Kiprun loopshort voor heren zwart grijs
7,99 €*

Reviews on

Kiprun loopshort voor heren zwart grijs

4.7 / 5 10 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    22 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Luchtig, zit goed
    Ergonomie en fris om te lopen bij warm weer De beperkte plaats voor bvb telefoon

    Gekocht bij Decathlon in Las Palmas omdat ik te warme loopkledij meegenomen had. Zit zeer goed. Luchtig. De "ingebouwde" onderbroek is OK. Direct droog na spoelen of wassen. Kleine opmerking, de zak met rits aan de buitenzijde is te klein voor (mijn) telefoon..
    Iedere dag gebuikt, telkens 1 uur lopen per keer. Geen probleem ondervonden met de pasvorm of met schurende naden e.d..

    Antwoord :

    Beste Karel,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Kiprun Split loopshort.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachting voldoet.
    Deze short komt uit het Kiprun gamma, dat gericht is op de presetatiegerichte loper, vandaar dat deze geen smartphonezakje biedt.
    Onze Elio- en trailcollectie bieden wel altijd een smartphonezakje in hun onderstukken, misschien dat deze je beter bevallen.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Karel find this answer useful

  • 23 Augustus 2016
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekend loopshort

    Een heerlijk loopshort voor warme dagen.
    Goede pasvorm (met lekker hoog split, maar geen inkijk door binnenbroek), uitstekende ventilatie en transpiratieafvoer.
    Veel beter dan mijn loopshorts van een gerenommeerd merk.
    Kortom ... een topper!

  • Man
    30-39
    12 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne loopshort
    licht gewicht short beperkte keuze qua kleur

    Fijne short. Door de split aan de zijkant kan je makkelijk bewegen. In tegenstelling tot andere shorts; geen schuurplekken aan de binnenkant van de benen bij lange afstanden.

  • Man
    50-59
    14 Juli 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopshort

    goede pasvorm, aangenaam om dragen

    Antwoord :

    Beste Willem,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Kiprun split loopshortje.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel loopplezier mee en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    04 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshort geeft optimale loopvrijheid.
    Licht, ruim, alsof geen broek aanhebt., goedkoop Alleen in zwart

    Meer kleuren uitbrengen

  • 20-29
    15 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Handig en tof uitziend loopbroekje
    Zeer lichte stof, droogt snel, fris om dragen Geen enkel

    Ik vind het een zeer praktisch loopbroekje, en de grote zijsplit is juist heel goed om meer bewegingsvrijheid te hebben. Ik draag het steeds zonder boxerschort, dan voel je het broekje niet eens. Professionals raden echt een kort loopschortje aan, zeker als het regent. De korte broekjes drogen veel sneller. Kan het iedereen aanbevelen.

    Antwoord :

    Beste Mr Vreysen,

    Bedankt voor uw review over de Kalenji Kiprun split short.
    Het doet me plezier te vernemen dat de short aan al uw verwachting voldoet.
    Als je regelmatig wedstrijden loopt, stel ik je graag bijpassend tshirt voor. (klik hier)
    Dit tshirt heeft een apart transparant vakje vooraan om je borstnummer in te schuiven.
    Zo heb je geen gedoe meer met spelden, en maak je geen gaten in je tshirt.
    Ik wens je alvast nog veel loopplezier!

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    20-29
    07 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede running short
    Licht, dun en handig zakje Geen

    Goede running short van 2 inch voor in de zomer. De short is licht van gewicht en de gebruikte stof is dun wat erg prettig is in de zomer als het warm is. Aan de achter kan zit een handig zakje waar je geld of sleutels in kan.

  • Man
    30-39
    10 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    super comfortabel

    Het ideale loopshort. De stof is zacht en ultralicht waardoor je niet voelt dat je een broek aan hebt. Het materiaal waaruit deze gemaakt is, schuurt totaal niet. Het zakje met rits is handig om iets klein zoals een zakdoekje mee te nemen.

  • Man
    50-59
    09 Augustus 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshort Kiprun
    Handig opbergzakje, licht Te grote split (zelf dichtgenaaid)

    Ondanks de (voor mij althans) te grote split (zelf kleiner gemaakt) zit deze loopshort als gegoten. Is heel licht in dragen. Handig opbergzakje.

  • Man
    40-49
    02 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    looptshort kiprun
    is een geweldige short, buiten mijn verwachting ik kan er nog geen vinden

    ik raad iedereen aan om deze short te kopen, in een woord geweldig

NAAR BOVEN