Einde reeks Kalenji

Loopbroek Elioplay Night voor heren

Ref :
8367688
Pluspunt
Deze loopbroek is erg comfortabel omdat hij perfect blijft zitten en de stof je beschermt tegen de koude. Met smartphonezakje, ideaal voor wie op muziek loopt, en reflecterende elementen.
19,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Dit artikel beschermt je tegen temperaturen < 10 °C.
Zichtbaarheid
Met reflecterende elementen voor een goede zichtbaarheid in het donker.
zakken
Ritszak uit waterdichte stof om je smartphone te beschermen tegen transpiratie.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, 8.0% Elastaan
Testen
Deze broek werd getest in het laboratorium en in gebruik door sporters van alle niveaus. Het shirt werd goedgekeurd door al onze testpersonen omwille van het comfort tijdens het lopen en de goede bescherming tegen de kou. De platte naden voorkomen huidirritaties door wrijving. Emmanuel (productmanager herenkleding Kalenji)
Ontworpen voor :
hardlopen bij koud weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsadvies
Dit artikel mag samen met andere kledingstukken en andere kleuren in de wasmachine. Wassen op maximaal 30 °C. Mag niet in de droger. Niet strijken.

Bijkomende informatie

Praktische tips
Ideaal voor temperaturen < dan 10 °C dankzij de Stratermic technologie die deze loopbroek gebruikt en die je beschermt tegen de kou. Ritszakje voor je smartphone (afmetingen 7 x 14 cm), veilig en niet hinderlijk. Het zakje is gemaakt van een waterdicht materiaal, zodat je smartphone beschermd is tegen transpiratie. Voor wie 's nachts loopt hebben we vooraan en achteraan op het been fluorescerende elementen ingewerkt (in de naden), zodat de auto's je zien.
NAAR BOVEN