Vanaf
19,95 €*

Reviews on

Hardloopschoenen voor dames welzijn Ekiden One Plus grijs/roze

4.6 / 5 9 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    26 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gabriela Aviña

    Ik vond erg comfortabel maar ik vond dat in de beginnen de koude wind voel...maar het was toch lekker na een tijdje...dus geen zwete voeten !

  • Vrouw
    50-59
    13 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Flitsende schoen

    Geen

  • Vrouw
    20-29
    19 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne, modieuze schoenen
    Modieus, lopen lekker, zitten goed Witte zolen worden uiteraard snel vies

    Ik gebruik de schoenen als "schoenen voor op straat". In eerste instantie wilde ik hardlopen. Door de lage prijs van deze schoenen, besloot ik het hardlopen een kans te geven. Helaas bleek dat niks voor mij te zijn, maar de schoenen fungeren prima als alledaags schoeisel! Ik gebruik ze ook in de auto. (bestuurder) Fijn is vooral dat als je even een stukje gaat rennen, je een prima schokdemping hebt. Enige nadeel: Wit wordt altijd vies.

  • Vrouw
    50-59
    02 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Kwaliteit

    Iets kleiner

  • Vrouw
    40-49
    31 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer lekkere hardloopschoenen
    de pasvorm en lopen zeer lekker toch wel zweetvoeten erin krijg

    ze lopen zeer lekker

  • Vrouw
    40-49
    09 Augustus 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne schoenen
    goede prijs kwaliteit verhouding -

    De schoenen zien er ten eerste mooi uit, ze zijn licht en lopen fijn. Ik loop 1 of 2 keer per week en half uurtje.

  • Vrouw
    40-49
    05 Augustus 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekkere hardloopschoen
    Prijs en kleur geen

    Zeer goede schoen voor mensen die willen kijken of hardlopen wat voor ze is. Een goede beginner voor een mooie prijs

  • Vrouw
    40-49
    28 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede prijs/kwaliteit
    Zeer licht om dragen Nog geen tot op heden

    Deze EKIDEN ONE PLUS DAMES zijn prijs/kwaliteit vergeleken zeer goed. Ze zijn zeer licht om dragen. Een aanrader voor iemand die af en toe gaat of niet al te intensief wil sporten.

  • Vrouw
    20-29
    07 April 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kaenji
    comfortable

    very nice and comfortable shoes

NAAR BOVEN