Hardloopschoenen voor heren Ekiden One grijs
11,99 €*

Reviews on

Hardloopschoenen voor heren Run One grijs

4.1 / 5 15 beoordeling
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    30 Oktober 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji Ekiden One, maat 44
    Heel licht (200 g) en goedkoop. Wellicht wat dunne inlegzolen

    Eenvoudige schoen, maar loopt erg lekker.

  • Man
    30-39
    20 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede prijs kwaliteit verhouding!
    gewicht, prijs, afwerking 1 kleur

    Zeer lichte loopschoenen. De schoenen waren klein, waardoor we een aantal maten hoger hebben moeten nemen, maar al bij al tevreden.

    Antwoord :

    Beste Michaël,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden loopschoenen.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,
    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    30-39
    18 Oktober 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Very Good
    Comfortable, light, and looks good.

    I've been using it for a week now, jogging daily, it's better than I expected. No negative issues till now.

  • Man
    20-29
    15 Oktober 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super

    Super

  • Man
    60 of ouder
    14 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen voor de sportschool
    pasvorm geen

    prima schoen voor in de sportschool; gebruik veelvuldig de loopband.

  • Man
    50-59
    12 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldig!!!
    lichtgewicht en een goede demping. Stof lijkt heel erg dun.

    Ik loop 2 keer per week hard en met deze loopschoenen is het best een openbaring. Ze kosten niet veel en het verschil met de duurdere merken is echt heel klein. Ze lopen heel licht en de demping is zeer comfortabel.

  • Man
    30-39
    01 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed zittende schoenen
    licht , flexibel,aangenaam lopen zool de glibberig op natte oppervlakten

    andere zool meer grip

    Antwoord :

    Beste Joeri,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Ekiden One Gris,
    Met plezier stel ik vast dat het product aan je verwachtingen voldoet.
    Dit model is onze eerste technische prijs, wat betekent dat deze ontwikkeld is om een loopschoen aan te bieden aan de scherpste prijs van de markt.
    Om dit te bekomen probeert men uiteraard zo kostenefficiënt mogelijk te produceren en ligt de focus op de primaire technische kenmerken van een loopschoen; demping, lichtheid en een soepele voetafrol. Een extra slijtvaste buitenzool, die voor extra grip zorgt, is bij dit model achterwege gelaten.
    Alle loopschoenen na deze eerste technische prijs hebben allemaal wel een extra buitenzool (en dus extra grip).
    Ik wens je verder nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

    cindy find this answer useful

  • Man
    40-49
    03 Juli 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte prijs, kwaliteit verhouding
    Heerlijk licht, zacht lopend mag wat meer kleuren hebben

    Mooie sneaker voor een zachte prijs.

  • Man
    50-59
    04 Juni 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    heerlijke schoen
    loopt uitstekend , voelt zeer licht aan de voeten geen

    Loop nu ongeveer 4 maanden op deze schoen en dat bevalt uitstekend,prima pasvorm ik heb een brede voet , heerlijk licht aan de voeten, en het is een sterke schoen met name de zool toont nog altijd geen slijtage en ik ben niet een van de lichtste personen,moet derhalve wel vermelden dat ik geen hardloper ben maar een wandelaar geen last van de knie of rug , kortom prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed te noemen.

  • Man
    40-49
    28 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ekiden

    voor dit geld koop ik gewoon bij Decathlon

NAAR BOVEN