Hardloopbeha Comfort zwart
24,99 €*

Reviews on

Hardloopbeha Comfort zwart

4.3 / 5 16 beoordeling
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopbeha Comfort Zwart
    Zit aanpassend en houdt alles op zijn plaats. /

    Zit mooi aanpassend, zonder bh-sluiting

    Antwoord :

    Beste Lynn,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Comfort loopbeha.
    Met plezier stel ik vast dat het product je wel kan bekoren.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    22 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ook voor paardrijden
    Geen drukplekken, iets voorgevormd, hip ;)

    Gebruik de top tijdens paardrijden. Geeft voldoende ondersteuning, en is licht voorgevormd. Drukt de borst dus niet plat, en geen last van schuurplekken. Eerlijk gezegd voel ik de top niet tijdens paardrijden, dit was met andere tops wel anders. Al met al een aanrader!

  • Vrouw
    30-39
    18 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goeie sportbeha
    pasvorm, support geen

    Erg fijne sportbeha voor een redelijke prijs. Heb normaal gesproken 70D en de S past mij perfect. Knelt nergens en gaat makkelijk uit en aan. Gebruik hem voor yoga, fitness en hardlopen. Blijft mooi na vaak wassen

  • 18 Maart 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima

    Zit heerlijk

  • Vrouw
    60 of ouder
    11 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopbeha Comfort Zwart een Topper
    Ondersteunt erg goed en blijft mooi zitten. Altijd lastig om aan te doen.

    Het is een prima BH om in te sporten. Zelfs bij lange wandelingen zit deze BH zeer comfortabel. Het probleem is alleen altijd bij dit soort BH's; hoe trek je hem zo gemakkelijk mogelijk aan- of uit.

  • Vrouw
    10 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super sport bh
    stevig en comfortabel nog geen :)

    Zit goed en is erg stevig. Ook na wassen goed in model!

  • Vrouw
    40-49
    19 Oktober 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    superfijne BH
    Goede ondersteuning moet over je hoofd aan

    Ik heb er inmiddels drie van, binnenkort koop ik er nog eentje bij. Eerder had ik altijd die hele dure shockabsorbers, maar deze beha's bevallen me nog beter! Door de pads zie je geen tepels en het lift je borsten een beetje, tijdens het hardlopen voel ik echt niks bewegen.

  • 11 Oktober 2015
    That review has been deposited on this product version
    Heel goed

    Gewoon over je hoofd aan doen. Kost even wat tijd maar dan zit hij perfect. Fijne voering in de cups, je ziet geen tepels. Ik heb de gele. Jammer dat het achterpand de mooie gele kleur snel verliest na een aantal kreeg wassen. Je ziet hem niet onder een tanktop/singlet. Ik bestel er nog een.

  • 50-59
    15 Juli 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji-beha
    Voldoende steun, vlot aan en uit, goed te wassen. Zou er niets negatief over weten te vertellen.

    Dit is reeds mijn derde Kalenji-beha, dat zegt genoeg!

  • Vrouw
    50-59
    11 Juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ondersteund heel goed
    luchtig en ondersteund heel goed ik heb de grootste maat gekocht en het spant .

    Spijtig dat er geen grotere maat was.

NAAR BOVEN