Ekiden Active wit/rood
19,99 €*

Reviews on

Ekiden Active wit/rood

4.4 / 5 10 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    Jonger dan 20
    03 December 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    schoen kalenji
    alles niks

    geweldige schoen voor smalle voet.

  • Man
    20-29
    27 Oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prijsknaller
    Goede pasvorm, comfortabel, goedkoop, Saaie kleuren

    Ik heb deze schoenen aangeschaft omdat ik mijn veel duurdere schoenen niet wil blootstellen aan langzame rondjes van 10 kilometer. Een paar goedkopere schoenen zouden hier voor moeten voldoen.
    De schoenen hebben een goede pasvorm (misschien wat smal bij de tenen, een grotere maat deed hier niks aan) en zijn heel comfortabel. De bouwkwaliteit lijkt mij goed in orde, maar het is wel te zien dat ze natuurlijk iets minder zijn dan de gemiddelde hardloopschoenen van 100+ euro. Qua stijl vind ik ze er best tof uitzien, wel zou ik graag iets fletsere kleuren willen zien; de neongroene of oranje Kalenji Kiprun SD/LD schoenen zijn op dat vlak nog stukken sjieker.
    Tot nu toe heb ik er heerlijk op kunnen rennen. Ze voelen comfortabel genoeg om rondjes tot 10km (misschien nog wel meer) hard te lopen. Ik vraag mij wel af na hoeveel kilometer deze schoenen versleten zijn, maar door de prijs is vervanging geen probleem.

    Ze bevallen mij erg goed, ik hoop er nog aardig wat kilometers op te kunnen lopen.

  • Man
    60 of ouder
    08 Mei 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie goede wandel schoenen

    Mooie goede schoenen ik gebruik de schoenen voor wandelen en hij zit heel goed

  • Man
    30-39
    04 Mei 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji Hardloopschoenen Heren

    Prima schoenen voor de lage prijs die ik ervoor betaald heb. Ben weer begonnen met hardlopen en dacht koop eerst schoenen met een wat lagere prijs. Maar de kwaliteit is goed en ze lopen uitstekend!

  • Man
    60 of ouder
    29 Maart 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kalenji heren hardloop schoen
    Voor een beginner een fijne schoen De leest is erg smal,zoek een passende maat.

    Door dat ik brede voeten heb is het lastig om in die prijsklasse een goede schoen te kopen en ben dus genoodzaakt een maat groter te nemen.

  • Man
    50-59
    18 Februari 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hardloopschoenen
    Goede neutrale schoen Nog niet gevonden

    Na 2 maanden hardlopen a 3 keer per week heb ik nog geen problemen gehad met deze schoen. Als het 1 jaar zo blijft voor deze prijs, vind ik het een topschoen.

  • Vrouw
    40-49
    28 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Koopschoenen Ediken
    Minder last van kniepijnen en overbelasting

    Minder last van kniepijnen en overbelasting bij lange loopsessies

  • Man
    Jonger dan 20
    04 Oktober 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ekiden Active sport schoenen
    Goede vering, lopen comfortabel. Materiaal waarvan het gemaakt is voelt niet lekker

    geen

  • Man
    Jonger dan 20
    05 Augustus 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Schoenen
    gemakkelijk, sterke vet, luchtig en ruim

    Zeer gemakkelijk voor te dragen. Sterke veters. Gemaakt van luchtig materiaal en genoeg ruimte om steunzolen mee te dragen.

  • Man
    40-49
    28 Juni 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede kwaliteit prijs verhouding
    Prijs kwailteit

    Als je voor weinig geld een schoen wil kopen waar je geen al te gekke mee wil doen is dit een goed alternatiwf voor de dure merken. Stylisch ziet hij er ook nog eens mooi uit.

NAAR BOVEN