Kuitbroek Ekiden zwart
9,99 €*

Reviews on

Kuitbroek Ekiden zwart

4.3 / 5 16 beoordeling
16 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    12 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima hoor
    Alles Niks

    Was allemaal.prima

  • Vrouw
    40-49
    07 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Draagbare hardloopbroek
    Knelt niet, rekbaar, goeie lengte, mooi zwart,

    Ik vond het maar een klein broekje, er zit veel rek in dus heel comfortabel in dragen

  • Vrouw
    20-29
    24 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit heerlijk

    Zit prima!

  • Vrouw
    20-29
    08 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne Legging!
    Zit heel comfortabel. Zakt niet af Had een tikje langer gemogen

    Deze leggen is fijn! Hij zit lekker en Door het touwtje dat je aan kan trekken zakt hij niet af. Hij had alleen een beetje langer gemogen. Als je hem aan doet zit hij het over je knie heen, maar na een tijdje kruipt het soms omhoog. Dat is het enige wat jammer is maar niet echt een probleem. Dus aanrader!

  • Vrouw
    30-39
    31 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede loopbroek
    blijft goed zitten touwtje

    het touwtje in de broek zou iets langer mogen want dit gaat bij het aan- en uitdoen steeds in het tunneltje in de broek, een knoop die dik genoeg om er niet door te gaan zou ook helpen

    Antwoord :

    Beste Katrien,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden kuitbroek.
    Feedback van onze klanten, zoals de jouwe, helpt onze om onze producten steeds verder te ontwikkelen en verbeteren.
    Vanaf 2017 zal je dan ook een herwerkte Ekiden kuitbroek in de winkel vinden, met een onder andere beter pasvorm bovenaan.
    Vanuit het idee van onze 100% "niet tevreden, geld terug garantie", wil ik je er aan herinneren dat je steeds het product kostenloos kan ruilen in een van onze Decathlon winkels. Normaal gezien zou het koordje zeker niet te kort mogen zijn, ruil dus gerust je broek voor een exemplaar met langer koordje.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    25 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    uitstekend
    goede pastvorm, zakje aan binnenzijde,spankoordje geen

    heb ook enkele dure merkbroekjes, maar neem uiteindelijk steeds dit Kalenji-broekje omwille van de goede pasvorm en de regelbare tailleband.

    Antwoord :


    Beste Mvr. Van Brussel,

    Bedankt voor uw review over de Kalenji Ekiden kuitbroek.
    Het is fijn om te horen dat u onze broek verkiest boven andere merken.
    Ik wens je er nog veel aangename loopkilometers mee.
    Tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    08 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hippe kniebroek voor weinig geld
    Kleur, pasvorm geen

    Heerlijke hardloopbroek tot de knie. Pasvorm is prima, broek zakt niet af.
    Mooie kleur paars. Zakje aan de binnenkant.

  • Vrouw
    50-59
    05 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kuitbroek Ekiden zwart
    licht materiaal, perfect aansluitend. geen

    Jammer dat Decathlon voor de Dames geen grote maten verkoopt. Ook voor de vrouwen met een maatje meer is het prettig om ook uit de damescollectie met vrolijke kleuren te kunnen kiezen.

  • 50-59
    17 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gemakkelijk!
    snel droog!

    Zit super comfortabel. Een dag dragen, 's avonds uitwassen en de volgende dag terug aan .Een ontdekking!

  • Vrouw
    50-59
    16 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kuitbroek Ekiden
    Lekkere dunne broek voor de zomer Komt niet tot de kuit maar net over de knie

    Als de broek als kuitbroek wordt gekenmerkt, met hij ook deze lengte hebben. Deze broek valt niet over de knie en tijdens het sporten op de knie of iets daarboven.

NAAR BOVEN