Loop-T-shirt heren Kiprun Cardio zwart

Ref :
8328859
Pluspunt
Gedaan met een hartslagriem die afzakt, die je vergeet om te doen, die irriteert... Met dit T-shirt kun je je hartslag ongehinderd meten!
Users reviews
3.6 / 5 9 beoordeling
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 beoordeling
24,99 €*

Voordelen

Coaching
Met ingebouwde elektroden om de hartslag te meten.
Irritatiewerend
Zonder naden aan de romp om schuren tegen te gaan.
Zweetafvoer
Absorbeert de transpiratie, voert ze af en droogt snel.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 71.0% Polyester, Hoofdstof : 20.0% Polyamide, Hoofdstof : 9.0% Elastaan
Testen
Dit shirt werd getest in het lab en in de praktijk door sporters van alle niveaus. Vooral het comfort bij warm weer viel enorm in de smaak. Het ontwerp zonder zijnaden voorkomt wrijving en dus irritaties. Emmanuel (productmanager herenkleding Kalenji)
Ontworpen voor :
wie hardloopt bij warm weer en op een comfortabele manier zijn hartslag wil meten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsadvies
Vergeet niet om de sensor te verwijderen. Dit artikel mag samen met andere kledingstukken en andere kleuren in de wasmachine. Wassen op maximaal 30 °C. Niet in de droogtrommel stoppen. Niet strijken.

Bijkomende informatie

Elektronische coaching
Dit T-shirt is voorzien van elektroden om je hartslag te meten. Gebruiksaanwijzing: 1. Plaats de sensor op de 2 drukknopen vooraan. 2. Bevochtig de elektroden aan de binnenkant van het product voor een optimale ontvangst van je hartslagsignaal. 3. Wacht tot de hartslag verschijnt op je horloge of telefoon.
Compatibiliteit
Dit T-shirt is geschikt voor gebruik met alle sensors van de merken Geonaute, Kalenji, Polar en Garmin die over drukknopen beschikken. Controleer de bevestigingsafstand ten opzichte van de twee drukknopen. Die afstand bedraagt 4,5 cm op het T-shirt.
Irritatiewerend
Dit T-shirt draag je als een tweede huid. Het sluit goed aan, waardoor het zo min mogelijk beweegt en niet irriteert. Bovendien is het ontworpen met 'seamless'- technologie en heeft het dus geen naden aan de romp, om schuren te voorkomen.
Afvoer van de transpiratie
Dit T-shirt is ontworpen met Equarea-technologie, waardoor je huid de hele tijd droog blijft. Je transpiratie wordt geabsorbeerd en je droogt snel.
3.6 / 5 9 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  50-59
  26 Januari 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Hartslagmeter werkt niet
  nu geen werkt niet

  Mijn polar m400 werkt niet met dit shirt, had er grote verwachtingen bij, heb er twee gekocht zowel lange mouw als korte mouw, dus beetje misleidend allemaal. Het idee was goed, nu nog de uitvoer.

 • Man
  20-29
  13 December 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Spijtig
  goede fit compatibiliteit

  Mijn hartslagmeter (Polar H7) lijkt niet te werken met de sensoren op het t-shirt. Voor mij persoonlijk dus weggegooid geld want de enige reden waarvoor ik het shirt gekocht had is omdat ik zo de aparte hartslagband niet meer onder mijn sport outfit moest aandoen.
  Ik weet niet of mijn Polar m400 kan verbinden met een hartslagmeter van een ander merk. Tot ik dit heb uitgedokterd zal het dus weggegooid geld zijn.

  Antwoord :

  Beste Ingo,

  Bedankt voor je review over het Kalenji cardio tshirt.
  Normaal gezien je Polar H7 sensor compatibel moeten zijn met het shirt. Misschien is er een probleem met het shirt zelf? de sensoren in het shirt moeten lichtjes vochtig zijn om een goede meting te doen. Maar aangezien je reeds met een hartslagmeter loopt weet je dit waarschijnlijk wel.
  Ik kan je twee oplossingen voorstellen. Je kan het shirt kosteloos omruilen in de winkel, eventueel voor een ander exemplaar (test het even in de winkel). Of je kan onze eigen Cardio Smart sensor gebruiken. Test alles op voorhand in de winkel op verdere frustraties te voorkomen. Als je nog vragen op opmerkingen hebt hoor ik het graag.

  Met sportieve groeten,


  Sanne Torfs running expert DECATHLON

  Ingo find this answer useful

 • Man
  40-49
  19 Oktober 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  shirt strak
  zit heerlijk geen

  super shirt

5 / 5 1 beoordeling
1 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  30 April 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geweldige uitvinding!

  Ik ren graag met een ondershirt onder mijn kleding. Daaronder doe ik soms een hartslagmeterband om. Vaak had ik geen zin om die band om te friemelen en liet dat dan achterwege. Te strak zat niet lekker, te los zakt hij af. Ook ben ik de band wel eens kwijt geweest en ga dan ook maar zonder hartslagmeter rennen.
  Dit shirt is werkelijk ideaal! Een ondershirt en hartslagband in 1! De band kan niet afzakken, want het zit geïntegreerd in het tshirt! Hij kan niet te strak zitten, als je tshirt-maat goed is, merk je nauwelijks dat je een band om hebt. Ik heb zelf geen Geonaute hartslagmeter maar gebruik een polar M400 met hartslagmeter, het meet-onderdeeltje met drukknopjes kun je heel gemakkelijk op de drukknopjes van het shirt klikken en werkt perfect. De hartslagmeter even eraf klikken voordat je het shirt gaan wassen en de wasmachine kan flink losgaan op het shirt, zonder problemen.
  Inmiddels heb ik nog twee Kiprun Cardio shirts aangeschaft, 1 in de was, 1 in de pas en 1 in de kas(t).
  Dat is wellicht het enige mini-nadeel, zo'n band hoef je natuurlijk niet na elke workout weer te wassen, een (aansluitend zittend) tshirt met electroden natuurlijk wel, dus aan 1 heb je niet genoeg als je vaker dan 3 keer per week rent. Maargoed, als ik een gewoon ondershirt aantrek zonder electroden, moet die ook in de was.
  Kortom, top uitvinding! Voor mij echt ideaal! Ik snap niet waarom er niet eerder iemand op dit idee is gekomen.

NAAR BOVEN