Heren-T-shirt hardlopen Elio jeansblauw
9,99 €*

Reviews on

Heren-T-shirt hardlopen Elio jeansblauw

4.6 / 5 8 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    21 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekende kwaliteit

    Voert het zweet af. Als u twijfelt tussen de goedopere Ekiden T-shirts en deze zou ik zeker deze aanraden. Deze zitten veel strakker/gestroomlijnder. Echt een topproduct!

    Antwoord :

    Beste Jelle,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Elio looptshirt.
    Met plezier stel ik vast dat dit aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    14 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    droge rug
    hoe hard ik ook zweet het shirt voert het af geen

    moet 2 * per week naar een zware fysiotraining het shirt helpt me er redelijk droog doorheen

  • Man
    60 of ouder
    27 Juni 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend en aangenaam om te dragenbegin
    uitstekend zweet opnemend

    Geen

    Antwoord :

    Hey Johan,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Eliofeel tshirt.
    Het doet ons plezier te vernemen dat het shirt aan al je verwachtingen voldoet.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    johan find this answer useful

  • Man
    50-59
    25 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T shirt
    veel keuze niet echt iets gevonden

    schitterende T-shirt voor die prijs en mooi uitzicht

    Antwoord :

    Beste Dirk, Bedankt voor uw review over het Kalenji Eliofel tshirt .
    Met plezier stel ik vast dat het product aan al uw verwachtingen voldoet.
    Ik wens je er nog veel sportplezier mee, en tot binnenkort bij Decathlon! Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Dirk find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    27 Februari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    shirt
    voldoet --

    perfect shirt

  • Man
    60 of ouder
    17 Januari 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt lopen heren Elio grijs" KALENJI
    is mooi en past goed wordt even nat als elk ander, te grote afkoeling

    Een Damart onderlijfje zit veel prettiger en houd de warmte beter vast, ook als ze kletsnat van het zweet zijn, en een veel betere prijs kwaliteit verhouding.

    Antwoord :

    Beste Mr. Vangeffen,

    Bedankt voor uw review over het t-shirt eliofeel grijs.
    Ik betreur dat het t-shirt niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.
    Ik geef u daarom graag mee dat dit geen thermisch t-shirt is, en dus ook niet de eigenschappen van zulk t-shirt heeft.
    Het is een t-shirt uit onze collectie "warm weer", waarbij gestreefd werd een luchtig en ademend t-shirt te creëren.
    Als u een thermisch loop t-shirt zoekt kan ik u het Kiprun Fit t-shirt aanraden.
    Dit t-shirt is een ideaal eerstelaags t-shirt voor koudere dagen. het zal isoleren en omdat het strak tegen de huid word gedragen het zweet heel goed afvoeren.
    Ik ben er van overtuigd dat dit t-shirt beter aan u wensen zal voldoen.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs Vendeur running DECATHLON

  • Man
    40-49
    03 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit erg fijn zeker als het erg warm is.

    Shirt was te klein met winkel gebeld en kon zo omruilen super aardige vrouw aan de telefoon. Erg tevreden over deze winkel

  • Man
    40-49
    07 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt
    Zit lekker Geen

    Nee

NAAR BOVEN