Heren T-shirt Ekiden voor hardlopen wit
4,99 €*

Reviews on

Heren T-shirt Ekiden voor hardlopen wit

3.4 / 5 18 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    24 Oktober 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Gemakkelijk te reinigen Rimpels

    Niet altijd op voorraad

    Antwoord :

    Beste Katleen,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden looptshirt.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Als een product niet beschikbaar is in je winkel, kan je altijd het product online bestellen of de winkelstock van andere winkels controleren.

    Met sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    09 Oktober 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt
    neemt het zweet goed op Kruipt op zou oplossen door net een maatje groter

    Zou het graag nog een maatje groter zien, 4xl

  • Vrouw
    50-59
    31 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Goede pasvorm

    Het is wat we ervan verwachten

    Antwoord :

    Beste Christiane,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden tshirt.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen kan voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    50-59
    24 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn luchtig t-shirt
    zeer nette winkel met vriendelijk personeel

    ideaal t-shirt voor joggen of lopen

    Antwoord :

    Beste Lambert,

    Bedankt voor je review over het Kalenji Ekiden t-shirt.
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen kan voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    lambert find this answer useful

  • Man
    20-29
    20 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit lekker, ademt goed

    Zie titel

  • 30-39
    05 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopshirt
    Prijs De maatvoering

    De maten van jullie eigen merk komen niet overeen met de reguliere merken, een xl is kleiner dan een normale xl. Lijkt wel op een L

    Antwoord :

    Beste Steven,

    Bedankt voor je mening over het Kalenji Ekiden loopshirt.
    Ik kan je meegeven dat volgend jaar onze maattabellen worden aangepast waardoor ze beter aansluiten bij de gangbare europese maten.
    Nog veel loopplezier gewenst en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    Steven find this answer useful

  • Man
    50-59
    24 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    retourneren via TNT
    Snelle levering voldeed niet aan de verwachting

    Het artikel voldeed niet aan de verwachting.
    Ik heb het via TNT retour gestuurd omdat er bij mij in de buurt niet een filiaal zit waar jullie het normaal mee retourneren.
    Hierdoor moest ik ook nog eens verzendkosten betalen.
    Ook heb ik het geld nog niet retour ontvangen maar ga ervan uit dat dat wel goed komt.

  • Man
    60 of ouder
    17 Juli 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    harddloopshirt
    Fijne dunne stof. Valt goed op bij lopen op de weg Beetje slobberig aan onderkant na 1x wassen

    Geen

  • Vrouw
    60 of ouder
    12 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed zittend
    warm en niet knellend

    zacht aanvoelend, niet knellend en ook warm

    Antwoord :

    Beste Mvr. Devos,

    Bedankt om je mening te delen over Kalenji Ekiden tshirt.
    Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    10 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    slecht merk
    geen slechte kwaliteit rommel en dat geldt voor alles

    Slechte kwaliteit en dat geldt voor alles van dit in mijn ogen inferieure merk .

    Echt voorbeeld van goedkoop is duurkoop en uw bedrijf onwaardig [ Bangaladesh ???]

    Antwoord :

    Beste Anthonie,

    Hartelijk bedankt voor je review op het shirt Ekiden van Kalenji.
    Het is een shirt dat is ontwikkeld voor sporters die het hardlopen willen ontdekken of die af en toe hardlopen.
    Ik vind het jammer om te horen dat het shirt niet kan voldoen aan de verwachtingen.
    Graag hoor ik van je hoe de slechte ervaringen zijn ontstaan met ons merk Kalenji. We streven er naar om altijd de beste prijs/kwaliteit te kunnen bieden.
    De ontvangen feedback zal dan ook doorgestuurd worden naar de product manager, zodat bij de ontwikkeling van nieuwe producten de goede kwaliteit gewaarborgd kan worden.
    Ik wil je er graag nog op wijzen dat het shirt geretouneerd kan worden via 1 van onze winkels. Daarnaast kan je in je account op decathlon.nl een retour aanmaken en het shirt via Kiala retouneren. Je zult dan je geld terug krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Anthonie find this answer useful

NAAR BOVEN