/Houdt lekker warm maar niet TE Kleur

    De gele en de zwarte kleur waren beter omgewisseld wegens de zichtbaarheid voor de andere 'weggebruikers'.
    Maar wel topbroek, topkwaliteit en aanrader voor iedereen. Zorgt ervoor dat je lekker warm hebt, maar niet overdreven !

  • Man
    40-49
    26 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopbroek Elioplay heren KALENJI
    Goede passende loopbroek voor een goede prijs geen

    Ik had al zo 2 broeken. Er een een extra derde bijgekocht.

  • Man
    20-29
    18 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Beoordeling looplegging elioplay heren zwart grijs
    zakje voor de gsm/ipod en sleuteltje. Dikke broek geen ritssluiting aan de enkel

    Niets op aan te merken.
    Groter typak bij positieve en negatieve punten zou beter zijn.

  • Man
    30-39
    06 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    zit goed
    warm, gsm zakje

    Mijn eerste loopbroek dus nog niet veel ervaring, ben alvast zeer tevreden, mijn 4,5" smartphone past net in de broekzak veel groter zou ik wel niet gaan... Bij eerste test zakte de broek wat af bij de 2de keer koortjes opgemerkt (aan de binnenkant) tegen het afzakken... :)

  • Man
    40-49
    03 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    valt erg klein
    mooie kwaliteit valt minstens een maat kleiner

    deze broek net ontvangen en valt erg klein (1-2 maten kleiner dan het etiket vermeldt). Verder mooie kwaliteit (5 sterren voor de kwaliteit, 1 voor de maatvoering), dus ga het terugsturen voor een grotere maat...

  • Man
    40-49
    23 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker broek
    Zit goed, zakt niet af, gaat over mijn kuiten heen Nog niet gevonden

    Is een broek die niet te dun aanvoelt en goed blijft zitten tijdens het rennen. Zelf heb ik best dikke kuiten waarbij het vaak voorkomt dat een lange broek niet lekker blijft zitten. Deze broek gaat echter over mijn kuiten heen. Verder blijft deze broek goed zitten tijdens het hardlopen.

  • Man
    50-59
    04 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Perfecte loop broek
    Zit perfect,makkelijk aan te trekken. Geen

    Rekt heel goed mee en is lekker warm.
    Neemt makkelijk het zweet op.
    Een top loop legging.

  • Man
    30-39
    02 Maart 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed sluitende loopbroek
    Goede pasvorm, licht In het begin wel erg strak sluitend.

    Goede prijs kwaliteitsverhouding, ik ben tevreden!

NAAR BOVEN