Korte loopbroek voor heren Elio zwart grijs
14,99 €*

Reviews on

Korte loopbroek voor heren Elio zwart grijs

4.5 / 5 12 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    29 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Het zit zoals gegoten :)
    Het zat perfect!

    een aanrader voor iedereen.

    Antwoord :

    Beste Sarah,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Elio tight loopshort.
    Met plezier stle ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    31 Augustus 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    broekje
    Zit goed Zakje voor mobiel is al gescheurd na 10x ☹️

    Zakje mag van steviger materiaal zijn , iphone erdoor kapot gevallen op de grond tijdens hardlopen . Gescheurd onderaan zakje

    Antwoord :

    Beste Michel,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Elio tight loopshort.
    Het spijt me te horen dat het product je niet kon bekoren.
    Ik heb je review alvast doorgestuurd naar het merk,
    want voorvallen als het jouwe zijn absoluut te vermijden.
    Ik raad je aan zo snel mogelijk de beschadigde short om te ruilen naar een ander exemplaar. Dat kan zonder ook kasticket.
    Ik stel je voor om eens een short uit de trailcollectie te bekijken. al onze shorts/broeken uit deze collectie hebben onder meer een smartphone zakje vooraan én achteraan. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om gels, sleutels en flasks (soepele drinkflesjes) mee te nemen. (voorbeeld in video)

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    05 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tevreden
    sluit goed aan te lichte structuur

    iets te lange been pijpen

    Antwoord :

    Beste Rafael,

    Bedankt voor je review over Kalenji Elio kuitbroek.
    Met plezier stel ik vast dat het product je wel kan bekoren.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    20-29
    05 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede prijs kwaliteit
    zit nauwsluitend, absorbeerd vocht

    Ik gebruik deze sinds enkele weken. Deze jogging short is ideaal voor beginnende joggers, ze is nauwsluitend en ''wringt'' niet tegen. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven.

    Antwoord :

    Beste Bjorn,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Elio tight loopshort.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • 24 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Elio

    perfect

  • Man
    40-49
    11 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopbroek Kajendi zwart/rood
    pasvorm,kleuren,matriaal.

    Handg zakje met rits.

  • Man
    50-59
    04 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Als een 2 de huid
    Zit zeer goed ben er tevreden mee Tot nu toe geen problemen mee gehad

    Ben er zeer content mee .ga er zeker nog een paar van kopen

  • Man
    50-59
    11 Juni 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede hardloopbroek voor een goede prijs
    Goede pasvorm, ook na vaak wassen Geen koortje, telefoonzakje een beetje klrin

    Heb inmiddels drie van deze hardloopbroeken pas. Pasvorm is goed en blijft ook goed na vaak gewassen te zijn. Dit model is iets hoger dan nadere en zit daarom uitstekend. Het zou perfect zijn als er een koordje in de boord zou zitten en het telefoonzakje iets groter zou zijn. Het zijn goede hardloopbroeken.

  • Man
    50-59
    07 Juni 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede hardloopbroek voor een aantrekkelijke prijs
    Goede pasvorm, blijven goed ondanks veel wassen. Geen koordje in de boord, telefoonzakje te klein

    Het zijn zeer goede hardloopbroeken met een perfecte pasvorm die ook na veel wassen goed blijft. Dit model is iets hoger dan andere, waardoor ze goed zitten. Ze zouden perfect zijn als er een koordje in de boord zou zitten en de zakjes voor zowel de telefoon als voor de sleutels iets groter zouden zijn.

  • Man
    20-29
    31 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede prijs en zit lekker
    Prijs, kwaliteit, zit fijn n/a

    Ik heb naast de benoemde punten (prijs, kwaliteit en dat deze fijn zit) geen op of aanmerkingen.

NAAR BOVEN