Loopbroek dames Kalenji Kanergy zwart/lichtgrijs
29,99 €*

Reviews on

Loopbroek dames Kalenji Kanergy zwart/lichtgrijs

3.8 / 5 17 beoordeling
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    Jonger dan 20
    23 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Loopbroek Kalenji
    Goede pasvorm, comfortabel en ondersteunend -

    Een fijne goede loopbroek voor de hardloper. Ondersteund goed en zit zeer comfortabel. Ook goed te gebruiken voor andere sporten, zoals fitness.

  • 19 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Strak en comfortabel

    Hele fijne loopbroek. De compressie voelt als extra steun tijdens het lopen. Het aan- en uittrekken is niet zo eenvoudig maar dat komt omdat de broek zo nauw aansluit, wat ook de bedoeling is.
    Ik ben 168 cm lang en weeg 61 kg, voor mij is een medium perfect.

    Antwoord :

    Beste Trui,

    Bedankt voor je duidelijke review over de Kalenji Kanergy looptight voor vrouwen.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    14 Juli 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Sportbroek
    fijne stof valt erg klein.

    ik had de grootste maat besteld maar hij viel vrij klein uit heb hem toch gehouden omdat ik hem zo mooi vind maar ik vind hem niet fijn hij trekt heel erg bij het kruis

  • Vrouw
    20-29
    25 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne broek
    Broek zit heel goed en is niet doorschijnend /

    Broek zit heel goed en is niet doorschijnend. Zelf maat 40 gekozen zoals anders en de broek is niet te aansluitend

    Antwoord :

    Beste Julie,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kanergy loopbroek.
    Het doet ons plezier vast te stellen dat de broek aan al je verwachtingen voldoet.
    Nog veel loopplezier gewenst, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    22 Juni 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kapot
    Product zat heel mooi en scheen niet door Er zat een gat in

    Jammer dat de broek meteen kapot was. Hij zat echt heel goed en hij scheen niet door, wat vaak het geval is bij sportbroeken maar er zat meteen al een gat en en alle draadjes lieten al los

    Antwoord :

    Beste,

    Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review over de Kanergy Tight van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat er direct een gat in de broek zat. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de broek terug kan brengen naar de winkel. Je kan er dan voor kiezen om een nieuwe broek te krijgen, of dat je je geld terug krijgt.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.


    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    31 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne broek
    sluit lekker aan, zakt niet af bij heupen

    sluit lekker aan, zakt niet af bij heupen

  • Vrouw
    40-49
    03 Maart 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima prijs/kwaliteit verhouding
    mooie pasvorm, zit erg lekker valt tamelijk klein, geen aanrijgkoord in taille

    Erg fijne broek, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Valt wel vrij klein dus bestel een maat groter. Lengte is bij mij net aan (180cm, confectiemaat 38-40). Ik heb maat 42 besteld en de broek zit als gegoten. Geen aanrijgkoord maar dat is heel makkelijk zelf aan te passen met een veter. Heb hardloopbroeken in alle prijsklassen in mijn kast maar dit is voor de koude periode mijn nieuwe favoriet. Ziet er ook nog leuk uit, ook niet onbelangrijk...

  • Vrouw
    20-29
    19 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne broek
    Zit lekker, mooie pasvorn Geen aantrektouwjte

    Ik heb er zelf een touwtje in gedaan, nu hij niet meer afzakt is het een super fijne broek. Voor mijn lengte (186) helaas redelijk kort maargoed dat is bij vrijwel iedere broek :)

  • Vrouw
    20-29
    17 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Valt zeer klein uit
    Mooie kleuren en fijne stof Valt zeer klein uit, zowel in lengte als breedte

    Ondaks dat ik een maat groter heb besteld dan ik doorgaans doe was deze legging veel te klein en veel te kort. Het leek wel een kindermaatje! Erg jammer, gelijk terug moeten brengen.

    Antwoord :

    Beste Nanna,

    Hartelijk bedankt voor je review op de Kanergy tight van Kalenji.
    Ik vind het dan ook jammer om te horen dat de broek niet bevalt.
    In deze tight is gebruikt gemaakt van de kanergy technologie. Dit zorgt ervoor dat spiervermoeidheid tegen wordt gegaan. Om dit te bereiken is het zo dat de kleding waarin dit is verwerkt, erg strak zit. Hierdoor kan het inderdaad zijn dat dit niet is zoals gewenst.
    Wat betreft de lengte, onze kleding valt veelal klein inderdaad. Hieraan wordt gewerkt, alleen is dit voorlopig nog niet beschikbaar.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    26 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopbroek

    Fijne loopbroek, zit comfortable

NAAR BOVEN