Loop-T-shirt heren Kiprun Cardio zwart

Ref :
8367680
Pluspunt
Gedaan met een hartslagriem die afzakt, die je vergeet om te doen, die irriteert... Met dit T-shirt kun je je hartslag ongehinderd meten!
29,99 €*

Voordelen

Coaching
Met ingebouwde elektroden om de hartslag te meten.
Irritatiewerend
Zonder naden aan de romp om schuren tegen te gaan.
Zweetafvoer
Absorbeert de transpiratie, voert ze af en droogt snel.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 71.0% Polyester, Hoofdstof : 20.0% Polyamide, Hoofdstof : 9.0% Elastaan
Testen
Dit T-shirt werd getest in het labo en tijdens het gebruik door sporters van alle niveaus. Vooral het comfort bij warm weer viel enorm in de smaak. Het ontwerp zonder zijnaden voorkomt wrijving en dus irritaties. Emmanuel (productmanager herenkleding Kalenji)
Ontworpen voor :
wie hardloopt bij fris tot koud weer en op een comfortabele manier zijn hartslag wil meten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsadvies
Vergeet niet om de sensor te verwijderen. Dit artikel mag samen met andere kledingstukken en andere kleuren in de wasmachine. Wassen op maximaal 30 °C. Mag niet in de droger. Niet strijken.

Bijkomende informatie

Elektronische coaching
Dit T-shirt is voorzien van elektroden om je hartslag te meten. Gebruiksaanwijzing: 1. Plaats de sensor op de 2 drukknopen vooraan. 2. Bevochtig de elektroden aan de binnenkant van het product voor een optimale ontvangst van je hartslagsignaal. 3. Wacht tot de hartslag verschijnt op je horloge of telefoon.
Compatibiliteit
Dit T-shirt is geschikt voor gebruik met alle sensors van de merken Geonaute, Kalenji, Polar en Garmin die over drukknopen beschikken. Controleer de bevestigingsafstand ten opzichte van de twee drukknopen. Die afstand bedraagt 4,5 cm op het T-shirt.
Irritatiewerend
Dit T-shirt draag je als een tweede huid. Het sluit goed aan, waardoor het zo min mogelijk beweegt en niet irriteert. Bovendien is het ontworpen met 'seamless'- technologie en heeft het dus geen naden aan de romp, om schuren te voorkomen.
Afvoer van transpiratie
Dit T-shirt is ontworpen met Equarea-technologie, zodat je het hele traject droog blijft. Het shirt absorbeert namelijk de transpiratie en droogt snel.
NAAR BOVEN