Loopsokken Eliofeel Invisible roze x2
4,99 €*

Reviews on

Lage loopsokken Eliofeel koraal x2

4.6 / 5 16 beoordeling
16 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    05 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportclub , decolon
    Blijven veel bladjes en takjes in zitten

    Beter op te stellen en meer Hulp in de winkel voor schoenen er iemand die goed kan helpen alleen begin van devzaak in moet zelf afreken erg onhandig

  • 31 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Comfortabel

    Erg comfortabel. Goede pasvorm. Geen nare naadjes. Zakt niet af. Zacht aan de voeten. 1 nadeel is na een aantal keren wassen neemt de felheid van de kleur af.

  • Vrouw
    40-49
    25 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopsokken
    lopen goed, pasvrom goed en zakken niet af. kleur vervaagd

    Prima loopsokken, goede prijs, geven wel kleur af in de was, worden dus wat lichter van kleur naarmate je ze wast

  • Man
    30-39
    28 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    super sokken
    comfortabel, ideaal voor de zomer

    Hele comfortabele loopsokken. Doordat ze niet boven je schoen komen, ideaal voor de zomermaanden.

    Antwoord :

    Beste Davy,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Eliofeel Invsible loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    28 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aangename sokjes
    Zachte delen op juiste plaats aan de voet

    Tip!

    Antwoord :

    Beste Mvr. Thys,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Eliofeel Invisible loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen kunnen voldoen.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnekort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Sara find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    26 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herensokken ook als damessokken
    Ook te gebruiken door dames Blaren

    Ik vond geen gelijkaardige damessokken en ben ze dan maar bij de heren gaan halen. Perfect om nu in de zomer te dragen in je loopschoenen. Heb wel last van blaren. Had dit hiervoor ook al, maar nu nog meer. Wel in combinatie met nieuwe loopschoenen dus geen idee waar het aan ligt.

    Antwoord :

    Beste Kim,

    Bedankt voor je review over de Kalenji invisible loopsokken.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoen.
    Al onze loopsokken zijn geschikt voor mannen en vrouwen, hier maken wij geen onderscheid in. Daarom vind je in de meeste winkels de loopsokken allemaal tesamen op een aparte plaats in de loopafdeling. Jou loopsokken zijn dus evengoed voor vrouwen als voor mannen.
    Goede loopsokken helpen om blaren te vermijden, maar kunnen ze niet verhinderen als de wrijving te groot is en te lang duurt. Er bestaan verschillende truukjes tegen blaren, maar omdat elke geval anders is, zijn er geen enkele die 100% blaren kunnen verhinderen. Blarenplijsters lijken mij de beste oplossing. Alvast nog veel loopplezier gewenst!

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    een dikke tien geen

    Geen opmerkingen

  • Man
    20-29
    20 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend
    Uitstekend, alles was prima Niks

    Zeer tevreden!

    Antwoord :

    Beste Sam,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Eliofeel invisible sokken.
    Met genoegen stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    20 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    Fijne pasvorm Pluizig

    Prima sokken, echter na 1x uitwassen zijn ze een beetje pluizig

  • Vrouw
    40-49
    07 Juni 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji enkelsokken
    Goede pasvorm en draagcomfort, zakken niet af. Ingeweven naam komt boven schoen uit

    Ik draag deze sokjes niet tijdens het sporten maar onder casual kleding. Erg jammer dat de zwart ingeweven naam erg groot is en boven de schoenrand uitsteekt.

NAAR BOVEN