22,99 €*

Reviews on

Gordel voor 2 drinkbussen 500 ml

4.3 / 5 6 beoordeling
5 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    07 Februari 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Rugzak of gordel? Bij trail tot ca30KM deze pakken

    Rugzak of gordel met drinkbussen? Ieder zijn voorkeur natuurlijk; ik zweer bij deze gordel met 2x500ml voor tochten/wedstrijden tot 30KM. Deze flessen zijn er bij mij nooit uitgevallen en toch al zon 500KM zeker wel mee gerend. Ik heb in december 2016 er een 30KM Trailrace mee gerend met veel klims (richting +1000m D+) en was daarvoor ideaal.

    Ik ren de Franse nationale Trail (31km) in september 2017 en dan gaat definately de belt om en geen trailrun rugzak. Trailrun rugzakken zitten gegoten daar niet van, maar tijdens wedstrijd het is nogal een oppervlak dat je rug bedekt waar je lichaam juist goed warmte kan (moet?) afvoeren. Ook al zijn ze gemaakt van licht spul, het voelt toch een extra laag over je shirt heen. Warm ! Vooral als je in wedstrijd op je max gaat.

    Een liter isotonic drank mee is zelf echt genoeg naar het eerste waterpunt (halverwege evt bijtanken), ruimte voor genoeg gels (ik had 6 zakjes gels mee, just in case

  • 03 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima gordel

    Prima gordel , zeker voor de prijs.
    Genoeg drinken voor 30 km

  • Man
    06 Juli 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Werkt goed
    Mag je ze niet wassen?

    Schokt wat als volledig gevuld, maar valt best mee. Doe er geen extra zware sleutelbos plus smartphone in en is al veel beter. Gebruik veiligheidsriempjes om de waterflessen tegen te houden en werkt uitstekend. Super goed om wat verder te kunnen lopen in de zomer, of met twee te lopen. Je hebt eigenlijk echt water nodig als je verder dan 5k wilt lopen...

    Antwoord :

    Beste Frederic,

    Bedankt voor je review over de Kalenji hydratatiegorldel 2x500 ml.
    Met plezier stel ik vast dat deze aan je verwachtingen voldoet.
    ik stel je graag nog onze trailkledij voor waarbij je twee flasks (2X250ml), en je smartphone, en je sleutels kan meenemen zonder extra gordel waardoor je zogoed als geen schokken ervaart! Ik wens je nog veel loopplezier, en tot binnenkort bij Decathlon!

    Sportieve groeten,


    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    50-59
    24 Mei 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Slechte gordel
    Voldoende drinken bij Gordel plooit dubbel

    Heb deze gordel nu één jaar en gebruik deze om te skaten. Gordel plooit dubbel en hierdoor is hij lastig in te stellen en te te sluiten. Gordel moet telkens geheel geopend worden zodat er geen vaste afstelling is. Advies is, een gordel met klik systeem zodat eenmaal ingesteld op de juiste grote deze gemakkelijk rond het lichaam te bevestigen is.

    Antwoord :

    Beste Leopold,

    Bedankt voor je review over de Kalenji hyrdatatiegordel 2x500ml.
    Er is bewust voor velcro gekozen in plaats van een verstelbaar kliksysteem , omdat met een kliksysteem niet gegarandeerd kan worden dat met volle flessen de gordel op zijn plaats blijft tijdens het lopen (veel grotere schokken dan tijdens het skaten). Er zijn echter nog andere oplossingen in ons gamma die misschien een comfortabele oplossing voor u blijken, zoals bijvoorbeeld een hydratatierugzak. Vanaf volgend seizoen (augustus) hebben we enkele nieuwe hydratatie oplossingen zoals flasks, nieuwe gordels en een hydratatievest.

    Sportieve groeten,

    Sanne Torfs running expert DECATHLON

  • Man
    40-49
    02 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Effe wennen
    Genoeg drinken bij Zwaar in het begin en schuift naar 1 kant

    In het begin is het alsof je echt een behoorlijk gewicht bij hebt, vooral wanneer je dit niet gewend bent. Dit went wel snel. Nadeel vind ik dat wanneer de ene fles leger is dan de andere, dat de gordel naar 1 kant schuift. Misschien is dit ook een kwestie van wennen en afstellen van de gordel..

  • Man
    40-49
    23 Januari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig bij lange duurloop

    Zit goed op de heup tijdens het lopen. zakje kan genoeg in

NAAR BOVEN