Vanaf
9,99 €*

Reviews on

Handschoenen Evolutiv hardlopen

4.3 / 5 12 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    20 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend

    licht om dragen en toch voldoende warm

    Antwoord :

    Beste Filip,

    Bedankt voor je review over de Kalenji Evolutiv loophandschoenen.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtigen voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    20 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede pasvorm en voldoende warmte

    Passen goed aan zodat je nog een goede vingergevoeligheid hebt.
    Ze zijn fijn van stof, maar geven zeker voldoende warmte

    Antwoord :

    Beste Griet,

    Bedankt voor je review over Kalenji Evolutiv loophandschoenen.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoen.
    Ik wens je nog veel loopplezier en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    07 Februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wantversie

    Ik vind het jammer dat je het wantendeel er niet af kan halen

  • Vrouw
    20-29
    28 Januari 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    is heel goed tegen de kou
    je voelt ze bijna niet aaan u handen als je loopt

    super goed

  • Man
    30-39
    23 Januari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke handschoenen
    Zit zo ontzettend fijn. De labels in de handschoen zijn irritant

    Zit erg lekker en krijg totaal geen koude handen.

  • 20 Januari 2017
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte handschoenen
    Niet te warm, perfect materiaal.

    Ben heel blij met deze handschoenen, ik gebruik ze tijdens het hardlopen uiteraard en vind het erg fijn dat je wel warme handen hebt zonder dat je direct té warme handen krijgt zodat ze onprettig zouden kunnen gaan voelen.

  • Man
    20-29
    12 Januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handschoenen Evolutiv hardlopen
    lekkere dunne handschoen voor niet al te koud weer De band om de pols is strak en dunne stof.

    ik vind deze handschoenen eigenlijk een beetje tegen vallen. Tijdens het rennen in kouder weer vind ik de handschoenen nog al slecht isoleren in vergelijking met een paar van een bekend sportmerk. het voordeel is wel het wanten flapje wat je over de handschoen kunt trekken, dit houd de wind enigszins weg.

    Antwoord :

    Beste,

    Hartelijk bedankt voor het delen van jouw productervaring met de Evolutiv Hardloophandschoenen van Kalenji.
    Wat vervelend om te horen dat de handschoenen niet aan de verwachting kunnen voldoen.
    Ik wil je er graag op wijzen dat de handschoenen in 1 van onze winkels terug gebracht kunnen worden. Je zal dan gewoon je geld terug kunnen krijgen.
    Ik zal jouw feedback doorgeven aan de productmanager, zodat bij de ontwikkeling van producten hier rekening mee gehouden kan worden.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.


    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    r find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    21 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker warm!
    Stof is erg fijn en extra hoesje voor de vingers Valt wat groot uit.

    Hele fijne handschoenen heb ze al paar keer gebruijt en ben tevreden. Wel vallen ze iets groot uit! Dus passen is zeker aan te raden! Maar beb zeer tevreden!

  • Man
    40-49
    21 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk warm
    Goed warm. Extra warmte door de wandgedeeltes Touchscreen gedeelte werkt niet goed

    Erg fijne handschoenen. Prima pasvorm en goed warm. Zeker met de wandgedeeltes die erover gedaan kunnen worden. Enige opmerking is dat ik de telefoon niet kan bedienen met de handschoenen en een sleeve voor telefoon

  • Man
    30-39
    19 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zitten fijn, zijn warm en ogen stoer!

    Aanrader...

NAAR BOVEN