Loopbeha voor dames Kalenji Cardio zwart
24,99 €*

Reviews on

Loopbeha voor dames Kalenji Cardio zwart

4.3 / 5 12 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    31 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Eindelijk een hartslag
    Hartslagmeter functioneert geen

    Mooi model en functioneel

  • Vrouw
    30-39
    26 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel fijn!
    Hartslagmeter makkelijk tebevestigen,goede pasvorm -

    -

  • Vrouw
    40-49
    26 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima sport BH
    stevig, fijn dat je geen hartslagband meer om hoef het grove, grote label.

    Prima stevige Sport BH. Zit heerlijk strak en opgesloten.
    Zonder borstband lopen is veel fijner.
    Wel jammer dat er grove, stugge labels in genaaid zitten. Ook na uitknippen blijft dit schuurplekken geven tijdens het lopen. Het is te scherp.

  • Vrouw
    20-29
    22 Mei 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Prima BH
    Goed contact met HRM Niet verstelbaar + erg warm

    Een jaar geleden deze BH gekocht. Erg fijn om mee te lopen en pak hem vaak tijdens een wedstrijd, waar ik toch graag mijn hartslag in het oog wil houden en niet een afzak-HRMband om wil hebben. Enige, en toch behoorlijke, nadeel is dat deze BH erg warm is. Ik zweet peentjes, ook als het helemaal niet zo warm is. De ventilatie kan dan ook beter! Ander klein nadeel is de niet verstelbare bandjes. Bij mij zit hij meestal prima, maar kan me voorstellen dat het handig is om ze te kunnen verstellen.

  • Vrouw
    40-49
    20 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    helaas doen de contacten het niet
    zit heerlijk, perfecte ondersteuning de contacten deden het niet

    Omdat ik veel sport heb ik in totaal drie van deze bh's, een in de winkel gekocht en twee online. Echter is een die ik online gekocht hebt niet goed. Hij fungeert wel goed als sport BH maar de contacten voor mijn hartslagmeter doen het niet. Helaas.

  • Vrouw
    40-49
    06 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    geweldige bh
    geen hartslagmeter meer nodig past op mio navigati geen

    Gebruik hem voor fietsen met mio navigati werkt perfect
    de maat was goed
    wil alleen weten of deze bh in wasmachine mag maakt dat de band niet stuk
    voor mij geweldig product hoop dat hij lang in assortiment blijft en er mogen
    zelf kleurtjes bij komen
    kan er niet meer zonder met fietsen

    Antwoord :

    Beste Mvr. Cremers,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Cardio Bra.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het product aan al je verwachtingen voldoet.
    Er bestaat ook nog een tweede kleur: Grijs/rood, misschien dat deze je ook wel bevalt.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    christine find this answer not useful

  • Vrouw
    50-59
    27 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Nuttige informatie

    Het zou interessant zijn om de compatibele hartslagmeter erbij te noteren

    Antwoord :

    Beste Mvr. Maene,

    Bedankt voor u review over de Kalenji cardio bra.
    Op de productpagina staat onderaan vermeld dat de cardio compatibel is de hartslagmeters van Polar en geonaute en de meeste andere merken.
    Het systeem van een harstlagmeter met clips is veruit het meest gangbare, en al deze clips (standaardmaat) passen op de cardio bra.
    Heb je echter systeem dat niet compatibel is met onze cardio bra, kan je altijd onze eigen clip "cardio smart" gebruiken.
    Deze kan gebruikt worden met je eigen hartslagmeterhorloge of een smartphone.

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs expert running DECATHLON

    Christel find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    15 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    erg handig, maar de bh zelf zit niet zo goed
    Handig dat je geen losse hartslagmeterband hoeft bandjes over de schouders zitten te strak

    De hartslagmeter van Polar past perfect op deze bh en tijdens het hartlopen werkt het ook perfect en zonder haperingen. De bh zelf is helaas minder comfortabel. Ten eerste moest ik een maat groter nemen dan ik altijd draag, L in plaats van M, dus ik moest omruilen, dat is toch gedoe. En nu tijdens het dragen merk ik dat de bandjes echt in mijn schouder snijden. Vrij onaangenaam. Ik gebruik hem nu alleen tijdens korte trainingen, want anders heb ik de striemen in mijn schouders staan.

  • Vrouw
    60 of ouder
    24 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    comfortable
    Geen hartslagband meer nodig. een maat groter zou best goed zijn. ?

    de pasvorm van de BH verschild per BH . Bij de ene zit maat L perfect en bij de andere L zit het te strak. Hoe kan dat? Ik bevel zeker het product aan maar niet als de maten niet overeenkomen. L =L

  • Vrouw
    50-59
    19 Juni 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    HARDLOOPBEHA FIRST + HARTSLAGBAND GEMÊLEERD GROEN
    Geen band meer onder de sportbeha Mag in een groteremaat XL uitgebracht worden

    Vorige week gekocht en uitgetest. Zit heel comfortabel, al zou een maatje groter nog beter zijn. Sensor klikt er makkelijk op en hindert niet.
    Goede weergave van de hartslag na het lopen.
    Er zal er nog wel eentje volgen, zeker voor deze prijs ;-)

NAAR BOVEN