Looplegging Ekiden dames zwart
13,99 €*

Reviews on

Looplegging Ekiden dames zwart

3.9 / 5 14 beoordeling
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    21 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    looplegging ekiden dames zwart feedback
    fijn materiaal, blijft fijn zitten, goede lengte -

    -

  • Vrouw
    40-49
    06 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopleggingb
    Prijs en pasvorm Te doorschijnend

    Geen

    Antwoord :

    Beste Mvr. Penders,

    Bedankt voor je revieuw over de Kalenji Ekiden looptight.
    Het doet ons plezier dat het product je welbevalt.
    Wat betreft het doorschijnen van de stof... dat heeft deels te maken met feit dat een loopbroek uit dunne ademende stof gemaakt is,
    al zal het ook verschillen van model tot model. Onze modellen met grotere ritszakjes achteraan gaan bijvoorbeeld minderdoor doorschijnen.
    Ik wens je alleszins nog veel loopplezier!

    Sportieve groeten,



    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    23 Maart 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    te dun materiaal

    this is no running tight, the material is way to thin. plastic like

    Antwoord :

    Dear Patricia,

    Thank you for your review on the Ekiden Tight for women.
    Your review helps us to improve our products. I will transfer your feedback to our productmanager.
    This Ekiden tight is made for women who run with an outside temprature of 10-15 degrees. That's the reason why this tight is so thin.
    If you want, you can return the tight in one of our stores, or at a Kiala point.
    If case of any questions, do not hesitate to contact.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • 16 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Good value for money

    Great running trousers, thin so suiteable for summer. However i would recommend buying it a size bigger than.usual for ladies since otherwise your bum/ undies might show a little. nice material,nice high waist

  • Vrouw
    20-29
    08 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Zit goed. Loopt lekker. Schuurt niet. Achterzakje is te klein voor je gsm

    De broek zit goed. De maat klopt en de broek schuurt niet. Enige (kleine) nadeel is dat het zakje achterop te klein is voor een gsm.

  • Vrouw
    50-59
    22 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hardloop broek
    Vocht regulerend Dun materiaal (liplees gevoelig)

    Mag wat steviger materiaal zijn.Verder een top broek !

  • Vrouw
    20-29
    11 Februari 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Simpele tight
    Goedkoop, mini vakje voor sleutel, heeeel dun zakt af, schijnt door bij je billen, geen ritsje

    Simpele tight voor mensen die het niet heel erg vinden dat je billen enigszins zichtbaar zijn en geen zakken nodig hebben en niet zulke lange benen hebben (want misschien zakt hij dan minder af dan bij mij). Maar hij was ook echt goedkoop dus de prijs/kwaliteitsverhouding is oké.

  • Vrouw
    50-59
    31 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit lekker
    leek (te) dun maar is dit zeker niet een rugzakje met rits zou ideaal zijn

    Het kleine zakje in de voorzijde is te los. Ik mis een zakje met rits (bij mijn vorige loopbroeken; niet gekocht bij decathlon; zit dit aan de achterzijde)
    Voor de rest ok

  • Vrouw
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    gemakkelijk, zit goed, luchtig geen

    zit goed, gemakkelijk, is aangenaam te dragen.

  • Vrouw
    30-39
    01 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima broek
    Zit lekker, niet te warm en niet te koud Broekt zakt een beetje af (koord aantrekken).

    Al met al een prima broek en goede prijs/kwaliteit verhouding.

NAAR BOVEN